Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:wub: Hi yllat e klubit
Sa hyra me xixelluan syckat nga e kuqja ,e di qe e keni ndier mungesen time shume ,por per arsye sekrete nuk mund t'ua them :tipsy:
Macke te :kiss: une ty ,se me mori malli.
:kiss: gocave dhe :smash: cunave ,edhe Enionit se shume urte po ri... /pf/images/graemlins/laugh.gif
U... :confused: paskam fol si peshku... :lol:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Hi,Mocja :kiss:
Shyqyr qe erdhe, se po mu dhimbste Teddy,kur skishte kush ta gricte... icik /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
fantazi_G po shyqyr qe paske ardh dhe ti me qe ra fjalla ti te kemi te re ne klubin ton apo ke qen e dhe me par :confused: :confused:

se me pat pyt enion kush na qenka e re ketu si te kemi rrusho mir /pf/images/graemlins/wink.gif

Moira :kiss: & all you
:kiss:

assassino26

Primus registratum

Kush me paska kerku muve :wub:
Yllit time qe e di vete :kiss: :kiss: :kiss:
Goca te tjera s'me lejohet me pucc,por po i pershenes i here te gjitha bukuroshet e klubit.
Cunave meze po te dun falas edhe pijet ti sjellin vete.
Peshkatari u rikthye perseri :wave:

disku

UNI

Birre nga te peshkatarit sna rruhet cepi hic per te tjerat se sot qeka kthy ky.... Te derdhet te behet lume...birra te kuptohemi....se paguan i parsokthyeri... Ku je ti mer? se ne kshu rastesh presim /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Uno!
LExoje mire ca thashe une...Une kom mezet ti sill birrat.PO deshe edhe e nrrojme ere,por une kom kap cik peshk te mire kto dite pranej.
:rockband:
Na thirr edhe i orkester se kam ardh une.
MEnohuni shpejt se po me erdhi ylli im ika une masnej te bej feste me intime me ate :wub:

Enion

Primus registratum

Moira faleminderit shume per puthjen.Shume e embel.
O mace po une ta bera ate pyeteje kastile mi se te gjithe i pershendete, edhe mysafiren e pershendete, po mysafirin tjeter se pershendete??

/pf/images/graemlins/laugh.gif Goxha rrjete ,ke hudh.. :tipsy: e kush qenka ky ythi jote....pse na ben kureshtare /pf/images/graemlins/laugh.gif Se ne te gjitha ylla jemi... :devil: he zgjidh....
Ka rrjete ,po ka dhe grep... :kiss:
He mo ,ju zuri ju te tjereve,...Hajde se keni falas dhe nje birre nga une ,se filloi te me rendoje canta,duhet me e zbraz... :devil:

SkenderbegaS

Primus registratum

ooooooooooooooooooooooo
Tiransa , a jeni tuj pi bira a BIRRA ????????
mas u fyni , po sdi a kam bura a BURRA ktu n kyt klub :goofy: :devil:
ktu , HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DU BIRR tirana ,e du mema pru NANJENA prej jush,t ftoft
PUNA E MAR PESHKATAR :rockband: :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Goxha rrjete ,ke hudh.. :tipsy: e kush qenka ky ythi jote....pse na ben kureshtare /pf/images/graemlins/laugh.gif Se ne te gjitha ylla jemi... :devil: he zgjidh....
Ka rrjete ,po ka dhe grep... :kiss:
He mo ,ju zuri ju te tjereve,...Hajde se keni falas dhe nje birre nga une ,se filloi te me rendoje canta,duhet me e zbraz... :devil: [/qb]
Moira!
Te gjitha ylla jeni,po nji yll eshtee personalisht e imja.Hiqi grepat edhe rrjetat se s'kan mo hic ndikim ke une.Kom vu qiellez metalike edhe ska grep qe me kap

Gjorgj si e ke hallin ti do nai bir...
Cuna bojini i bire ktij gjorgjit /pf/images/graemlins/laugh.gif MEgjithse lejeni se mos perfunoje si kullester makaronash masnej :smash:

Enion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gjorgj MullaGa:
[qb] ooooooooooooooooooooooo
Tiransa , a jeni tuj pi bira a BIRRA ????????
mas u fyni , po sdi a kam bura a BURRA ktu n kyt klub :goofy: :devil:
ktu , HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DU BIRR tirana ,e du mema pru NANJENA prej jush,t ftoft
PUNA E MAR PESHKATAR :rockband: :wave: [/qb]
Ky eshte klub tironsash dhe jo shkodronesh.Por hajd po bejme nje perjashtim dhe po ta japim nje birre tirana qe te besh reklam andej nga shkodra.

:rolleyes: .... /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk ke me deshira ,ne kemi kavaljera cunat ,por sot ju qerrasa une ,keshtu bujrum dhe ti .
Sa per burra e burra ,kemi ,por nuk i masim nga mustaqet... :devil:

Enion

Primus registratum

O peshkatar po si nuk na kape i njal ti mer vlla ta shoqerojme nje cik?

assassino26

Primus registratum

Moira si thu do ja kapish i njale ktij Enionit /pf/images/graemlins/laugh.gif Une per vete kom njale po e kam ka ato te egrat edhe kane hala shume ato nuk kaperdihen.Po deshe peshk bujrum se osht i fresket se te dielen erdha nga gjuetia.
Hajde barbun qe kom kap hajde.300 gram kokrra barbun me te hjek petllen. :thumbsup:
Moira rrofsh per birren,por sme kompromenton dot.Nuk puth femer tjeter pervec Fantazise...
Nji mceftas ta jap po mos hapesh llafin se te griva :kiss:

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
ne kemi kavaljera cunat ,por sot ju qerrasa une ,keshtu bujrum dhe ti .
Sa per burra e burra ,kemi ,por nuk i masim nga mustaqet... :devil:
he moj amelcin, se prej dors tane ma ka knaq shpirtin birRa. :kiss:
kam pru ni qese njala per kto buRat ktu, kto njalat jan lojcake pak si fort :goofy:

sweet eda

Primus registratum

miredita miredita, klubi, se u be kohe e gjate pa hyre une ketu e me kishte marre malli te takoj nje cike kto tironcat e mi....
ju perqafoj te gjitheve

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] miredita miredita, klubi, se u be kohe e gjate pa hyre une ketu e me kishte marre malli te takoj nje cike kto tironcat e mi....
ju perqafoj te gjitheve [/qb]
VErtete kohe shume e gjate.Mirseerdhe ylli.Ndriti klubi sot nga prezenca jote.Leqe ca them une klubi,ndriti AF-ja.
:wave:

sweet eda

Primus registratum

peshko ,
shume faleminderit per ndricimin....si shkon peshkimi andej nga tirona mire eeeee!!!
kam degjuar qe jane bere shume ndryshime!

assassino26

Primus registratum

Knej every thing ok sic thojne anej nga Florida.Peshkimi zakonisht behet ne durres,por edhe ai lloj peshku qe peshkohet ne Tirane eshte shume me pambarimisht i mire,vecse eshte me i zorshem per tu kapur /pf/images/graemlins/laugh.gif shpresoj tja kesh kaluar mire gjate ksaj kohe qe ke munguar.
Tirana sa per kuriozitet behet perdite me e bukur e me e rremujshme.Se di a e kane vene re bashkeqytetaret e mi por me duket se trafiku eshte shtuar jashtezakonisht shume kto 2-3 muajt e fundit.Nejse.
Na trego ti tashi nai gjo te bukur