Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

:lol: Po ajo hy e del,(Moira) hidhi pra i llafe ..lere muabetin tone se kur te martohemi do te te ftojme ne dasem, mos ki merak..vetem kam hallin si do te te prezantoj.. :shrug:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po qe çift ene mund ta ftojm. Për prezantimin e di vetë ai, derri (lexo daja). Megjithate as mos e vrit menien hiç yllo se kshu si e ka nis ky me dajën me vete do jetë :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :lol: Po ajo hy e del,(Moira) hidhi pra i llafe ..lere muabetin tone se kur te martohemi do te te ftojme ne dasem, mos ki merak..vetem kam hallin si do te te prezantoj.. :shrug: [/qb]
U mos ardhte ajo dite...Une ne dasmen tende edhe ti qe qan per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif E cdasem do ishte pastaj...Une vertete e urrej Kondren qe te shkeputi prej meje,por jo kaq shume sa ta ve ne kaq siklet ne sy te gjithe atyre dasmoreve. :rockband:

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo mër derr (lexo dajë) nuk shkëputa gjo un prej teje. S'dite ti me e majt. S'ka rob n'botë që t'shkëpusi i gjo me zor, vetëm po s'dite ti me e majt :tipsy: .

E sa t'rre menia or çun, sikleti o si me t'prezantu pa t'vu ty m'siklet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po qe çift ene mund ta ftojm. Për prezantimin e di vetë ai, derri (lexo daja). Megjithate as mos e vrit menien hiç yllo se kshu si e ka nis ky me dajën me vete do jetë :tipsy: . [/qb]
Ja e shef,e bone lomsh forumin...Derri eshte ai qe martohet thame me siper,me i llaf dhendrri.Hajt se me qar do dalesh se do hash do shkepesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Veç ti u bone lomsh ktu Peshko. Dhondrri metet dhondërr, t'jert vin veç me pi e me hongër /pf/images/graemlins/wink.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Veç ti u bone lomsh ktu Peshko. Dhondrri metet dhondërr, t'jert vin veç me pi e me hongër /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
Hajt hajt po ho,se je ngatrru edhe ti gjithe ato here.Boju i here dhenderr ti se une e kom provu ate kokerr ullini perpara teje...
Me duket se ske per t'ja arrit dot qellimit,kaq shume sa ngatrrohesh ti,ke per te ngatrru tavoline ke per tu ul me kengetarin :rockband:
Ika tashi naten e mir te gjitheve.
Mrapa kraheve shahet edhe mreti...Prit der te premten qe te shash /pf/images/graemlins/laugh.gif
Puthje gocave shkelma cunave,Supershkelm Kondres :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Deri t'premten e?

Hajt pra se po presim deri at'here pa t'shajt.

Kujdes mos vraç komën ër çun.

Hika ene una o goca e çuna. :kiss: :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ej ku jon tironcat sot mre. Apo hiku peshku ene s'kalo mo njeri knej. Hecni ëre, mis kini fryk! :tipsy:

nikos_asas

Primus registratum

Me duket se ju prish busulla Peshkut edhe ka ngel
ne mes te detit /pf/images/graemlins/tongue.gif

nikos_asas

Primus registratum

Mir se herdhe Moira :wave:
Me mirr le te filloj ai qe herdhi i pari,un skom rradh se jom pa pare i prisha te gjitha mrom tek striptadhiko /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Paske bo qef mrom e? Po ka ishe kshu ti ëre? Kur dole prej anej a ishe vetëm a me nanji me vete?
Çër kërko ti tashi prej meje xhonëm? Pare? :tipsy: Hap gojën e lyp sa t'duhen.

P.S. ku e pe Moirën ti ëre :confused:

:lol: Me ne fund klubi u be me nje fantazi dhe nje fantazem.... :tipsy:
:wave: ps.shpirtkeq ,e kape... /pf/images/graemlins/wink.gif
Ok po qerras une ,edhe pse sot nuk kam ndonje sebep /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

More jam cmen un apo kompjutri,mbs meje u fut Moira dh ju pergjigja :confused:
Mgjt fut nanji pije alkolike :thumbsup:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ej ,ju pelqen ta nisni me .. /pf/images/graemlins/wink.gif
ve09c.jpg

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: Me ne fund klubi u be me nje fantazi dhe nje fantazem.... :tipsy:
:wave: ps.shpirtkeq ,e kape... /pf/images/graemlins/wink.gif
Ok po qerras une ,edhe pse sot nuk kam ndonje sebep /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moira mos na i hiq petllen fare se gjysma na hiku mrom, mos ngelena pa gjo fare /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sebep the?hajt se do gjejm sebepin :wink:

/pf/images/graemlins/laugh.gif e gjeta ,hajde pijme per... striptadhiko dhe na thuaj c'fare eshte dhe si eshte... :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Po,ne forme ,ka 3 dite qe nuk me shef shtepia ,ngela ne pune... :shrug:
Hajt gez.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Gëz, e mos të paftë shtëpia për dy javë pushimesh :wink: