Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] mirmroma edhe prej meje popull trim mashkullor i Tirones...
Po populli femeror ka eshte mer jahuu :eek: [/qb]
Sa melankolik je mer shejton me i her tmurr molli per pjeshka /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] :kiss: :kiss: :kiss: kenaqur tashti?ciao! [/qb]
Ohohohohoo....ohohohohohhooooo...ohohohhohohooo :tipsy:
TAshi u bona mire fare :kiss:
Faleminerit shume edhe ne te tilla raste ta shperblefsha

disku

UNI

pupupu car mrekullish bojn ilacet e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa shpejt ta dha efektin mer lanet . /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] pupupu car mrekullish bojn ilacet e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa shpejt ta dha efektin mer lanet . /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ilac me garniture...Ti fus edhe i birre tashi edhe jom mire per nja ca kohe.Do birre ti?Leqe lene se e ke pijen me sherr do kerkosh edhe te puthme masnej si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina1986

Primus registratum

Eh morre mire atehere po e bej dite per dite por in cambio dua nje caj te ftot cdo dite se nuk pi birre, mire?Ciao! :kiss: :kiss: :kiss: :tipsy: :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher piplla . Si po ja kaloni knejna . Pse MOire ske pas Oreks me i Pi ato birrat e . Apo ske pas me ke me i Pi ...

I kisha dhene fjalen njerit me i pi me te /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po nejse ,do t'i pish ti Tedo??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] I kisha dhene fjalen njerit me i pi me te /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po nejse ,do t'i pish ti Tedo??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
N Darket se tani do iki n Pune ...

assassino26

Primus registratum

[qb] Deri ne darke , /pf/images/graemlins/laugh.gif mos nderrojme mendje :idea: [/qb]
Po normal qe do nderrosh mendje.Si mund te ndoshe ndryshe kur ketu jam edhe une :kiss: :kiss:

Belina :kiss: :kiss: edhe tyja pa mbarim une.
Caj akullore edhe gjithe te mirat nga darka ne mengjes i keni te paguara prej meje.CA doni nai gjo tjeter,lepirse karramele cokollata vetem hapni gojen...

Muuuaaahhh te fuqishme edhe me bote me pi i birre tashi,qe se kisha ne men fare :cry:

iiii pse njesoj ee :tipsy:
beli tek a cift /pf/images/graemlins/laugh.gif
njera merr 3 tjetra 1 /pf/images/graemlins/wink.gif

ARJELA

Primus registratum

kush mi merr tre
te dyja per vete doi marr

hi klubi ckemi :wave:
he keni genje no njonin

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Deri ne darke , /pf/images/graemlins/laugh.gif mos nderrojme mendje :idea: [/qb]
Ti mbase e nderro mendje po une per n darket qe jom i lire . Masnej po u ndrun menjet problem i modh ka dyqone noten hap ala sa t dush shkoj anej ja fus nai gastare per qejf ...

assassino26

Primus registratum

[qb] iiii pse njesoj ee :tipsy:
beli tek a cift /pf/images/graemlins/laugh.gif
njera merr 3 tjetra 1 /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une me sa shof,s'paskam marre asnji :cry:

Mirdita popull trim dhe paqedashes i Tiranes.Puthje gocave edhe shkelma cunaave.

Njona kishte thone,tironsit s'kane brume hic edhe i plake tironze i ishte pergjigj...
-Ne kena brume mi te keqen nona,por e kena bo kek /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Nje ke erdha u vunova i fije se kisha i mledhje aqe ke ministria birre...... e permrencme desha me thon se na u morr goja /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Peshkataro sishe ne mledhje ti..care ka bo vaki me ty sot mer? /pf/images/graemlins/laugh.gif