Kondrapedali
Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave
Unë venën e pruna ku jon aragostat?

Unë venën e pruna ku jon aragostat?
S'vje dot vete???Te vi kondra neser per dreke edhe te merr :angel:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Peshko mire e ke ti,por te ben vendi te tille..ju ne Tirane e hani te fresket,(ose ne Itali),ndersa ketu eshte me e veshtire kjo gje...megjithate..po ta kesh kap ti..dihet qe do e shijojme,po vi me Kondren per darke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajde neser per dreke ti praFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Unë venën e pruna ku jon aragostat? [/qb]
Duhet te me kuptosh ish e dashura ime...Une vetem per konsumim peshku po flas.Eshte shume e veshtire per mua akoma,sado modern qe jam,te mund te duroj pranine e nje tjetri ne krahun tend,kur jo shume kohe me pare te dy bashke,kalonim caste aq te bukura.Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Ore Peshko si te vi vet??
Mos harro qe i kemi mbyll hesapet te dy...por sa per Peshk do vi.. :tipsy: [/qb]
Kondre cere ke ti qe kerce si peshk i vrame me dinamit me...Per ceshtjet e peshkut une jam eksperti.Ti po deshe me msu rri edhe nigjo edhe mos u ndiej.I takon Fantazise te thote se ke peshk do ne furre,timin apo vetem timin.Ti prit rrallen kur te behesh peshkatar :angel:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, punë që rregullohet ajo e "peshkut në tavë" :smash: . Ti përgatit aragostat se për peshkun e freskët kujdesem unë. A digjesh nga mren apo nga jasht nuk ka rëndësi, rëndësi ka rezultati :tipsy: [/qb]
Çuno, peshkatar nuk bohesh po lindesh. Sa për të msumen që thu ti të jap lala leksione deri n'mjes t'javës tjetër po desheFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Kondre cere ke ti qe kerce si peshk i vrame me dinamit me...Per ceshtjet e peshkut une jam eksperti.Ti po deshe me msu rri edhe nigjo edhe mos u ndiej.I takon Fantazise te thote se ke peshk do ne furre,timin apo vetem timin.Ti prit rrallen kur te behesh peshkatar :angel: [/qb]Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, punë që rregullohet ajo e "peshkut në tavë" :smash: . Ti përgatit aragostat se për peshkun e freskët kujdesem unë. A digjesh nga mren apo nga jasht nuk ka rëndësi, rëndësi ka rezultati :tipsy: [/qb]
ti e ke llafin te te lidh ty ne qafe edhe te mbytem :idea: Ok ashtu e bejme...TE lidh ty,te hidhem,pastaj te zgidhem edhe ti ngelesh poshte edhe une jam i fituari :goofy:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Morpo bjeri çekiçit sa t'dush ti, po hyne n'gar me mu i dyti do dalsh përher. Prap e merr i medalje, i gur m'qaf e hik e mytu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Më duket se e nise ti muhebetin e peshkut po nejseFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre!
Larg qofte te merrem une me peshkun tat,ne kuptimin ta shaj apo ku di une...Ti po merrje neper goje peshkun tim edhe une mendova se ishte moment per t'i dale ne mbrojtje peshkut tim.Nuk me pelqen qe meshkujt te me marrin neper goje peshkun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Këtë më lart e ke thënë ti apo jo :tipsy: ? Më bëhet qejfi që herë pas here e liron gojën për të folur (po frymë kur merr? Apo me hundë? /pf/images/graemlins/laugh.gif ).... Per ceshtjet e peshkut une jam eksperti...
Kjo eshte e marrme me peshkun e tjetrit.Une e konfirmoj edhe 1 here qe jam ekspert per peshkun...Sigurisht per peshkun e detit,NE rastin tend ti percakton peshkun tim,qe dikush ja hudhi maces se ishte i qelbur....Pra po ta analizosh situaten eshte afermendsh qe ti ke marre ne goje peshkun tim,te eshte dukur i qelbur,e aludon qe dikush ja ka hedhur maces :angel:, Ylli Im ate peshkun tat ia hudhi mocës se ishte qelb :tipsy: [/QB]