Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

ubububuja me treme...PO i pesti eshte ne pritje :confused: Me fute friken shejtane...
Shpresoj te mos kem une gisht ke i pesti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhurata ime per peshkatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif .Besoj se eshte shume domethenese... :devil:
:kiss: te trashegoheni...
clown.jpg

Fantazia :kiss: per ty do te mendoj dicka me te bukur... :idea:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher Knejna e Piplla . Sot pini cere t doni se isha ke Lagja ime e Vjeter e Currilave dhe Rifillova Transmetimin tim atje . O Zot sa m kishte marre malli edhe pse ishte kohe e vrenjtur prape u kenaqa si ska ...Peshko javes tjeter bohu gati t Ikim per Peshk Do ZOti ma koha se Barken e kom Gati ....

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Plaskan cokollatat kendej :rolleyes: dmth keni bo gjith kto gjona pa qen un Peshko ti e ke bo kete :smash:
Fantazi_g ti te uroj jet te gjat Peshkatare upsss martesore :kiss:

meqe mua
sme keni thir /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Moira Tedi Papi Enion :rockband:
Te na trashegohet cifti me i cun e igoc goc

Tedo shyqyr qe ike prap anej nga Currilat :kiss:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPI:
[qb] Mroma iher Knejna e Piplla . Sot pini cere t doni se isha ke Lagja ime e Vjeter e Currilave dhe Rifillova Transmetimin tim atje . [/qb]
Ti vetem llafe ke mer plak,kanocet e birres qe te qeras i mer me vete dhe i perdor si prove inventari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif Moce kush tha qe kemi ndermen me bo dasem...
Une per vete jam per bashkejetes njehere..duhet me e njoft... :wub:

Enion

Primus registratum

Kete e keni dhurate nga mua per fejesen:

champagne.jpg

Ja dhe nje kenge dashurie ne sfond: :rockband:

Guest

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Kete e keni dhurate nga mua per fejesen:

champagne.jpg

Ja dhe nje kenge dashurie ne sfond: :rockband: [/qb]
Enion,duart e tua jane ato me doreza...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

JA ku erdha une perseri.Pershendetje te gjithe klubit dhe puthje rrushit time :kiss: :wub:
Sa per sqarime publikut dhe dashamiresve.
Mos ju ngelet hatri qe nuk ftuam njeri ne dasem.E menduam qe me mire ato para qe do harxhojme per t'ju bere tape juve ti harxhojme per vete ne nje udhetim te kendshem ne ishujt hawai.Megjithate dhuratat tuaja i mirepresim /pf/images/graemlins/laugh.gif
mroma klubi :wave:

Guest

Une sdesha me ja then njeher,se thash se nuk na sjellin gje po sbeme dasem...po ti je shuuuum i sinqerte me shoqerin.. :kiss:
Ajo Moira ka humb fare.... :shrug:

assassino26

Primus registratum

Moiren kam degjuar e kane futur ne burg...
E kishte fiksim nji shef i madh degjova edhe mqs nuk kishte si t'ja bente e arrestoi se ajo s'ja varte.
Bobobo sa veta e kane fiksim te shkreten atje brenda qe nga te burgozsurit e der ke kapterri me i thjeshte /pf/images/graemlins/frown.gif PO me vjen shume keq per me teper qe sme ka sjelle ende dhuraten e marteses :angel:

:devil: hihihi,c'fare nuk degjon ketu ,dhe thone klubi Tironcave ... :smash: i thashethemexhinjeve do te ishte me mire,... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fantazie.. :kiss: ,ja ku me keni mes jush.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: hihihi,c'fare nuk degjon ketu ,dhe thone klubi Tironcave ... :smash: i thashethemexhinjeve do te ishte me mire,... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fantazie.. :kiss: ,ja ku me keni mes jush.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sem besohet qe ke ardh...Me komet e tuja ke ardh :confused: Nrehu i here ne kome qendron dot :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif E dashur Fantazi,per ty mendova si dhurate nje akuarium sa gjithe faqja e murit.. :angel:
acuarium.jpg

Guest

Mire e bere Moira,se fiksim e kam te bej qejf ne uje.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Uji eshte shuuuuuuuuuum provokues Moira,ta rekomandoj dhe ty.. :wave:

assassino26

Primus registratum

Mromas!
Si jeni klubi?NE mesin tuaj kam qendruar per i gote birre jam duke u perveluar
:kiss: njones :wub:

Guest

Pershendetje Peshko..
Kur sje ti ndodhin cudira,por cte besh..i ka largesia keto..
Larg sysh larg zemres i thone nje fjale te urte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Pershendetje Peshko..
Kur sje ti ndodhin cudira,por cte besh..i ka largesia keto..
Larg sysh larg zemres i thone nje fjale te urte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Qyqe none ca deklarate e forte...UNe mendoj se nuk eshte ashtu.Une sa me shume kohe qendron larg meje aq me shume te deshiroj
:wub: