Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur nuk e di ti nga t'a di une :tipsy: :smash: :smash: [/qb]
Me gjithe kto cekica qe kom anash une si jap mo dum asgjoje.E kom menjen vetem me u mrojt

disku

UNI

O tiron tirona kupa eshte e ...partizonit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshku merr hashuret se sot paska qen dita...
Ska alkol sot ..vec koka kola edhe ashure /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Pershendetje t'ghith tironsve qy do hakan hashure... :wave:
Si eshte koha ne tiron mre?na knej na myti bora ne bresheri... /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Edhe knej Putre isoj.Medemek osht duke shkun breket shejtoni gjithanej...
Uno,cer ke mer daje,ca do mer daje,cere te kom bo mer jahuuu...Pse mer cun do me mur ne qafe???Po ik ere se me ze muve koka kola me hashure.Po pate birre mire,hajt se po e pranojme hashuren kshu si osht.
Tirones s'ja moho sivjet njeri kampionatin.eshte 7 pike para Partizanit.Partizani dje barazoi 1-1 me teuten e Tirona fitoi 5-1 me vllaznine

disku

UNI

Ne NY putre koha xhom kan dal gocat me mong te shkurtra :wub:
Ke qef me i pa rruges si ecin ere ja kishim humb vlerat veres me gjith ket dimer /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja edhe ti knej tbojm i dore dallavere ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Sot nga une ka diell, po une do kisha pas qef me pi nji amita qershie te klubi juaj... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Partizani dje barazoi 1-1 me teuten [/qb]
Teuta shkruhet me germa te medhoja... :mad:
Barazim?!

:mad: Ja paskan dhone naj penallti prape me hile Partizonit si vjet kur lujti me Teuten. :mad:

assassino26

Primus registratum

Penele.... :kiss:

Sa tifoze qeke mi goc.Ja gjeti anen edhe kete vit partizani Teutes. /pf/images/graemlins/laugh.gif Long qershie s'ka ta bojme long groshe :tipsy:

disku

UNI

Bojalleshe ti mire qe kerko me pi po vallaj jena 3 zgjidh viktimen ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe mo ma luj partizonin se te pikturova ne mur :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Penele.... :kiss:

Sa tifoze qeke mi goc.Ja gjeti anen edhe kete vit partizani Teutes. /pf/images/graemlins/laugh.gif Long qershie s'ka ta bojme long groshe :tipsy: [/qb]
Ah qe ja vjedhshin rrobat ekipit e u kthefshin zhveshe ne Tirone... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vallahi Peshkataro, e kom pa ne stadium ate ndeshjen vjet, apo s`ishte edhe neshja e pare ne " Niko Duvani" mas punimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Bojalleshe ti mire qe kerko me pi po vallaj jena 3 zgjidh viktimen ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe mo ma luj partizonin se te pikturova ne mur :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Iiiiiii, une e kom pas qef , po qe vjet e kom more inot se bojne me hile... :mad: Pakse vjet ne rrexuan Gentin( mesfushor) e Teutes... :mad:

Ke do pikturosh ti ore , ti s`ka as penel te sakte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Uno...
E shef si te sha Penelja Partizanin.Se di,por me duket sikur guxim te madh ka.Te isha une s'do e shanja kurre Partizanin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do e falesh me nai gjobe te vogel ksaj here se e kom gjys patriote dreqkene vockel
penele /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

disku

UNI

Sduhet peneli te shplafte merda shalet ty .. /pf/images/graemlins/laugh.gif Bojnat te jene kualitet i larte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe stadiumi quhet
Niko Dovana..je ne durrsake /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Do e falesh me nai gjobe te vogel ksaj here se e kom gjys patriote dreqkene vockel
penele /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: [/qb]
Ai te me fali mu, apo une ate ?! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Partizon prapavije... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Sduhet peneli te shplafte merda shalet ty .. /pf/images/graemlins/laugh.gif Bojnat te jene kualitet i larte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe stadiumi quhet
Niko Dovana..je ne durrsake /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Dosha me pa gadishmerine tate... /pf/images/graemlins/wink.gif ja dike emrin mire , a thu se ke lujte ene ti naj here aty... /pf/images/graemlins/tongue.gif kopacash e kom llafin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zotnia jote s`paska nevoje per Penel?! :eek: Si duket pikturoke me gisht tina... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Se di une,merruni vesh vete ju kush ta fali shoqen(shokun)...une du 1 birre si deshmitar i sherrit

bebi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :wave:
na ishte njehere... nji minister mbrojtjeje, qe e la popullin ne balte dhe u arratis... [/qb]
:kiss:
Na ishte ihere 1 presidente qe ishte edhe e mire me popllin edhe e mire si kallup /pf/images/graemlins/laugh.gif TAshi kena i president te shemtut si Shreku qe si jep dum punve hic.
ylli mirseerdhe :wave: [/qb]
abababa shyqyr qe m'ra n'mend mu per ty, se ty hic per mu :smash:
si t'trajton jeta iher? c'kemi mire?
ke humb si sheqeri ne uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

e keni vone re qe klubi juj ka vetem pune te V.Gogut...?! /pf/images/graemlins/laugh.gif