Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

MIredita piplla . Si ja kalut Knej juve iher . Peshko meqe ti qeke baba ne sdo t tregoj arat ca faji kom UN qe koha ishte e Keqe dhe s kishin dal me gjujt Peshkataret . Kte Fundjave jom PRape n Spille dhe qe diten e pare do i them peshkatarve t m rujn nja 3 4 kile peshk ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] MIredita piplla . Si ja kalut Knej juve iher . Peshko meqe ti qeke baba ne sdo t tregoj arat ca faji kom UN qe koha ishte e Keqe dhe s kishin dal me gjujt Peshkataret . Kte Fundjave jom PRape n Spille dhe qe diten e pare do i them peshkatarve t m rujn nja 3 4 kile peshk ... [/qb]
ksaj fundjave me ne fund,me kismet zoti,vetem nqs ben fortunal,do jem vete per peshkim.Po me qan shpirti mor aman per cik peshkim.Megjithate,ti mos e mer me frike.Po qellove ne Spille me mer sepie.pastaj do merremi vesh prape e te telefonoj une kur te jesh atje

disku

UNI

Peshkataro ku ndrysho birra bjonde nga ajo e zeza? Po e gjete ket ke 3 birra nga une tek lokali tedit me paret e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Peshkataro ku ndrysho birra bjonde nga ajo e zeza? Po e gjete ket ke 3 birra nga une tek lokali tedit me paret e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Birra bionde ka e zeza eshte isoj,ndrysho vetem forma e shisesh...
E gjeta egjeta.
Bjer birrat tashi edhe leni llafet

/pf/images/graemlins/wink.gif E zeza eshte me e forte... :confused:
Me duket se me takon mua birra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti peshko mbaje mire nje kane uje ,e nje :kiss: prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: Tironca ku jeni e ku s'jeni /pf/images/graemlins/tongue.gif

bimba81

Primus registratum

[qb] Peshkataro ku ndrysho birra bjonde nga ajo e zeza? Po e gjete ket ke 3 birra nga une tek lokali tedit me paret e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se ajo e zeza eshte doppio malto.

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] gjes tironsave nje :kiss: peshkut [/qb]
ohoho me kenaqe.Edhe shume te tjera prej meje.Ca do pish se qeras klubi :wub: [/qb]
meqe po flite per birra.me qeras mme nj birre /pf/images/graemlins/wink.gif po jo te zeze se mua s'me pelqen :wink:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
se ajo e zeza eshte doppio malto. [/qb]
Gabim se ka dhe birre Bionde me dopio Malto shembull kemi Peroni grand Risserva . Birra e zeze eshte pak me e forte dhe ne shije pak me e hidhur . Psh Murphys ose Chimay . Birra e zeze eshte gjithmone me e Rende ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] MIredita piplla . Si ja kalut Knej juve iher . Peshko meqe ti qeke baba ne sdo t tregoj arat ca faji kom UN qe koha ishte e Keqe dhe s kishin dal me gjujt Peshkataret . Kte Fundjave jom PRape n Spille dhe qe diten e pare do i them peshkatarve t m rujn nja 3 4 kile peshk ... [/qb]
ksaj fundjave me ne fund,me kismet zoti,vetem nqs ben fortunal,do jem vete per peshkim.Po me qan shpirti mor aman per cik peshkim.Megjithate,ti mos e mer me frike.Po qellove ne Spille me mer sepie.pastaj do merremi vesh prape e te telefonoj une kur te jesh atje [/qb]
Kur te Dush une do jem e Sigurte te Shtunen Atje ... Me Merr Kur te Duash dhe Sot i lashe porosi nji mikut Tim qe iku n Spille per Peshk ...

ARJELA

Primus registratum

Tedo m'trgo ka i bije kjo Spilja ta ndaloj autob.. po kalova aty prani t'mi besh gati nja 10 kile peshk
ok :kiss: :kiss:
o te keqen Tedo

merre dhe Peshkon qe me s'te vij shum 10kg pesh..

:kiss: Yll
Paska plas peshku ketej.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Une i hedh rrjetat ne Tirane ,e ju m'a beni mallin stok ne Spille... :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

:kiss: per peshkun, Arjelen, Moiren, Tedin dhe Trendin.........
Sot eshte nje kohe fantastike ketej nga lagjia ime ......s`kam c`te bej se jam ne pune pa do te doja te dilja e te pija nje kafe me ju se me ka shku menja keq...
Ika tani se me erdhi Bossi /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

assassino26

Primus registratum

AUUA...
/pf/images/graemlins/laugh.gif
JA i mirmroma prej meje.POpull trim dhe paqedashesi Tiranes.Upss TirOnes desha me thone.Si ju kam?A po e perballoni naicike kte shiun.KAlova shpare nga Lana edhe se imagjoni dot sa pordhe shiste Lana e qelbet.Ishte fry e ishte bo ngjyre balte thuj ti ishte amzone.HAjt mo cti bosh.Ka i here edhe LAna egersohet.

Se e zgjata shume:
Puthje gocave :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
edhe shkelma cunave :smash: :smash: :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

:kiss: :kiss: :kiss: per njonin.

:wave: Ika para se te xhelozojme na njonen /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pape,shyqyr qe u duke i here se kishe hum fare.
Ai njoni besoj se jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Muuaaahhhh edhe prej meje :kiss: :wub:

disku

UNI

Pap vec ate puth ti a? :eek:
Amon mer atij si beso nona vet si i besoni ju femrat e cuditcme osht...o 100 kilsho ca i ke bo mer qe te besojn kaq shum? /pf/images/graemlins/laugh.gif