Re: Klubi i tironsave

Enion

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] miredita miredita, klubi, se u be kohe e gjate pa hyre une ketu e me kishte marre malli te takoj nje cike kto tironcat e mi....
ju perqafoj te gjitheve [/qb]
Mireserdhe too too Nice. Nje pershendetje nga ana ime. :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher knejna . Moce ho mre erdhe knejna e Serish e ... Ca keni bo e PIplla knejna ka lagja jone se PEshkun e kom Online po mazalla se e merr mundimin me thon i hi ...

assassino26

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Kto puthjet jane vec per njonen.Qe kur kam njoft ate kom vendos me u be i nershem...Mos u lusni goca se buk ju puth hic fare.Tashi po iki i pikelluar qe ate yllin time se takova dot.Ika edhe kthehem pasneser.
gocave puthje,upsss se u ngatrrova pershenetje edhe cunave shkelma.TEdit birre

TEDI

Valoris scriptorum

Peshko kur t kalosh ke RR ELbasonit dmth ktu ke Tatimet m boj i zile t pim i birre ...

Guest

O Peshko...
Po si more ti ke qene dhe un jo???
Ti qe kur me njohe mua ke vendos me u bo i ndershem,une qe kur te njoha ty kam vendos me tradhtu.. :devil:
Mi ke errur syte fare. :wub: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif hi ,Tironca si shpirt ,jam duke pire nje kafe per qefin tim
espresso.jpg
, :wub: me ne fund u rehatua dhe peshku,se na i beri buzet cope duke e puth... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo ,mos e pij kafen me peshkun ,se do te beje si vetja :devil: te ndershem..
:kiss: per gocat, :kiss: per cunat ,pervec peshkatarit... /pf/images/graemlins/smile.gif

Enion

Primus registratum

Te befte mire ajo kafja qe ke pire. Edhe une tu pi kafe isha, ose me mire makiato. Me shijoi shume. Meqe ra fjala te makiato, ne vere isha ne himare me pushime dhe kam pire makiaton me qumesht te ftohte me te mire ne gjithe boten.Ishte fantastike. Nje puthje gocave :kiss: dhe nje pershendetje cunave. :wave: .Kesaj rradhe peshko per ty ka vetem nje shkelm.Hakun qe me dhe perpara.

:kiss: :kiss: per Enionin... /pf/images/graemlins/laugh.gif
te qerrasi Moira ty me nje birre akull ,se e ke hak , /pf/images/graemlins/tongue.gif pas makiatos.. /pf/images/graemlins/wink.gif
pilsen_animacao_biquini.gif

Guest

Moira :kiss:
Edhe pse do me me bo xheloze /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ka puth cka puth u harruan ato koh,,i eshte kushtu buzeve te mia tani Peshko.. /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy:

:lol: une nuk behem xheloze per te tashmen ,ti behesh per te shkuaren... /pf/images/graemlins/tongue.gif
hajde pije nje birre ylli atje tek klubi ,se ndihesh me mire :kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: une nuk behem xheloze per te tashmen ,ti behesh per te shkuaren... /pf/images/graemlins/tongue.gif
hajde pije nje birre ylli atje tek klubi ,se ndihesh me mire :kiss: [/qb]
Ca te shkuar mi aman un sot e njofta ti me thu e shkuar...Sa per tip mos e pyt se dhe un scaj koken fare 0 e kam trunin /pf/images/graemlins/wink.gif
Po ec Gez aty.. :kiss:

pippo

Primus registratum

peshkatar e plotesova formularin une me mirre te them e mbusha /pf/images/graemlins/laugh.gif nji ku e ke

guinness_240.jpg

sweet eda

Primus registratum

Peshko,
knej nga ne vape e madhe mer lal, por sikur s'nihet shume jo, se me kshu kondicionera jetojme, shpi-pun gjithanej kshu AC-s kane, masanaj, na erdhen kto uraganet knena, e nambyti shiu im modh, e era e modhe, po balte kisha qejf me pa e s'pashe me asi ven..mos thahse na humi edhe ket here munsia me e shiju balten, por hic, sot ka dale dilli si saç, tempt 37 grade e jena ala me krahe te shkurtna me i fjale....
florida veni i qejfit, o lal, po deshe me ardh noiher, ktu ke disney, ka ven plot per 'te gjithe
mire pra ia kalofsh mire, edhe pershenetna prap!!!!!

p.s. bah si kom fol tamom so tironce e vjeter

disku

UNI

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa veta paskan ardh te klubi.

Moira o goc e keqe si sme dhe mu i birre iher mi? :cry:

Peshkut ja kam gjet passwordin e frigoriferit ene ja jedh birrat me stil. E ma men kur del per peshk mer derr edhe vje me numru birrat ene te dalin mongut? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nice qeke kthy ti????? Sa koh kishe mi dreq? :wave:

Guest

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[QB] Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa veta paskan ardh te klubi.

/pf/images/graemlins/wink.gif goxha material i mire ka ardh..Pershendtje, un jam Fantazia ,e re ne club, por ndihem si ne shtepine time,aq mire me ka prit njoni :wink: :wub:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hmmm:
[qb]
p.s. bah si kom fol tamom so tironce e vjeter
Ku e ke msu "tironcshen" ti mi--n'kukes e??? [/qb]
"TIRONCSHEN" E KAM MESUAR KUR FILLOVA TE FLAS ME NJEREZIT E FAMILJES, RRETH MOSHES NDOSHTA 1 VJEC, MU KE PALLATI TEK BEGSAT, ENE SHKOJA ME NONEN KE MISHI KE SPITALI, E HAJA AKULLORE NGA GIMI, E ME PAS ME KALAMAJT E LAGJES, FILLONIM E TALLNIM NADIREN E BABRROIT!!!

UNIRONC, LONG TIME, NO SEE!!!! E DI QE KAM MUNDUAR, KAM QENE BUSY, ME URAGANET PRA
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

ja ku gabohesh nuk eshte Tirona e vjeter te fusha e begsave .... maximumi kap unazen |besoj|mendoj|

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Hello njesha po sho qenkan mush arkat plot birra a sma jepn nje mua :goofy: meqe vi rralle per mall /pf/images/graemlins/wink.gif
Moira si te kam ty xhan mir :kiss: eh
Po ti enion :kiss:

:wave: Hi klubi ,sot nuk mund te rij ,se do te iki te dal me Bisuon... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Macke kjo eshte per ty ,se do te doja te ishe me ne :kiss:
01_sp.jpg

Ju puc te gjitheve ,pervec njonit /pf/images/graemlins/laugh.gif Fantazie_ :kiss: