Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

te cilin ne me te vertete e mbajme gjithmone me vete(gjysma),por ama konsiderate kemi vetem per peshkun tone Jam i sigurte qe Kondres nuk ka as per te vetin
Hec e fol se kush e ze gojën me peshqit e gjysmës së njerëzimit, përfshi edhe ate timin :goofy: .

Dhe unë as nuk e vej në dyshim që ti je ekspert për peshkun (eksperienca flet vetë :tipsy: ) dhe sigurisht që edhe në det të ka rastisur (ndryshe nuk del koha të realizosh gjithë atë punë).

Tani po ta përsëris pyetjen: po frymë kur merr? Apo me hundë? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mvaret nga kendveshtrimi Daku...Ti e ke more kendveshtrim te pjerret shume.Po ta lexosh me vemendje postimin tim te cilin me duket me qellim fdashakeq e ke censuruar del qe une kam folur ne vija te pergjithshme qe FAntazia te me qartesonte per ke peshk behej fjale,i shpjegova qe egzistojne 2 lloje peshqish dhe nuk mora neper goje peshqit e miletit...Thashe qe te gjithe kemi dhe kemi konsiderate.Pasataj edhe ty ste mora gje neper goje.Aludova qe ti ske konsiderate per tendin ngaqe merr neper goje te te tjetreve.
TAshi shtrohet e njejta pyetje...ME se ushqehesh :angel:
Cuna kontrolloni peshqit pasi nuk qenkam vetem une qe me eshte marre peshku neper goje :tipsy:
Ti vazhdo bjeri fyellit :rockband: [*]

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Morpo bjeri çekiçit sa t'dush ti, po hyne n'gar me mu i dyti do dalsh përher. Prap e merr i medalje, i gur m'qaf e hik e mytu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti e ke llafin te te lidh ty ne qafe edhe te mbytem :idea: Ok ashtu e bejme...TE lidh ty,te hidhem,pastaj te zgidhem edhe ti ngelesh poshte edhe une jam i fituari :goofy:
Fantazia:Me lodhe zemra me kete peshkun e fresket...Cilesoi dreqin se shqipja eshte e poshter,seshte si gjermanishtja.OSht i poshter ky milet ene peshk i fresket morin edhe i objekt tjeter qe i ngjan peshkut...Eshte me jete i levizshem /pf/images/graemlins/laugh.gif te cilin ne me te vertete e mbajme gjithmone me vete(gjysma),por ama konsiderate kemi vetem per peshkun tone /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam i sigurte qe Kondres nuk ka as per te vetin :smash: [/qb]
Per ilustrim ky eshte postimi i plote te cilit ti i referohesh :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Morpo bjeri çekiçit sa t'dush ti, po hyne n'gar me mu i dyti do dalsh përher. Prap e merr i medalje, i gur m'qaf e hik e mytu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti e ke llafin te te lidh ty ne qafe edhe te mbytem Ok ashtu e bejme...TE lidh ty,te hidhem,pastaj te zgidhem edhe ti ngelesh poshte edhe une jam i fituari :goofy:
Fantazia:Me lodhe zemra me kete peshkun e fresket...Cilesoi dreqin se shqipja eshte e poshter,seshte si gjermanishtja.OSht i poshter ky milet ene peshk i fresket morin edhe i objekt tjeter qe i ngjan peshkut...Eshte me jete i levizshem /pf/images/graemlins/laugh.gif te cilin ne me te vertete e mbajme gjithmone me vete(gjysma),por ama konsiderate kemi vetem per peshkun tone /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam i sigurte qe Kondres nuk ka as per te vetin :smash: [/qb]
:shrug: Konkluzionet nxirren vetë.

Peshko, me gojë apo me hunë /pf/images/graemlins/laugh.gif . Për t'i ra bjeri vet se un s'kom nevoj :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Ne mund te vazhdojme gjithe diten e gjithe naten,por me kusht qe ti te kapercesh ylberin.UNe edhe kte kam edhe iki.
Konkluzioni eshte i nxjerre.Me prova filmike me deshmitare me identitet etj etj une jam peshkatar,pra merrem me peshkim...UNe flas per peshkun ne menyren time,njohes i tij ekspert ne kete fushe.Une marr ne goje peshkun e detit,nuk ngatrrohem as me te lumit as me te liqenit as me te oqeanit aq me pak me peshqit qe ti merr neper goje.Ti djalosh po merr ne goje peshkun tim dhe pike.Po deshe mblidh gjykaten e albforumit dhe zgjidhe ceshtjen...Peshkun tim hiqe nga goja. :smash:
Per ti rene bjeri vete,po pertove mos i bjer :rockband: Une do i bie dite tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Enion

Primus registratum

Amon merni nga nje birre si puna kesaj, uluni ketu dhe bisedoni si miq. :goofy: .Mos u grindni mo se nuk ka lezet. Ngopuni me keto gota. Nuk arrita me sjell ca gota me te medhaja se ishin pa la. /pf/images/graemlins/laugh.gif

beer.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Amon merni nga nje birre si puna kesaj, uluni ketu dhe bisedoni si miq. :goofy: .Mos u grindni mo se nuk ka lezet. Ngopuni me keto gota. Nuk arrita me sjell ca gota me te medhaja se ishin pa la. /pf/images/graemlins/laugh.gif

beer.jpg
[/qb]
U cna hapi pune ky :angel: Ku ta mush une kur ta maroj kte timen se e kom kthy me ex :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Gërmo Tare gërmo, peshkun e ngordhur do gjesh ke gota :tipsy: .
Peshko hik pirdhu tashti se un po hiki. Shifna nesër me kismet :wave:

:wave: Klubi ,ja ku u ktheva perseri me nje shishe bosh ne dore... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sonte nuk po ju puc ,dua vetem te pucem /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tedo ,gjalle qenke.. :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mir'se na erdhe madame. Ku kishe hum ti mi?

Gjej vet tashi a ka njel noi shishe plot se ktu s'merret vesh se ça bo vaki /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjes klubi.....eh nga humb une.... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajdeni se po ju qerras... /pf/images/graemlins/wink.gif
cocktail.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Dën dën dën dën, dën dën dën....

Erdhe Peshko :devil: ?

Gjes Moira! Ho pra na e thuj, ka kishe hum? Ishalla jo me nai maternitet mo :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Kondre prit i here te mor veten...Ne maternitet jo,por aty afer :tipsy: Ca ke bo ti?zzzSi ka munsi si ndahesh zgjedhjeve te mia?Kisha Fantazine edhe ju qepe ja prishe menjen...TAshi e ke kap me Moiren :confused:
KE per ta honger nai here prej ktyne hereve,do fusesh nai unaze ne gisht qe do habitesh kur mos e qitesh dot mo :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondre prit i here te mor veten...Ne maternitet jo,por aty afer :tipsy: Ca ke bo ti?zzzSi ka munsi si ndahesh zgjedhjeve te mia?Kisha Fantazine edhe ju qepe ja prishe menjen...TAshi e ke kap me Moiren :confused:
KE per ta honger nai here prej ktyne hereve,do fusesh nai unaze ne gisht qe do habitesh kur mos e qitesh dot mo :angel: [/qb]
Ja si ta qa hallin shoku /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po unë nuk po e gjujsha mër daj, vetëm po i rrisha içik afër meqë ti s'ishe aty :shrug: :angel: !

Guest

O cuna ,u bashkut ju te dy eee???
E shikoni, cfare vlerash kom si femer??
Dhe dy kundershtare.. arrij i ul me nje tavoline, sikur te jene miqte me te afert ne ket bote... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju pini, se une po dal me ble nje parfum se mua ka mbaru... :tipsy: :goofy:

assassino26

Primus registratum

Tashi ma bone qefin.Skom ca te te them.Do te te them vetem bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Kshu i thote edhe i zoti gomarit kur del vete nga balta Kondre /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] O cuna ,u bashkut ju te dy eee???
E shikoni, cfare vlerash kom si femer??
Dhe dy kundershtare.. arrij i ul me nje tavoline, sikur te jene miqte me te afert ne ket bote... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju pini, se une po dal me ble nje parfum se mua ka mbaru... :tipsy: :goofy: [/qb]
Ti je yll e shkuar yllit.Mire qe eshte t avolina e gjate e jemi cik larg nga njoni tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif
rri ti mos dil per parfum.Hajde si i jap une Euro Kondres edhe del ta blen ai parfumin :angel: