Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Mirdita Tirona.... :wave:
Do vije njeri per nje xhiro me mua...se sot po me dhemb koka :shrug: [/qb]
Po mqs te dhemb koka mos dil me mire.Shtrihu,po vij te te sjell 1 kile rrush.Me prit se erdha edhe mos u mbulo shume se s'te ben mire.Sa me letshem sa me letsham

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Po mqs te dhemb koka mos dil me mire.Shtrihu,po vij te te sjell 1 kile rrush.Me prit se erdha edhe mos u mbulo shume se s'te ben mire.Sa me letshem sa me letsham [/qb]
rrofsh....ma kepute shpirtin kur mthu se do vish me 1 kile rrush :tipsy:

Guest

he mi lene PESHKAXHIUN ti se ai osht mashtrus...do vish te dalim bashke apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Po mqs te dhemb koka mos dil me mire.Shtrihu,po vij te te sjell 1 kile rrush.Me prit se erdha edhe mos u mbulo shume se s'te ben mire.Sa me letshem sa me letsham [/qb]
rrofsh....ma kepute shpirtin kur mthu se do vish me 1 kile rrush :tipsy: [/qb]
E lashe rrushin se sdu me te bo dom...Po vi me banane /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Penel nqs don me e mallku peshkatarin thuji
TE LONTE PERENIA PA BIRRE ISHALLA /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirmjes nga une tironca /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Du nji gote birre Tirone... [/qb]
Nji s'ka...2 po deshe.
Du 2 gota uje deti,se du me bo supe peshkatari [/qb]
Nuk i pij cift asnjehere, ose nji , ose tre... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do uje deti, na se po ta mush tek Kepi i Rodonit , meqe atje s`ka shume ndotje dhe anijet e portit jane larg... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Peshku /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Uniiiiiiiiiiiiii :kiss:

Mirmbrema Tirona, sa diell ka pas keto dite :wub: eshte bere Tirana shume e bukur Uni, me beso :wub:

Goca

Primus registratum

Ka ra mrene kjo edhe i duket Tirona si lulishte tulipanesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt na pyt ne te tjereve si na duket Tirona... /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

Uniiiiiiiiiiiiii :kiss:

Mirmbrema Tirona, sa diell ka pas keto dite :wub: eshte bere Tirana shume e bukur Uni, me beso [/qb]
Penele ska ra mrene jo ma bo zili muve qe sjom ne tirone :cry: :cry:

Kordeeeeeeeeeeee jom bo gjysem bjonddddddddddddddddddddddd :eek:
Ne tiron nga vera po deshe te na japesh na i kafe ...merr edhe penelen me vete se peshkatarin e gjejm tu porosit birrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

merr dhe Penelen me vete?! :eek:

Cer jam une mer, qe te me marrin te tjeret perdore... /pf/images/graemlins/laugh.gif vij vete me komet e mija... /pf/images/graemlins/wink.gif ose me rrotat e mija... /pf/images/graemlins/laugh.gif .... hej zot... m`konsiderojne si bebushe te Kordeles mu keto... /pf/images/graemlins/tongue.gif

dolce_vita

Primus registratum

Peshko me mir mos hec fare ....se e kalova ...jam mire tani....si duket kam alergji nga bananet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Uniiiiiiii me highlights :eek: show Kordes foto urgjent :kiss:

Urgjent :wub: se mbase ma kekro dhe Penelina me pas e ia jap me stil /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb] Ka ra mrene kjo edhe i duket Tirona si lulishte tulipanesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt na pyt ne te tjereve si na duket Tirona... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti je tu dek per içik pashaportizim n'Tiron /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] merr dhe Penelen me vete?! :eek:

Cer jam une mer, qe te me marrin te tjeret perdore... /pf/images/graemlins/laugh.gif vij vete me komet e mija... /pf/images/graemlins/wink.gif ose me rrotat e mija... /pf/images/graemlins/laugh.gif .... hej zot... m`konsiderojne si bebushe te Kordeles mu keto... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shi shnet i them un plac i duket :smash:
po ti hec edhe ne maje te devesë po deshe ere vec hec sa me shum te jemi aq me shume zhurme bohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ahahaha.... /pf/images/graemlins/blush.gif

Shetitje dy oreshe po, pashaportizim jo akoma.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam tu synu green card /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

[qb]

Urgjent :wub: se mbase ma kekro dhe Penelina me pas e ia jap me stil /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po qe :cool: , yes... se kom nevoje per pak diell... /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] Uniiiiiiii me highlights :eek: show Kordes foto urgjent :kiss:

Urgjent :wub: se mbase ma kekro dhe Penelina me pas e ia jap me stil /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja ta provoj iher me web cam mos boj na i pic me co e-mailin me Mp ku ta nis /pf/images/graemlins/tongue.gif