Re: Klubi i tironsave

nikos_asas

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Pes pes pes nem xhaxhit rrakin e Skraparit se do ti them Kondres te te jap nje miush te hash ti se ti s'ke ce do rakin :devil:

Diavolessa

Valoris scriptorum

MIre shpirti ta prish lali tya /pf/images/graemlins/smile.gif

Uffa quanto sei faccile /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mi piaciono quelli che nn ci stano alla prima ocazione /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: O shpirto paske pas ditelindjen ti re :mad:

Ho se ta qendis tani shpejt dhuraten me duart e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Per evgun tim te preferuar :wub:

tuo_compleanno.jpg

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
[qb] MIre shpirti ta prish lali tya /pf/images/graemlins/smile.gif

Uffa quanto sei faccile /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mi piaciono quelli che nn ci stano alla prima ocazione /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: O shpirto paske pas ditelindjen ti re :mad:

Ho se ta qendis tani shpejt dhuraten me duart e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moj edhe ti moce je ?
E para e punes shkruj shqip te morim vesh.
E dyta nuk tha njeri se kom ditlindjen .
E treta,te ka bo mami jot me nanji jevg ty qe me vaftise ti mu,debile!!! :confused:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahahahahhahahahahahahahhah. Llokum mire se na e paske shpirtin e keq, por mos u ngaterro se jom e amel sa vete nicku /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Betohem perpara popullit ( e gjykatesi mos ti hudhi syte nga fundi i komeve /pf/images/graemlins/laugh.gif ) se cdo gje e thene dhe e menduar me lart ishte per Jevgun tim te preferuar "Putrakun"

pS: Shpirt i keq ..laj icik syte rrush se te ben dem me nejt ne ore te vona zgjuar..mo u merr me ne vagabondet e nates se jena msu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pSs: Putre s'e dita se me bo deklerate dashnije ndaj teje do kisha probleme "teknike" /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Nuk ngatrohem un jo !!!
Por ti ku shko,futesh direkt,pa adres dhe pa citu. :shrug:
Masanaj un jom mesu me jet nate,hajt te boj nje xhiro ta shofesh si eshte jeta e nates k'tej :wave:

Hi ,ja ku erdha prap .. :kiss:
Per Tironcit si shpirt,po sjell icik grappa ,se gjo me origjinale s'kam /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u dehni pa mua oree.... :smash:
grappa.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'a t'ka gjet yllo ... :shrug: une e di se kompostot cohen ne pistal... :devil: mos je bere synet.. :lol:

mostro

Putraku

ihihi peshkatarit ja paskan pre /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne kshu rastesh fluturo pesmishja ballit per cunin.Dhe ndonji gherdon florini me qaf ene hudhra qe te mos ja hane m'sysh..Mimermengjes te gjith tironsva dhe peshkatarit te shkuara i qofshin,dhe pushka top neper situata..

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif C'a t'ka gjet yllo ... :shrug: une e di se kompostot cohen ne pistal... :devil: mos je bere synet.. :lol: [/qb]
UNE thashe jam smure,s'thashe kom vdek :smash: Ste lejne as me vdek ky milet :lol:
Jo kundra synetllikut dhe luftes ne Gjirin PErsik.Jam per zgjidhjen paqesore te problemeve.Rrofte Amerika,zoti e bekofte Rusine.
Putre gzur ditlindjen mujin tjeter,mos u merr me ato gjojnat intime se do akuzohesh per shpifje dhe do denohesh nga gjykata e apelit te Kavajes

:wave: Erdhi ditelindja....edhe 100 Putraku ,u bofsh jevg i nxehte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
002.gif

Kete nudisten e ka pagu peshku... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:rockband:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Peshku pranoje qe ishte aksidentale ajo...e te shkuara :devil: ,se per te harru nuk harrohet ajo gjo... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Peshku pranoje qe ishte aksidentale ajo...e te shkuara :devil: ,se per te harru nuk harrohet ajo gjo... :tipsy: [/qb]
E pranoj.Nga hundet po me dalin me shume sekrecione se nga....
Goce mos permen aksidente ktu se do dalim ke aksidenti i Shkallnurit.Ate ne Shkallnur e ka shtyp Fatoz Nano apo Kondrapedali :shrug:

Asaj nudistes ja kam prish menjen me peshk...Si t'ja boj tashi qe s'jom ne gjendje me shku per peshk?ME se do e paguj,apo ti jap kte peshkun tim :idea:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Jepi cironken tate,bo burri per nji cironke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putre pse sflet ne veten e pare numri njejes :smash:
UNe smerrem me cironka...

mostro

Putraku

Me fal zoti peshkatar qe ju hyra ne profesion dhe si pa dashur ju ofendova.pranojeni kritiken time dhe ne vend te cironkes kesaj vogelusheje jepini dhe nji peshk shpat me tyt te gjat.
flm. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Me fal zoti peshkatar qe ju hyra ne profesion dhe si pa dashur ju ofendova.pranojeni kritiken time dhe ne vend te cironkes kesaj vogelusheje jepini dhe nji peshk shpat me tyt te gjat.
flm. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
TAshi fole tamom.MEgjithate e di cke.PAguje vete ate se per ty e kemi sjelle /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ca kurrnacash mi none!!!s'guxo robi me bo ditelindjen se i bi ti paguj tre fish dhuratat.Se dun e me honger qyl ktaja..
Them tre fish per te mos thone pese se vallai dhe me kete EURIN..

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kalamoja sono giu'...jo giu' come posizione /pf/images/graemlins/laugh.gif ..por giu' di morale :mad:

Che si fa /pf/images/graemlins/frown.gif