Re: Klubi i tironsave

lorena

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

ej ho me gruppi... ca boni juve ska plas noithashethem ktu eee.....
po e them une noi thashethem pra kam njel me barr dhe me ka lene burri /pf/images/graemlins/laugh.gif me halle te mdhoja jam mooo sdi si tja bej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po shyqyr që t'ka lon burri (me barrë) se vaj hallit t'i ngjate komshiut kalamoni /pf/images/graemlins/laugh.gif .

lorena

Primus registratum

ku i dihet o kondrapedale... duhet me bo analisat e adn's se sjam shum e sigurt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Gjeji bab femis mos e lej te rritet kopil.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A e rrisim ne te dy bashke? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Ate kafe ju skeni per ta pi kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif O Putre ,si nuk e kisha vene re me perpara ,se qenke cun i mencem ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sot po te qerras me 1 birre se e ke hallall :wave:

Guest

Moira po pse sme kishe pyeetur me perpara per Putren..ti e di qe une vetem te mencmit bej shok..(merr icik pervoje)..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] C'kina!! Si na u prish koha sot. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif Moce ,koha ne kohe eshte ,pse si thua ti zemra ,mos i perdorim fare cadrat.. :idea: Ja fusim edhe nje teke me mengjes e i themi te ftohtit ik e ... mbushu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Moira po pse sme kishe pyeetur me perpara per Putren..ti e di qe une vetem te mencmit bej shok..(merr icik pervoje)..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif me qafsh ,si me paska shpetu pa e marr vesh se e paske fut edhe Putren n'thes.. :devil:

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa desha me te dhene nje birre ,por po e pij vete ,se behesh tape e nuk ka lezet me shku ne takim ashtuja... :tipsy: [/qb]
Ndrrova Menje spo hiki ... Do rri t pres ate un i thash qe kom pak kohe ne m thot mas 1 ore jom gati sa t boj Tualet . Ca Birre Ishte ajo qe do m jepje ti muve ??????????? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Me mire do t'kishte ra me t'paren ,une erdha pas 5 oresh.. /pf/images/graemlins/tongue.gif Ajo birra ishte...ishte ...aspi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pupupu, ça paskon qen femnat për thashetheme /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si s'po duket noi burr ktu ta pim i got raki se ene me Moirën s'dul gjo kafja :tipsy:

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] C'kina!! Si na u prish koha sot. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif Moce ,koha ne kohe eshte ,pse si thua ti zemra ,mos i perdorim fare cadrat.. :idea: Ja fusim edhe nje teke me mengjes e i themi te ftohtit ik e ... mbushu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te pime, te bejme qef e te tundim mollaqet dhe t'i themi shiut Ik e piluuu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

si puna ksaj ktu Moce? /pf/images/graemlins/laugh.gif
what_cats_do_while_youre_gone.jpg

fairy

Primus registratum

LOL
Ky shoku im ne foto eshte fry me birre milingonash dhe po shef televizor (duhet te jete ne Amerike). Ne knej dum me e dredh me muzike ahengu e me raki. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E ku ta gjej ate un mi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Se mos qit nonjoni fotografi me raki ktu :tipsy: