Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Mirdita klubi :wave: A ka ndonje kafe gati per mu.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e lup-lup edhe pa bisht,por bishti te duhet ty kur te me kthesh filxhanin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se ele una dua me pa fall.... :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Une e lup-lup edhe pa bisht,por bishti te duhet ty kur te me kthesh filxhanin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se ele una dua me pa fall.... :devil: [/qb]
Do me ma pa ti,apo te ta shof une. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se po ja shofim te 2 njoni tjetr /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy: :tipsy: it

cafe.jpg
e sheh.... :shrug: m'u ftoh kafja mua .... /pf/images/graemlins/laugh.gif A shihet falli tani....????Une per vete s'di hic...po mesoj shpejt.... :tipsy:
He /pf/images/graemlins/wink.gif si e kam fallin.... :confused: ???

assassino26

Primus registratum

Moire...
Ta pashe,ta pashe.Me shume mirsina e ke.1 Kunore e bukur e rrethon edhe i kryq i madh i rri siper.Ai kryqi ka mirsina te mdhoja fort.TAshi me teper sdu me te tregu,po dije qe si ta kam pa ty,s'ja kam pa nai tjetre edhe mo te bukur s'kisha pa naihere.
Ec e mso vete per me teper po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wub: Uaaa....sa ma ke bere qefin .... :kiss:
Per kurroren me kishin thene dhe te tjere,por ai kryqi i kuq... :wub: Je i sigurte se eshte ngjyre e kuqe....????Po ndinje date a kishte aty... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] :wub: Uaaa....sa ma ke bere qefin .... :kiss:
Per kurroren me kishin thene dhe te tjere,por ai kryqi i kuq... :wub: Je i sigurte se eshte ngjyre e kuqe....????Po ndinje date a kishte aty... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E shof qe do mi me nxjerr me grep informacionet...Ai kryqi ishte i kuq edhe pike.Tashi anonte cik si mo i erret,ca te them une,si ngjyre mishi.Po crendesi ka ngjyra 1 here.
Arty date s'kishte,po kishte gjera te tjera.
He se do te ti them te gjitha,po jo kshu publikisht :rolleyes:

disku

UNI

ik ere peshkatar me grep te thym paske qellu ene ti si bo pun as shejtonit se i vjedh mezet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe thu ti un rehat fare triqe mos e kput mo si tironcit ne pergjithsi lol
Po kjo moira as hi sna tha ne mer amon ca i ke fol keq ti me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

PESHKATARI osht turp te thote Unicorn ashtu...i bime bashk ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] ik ere peshkatar me grep te thym paske qellu ene ti si bo pun as shejtonit se i vjedh mezet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe thu ti un rehat fare triqe mos e kput mo si tironcit ne pergjithsi lol
Po kjo moira as hi sna tha ne mer amon ca i ke fol keq ti me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Uno,pse me bi ne qafe mer daje.Cere i kom fol une keq Moires qe thu tina...Po ti e di vete qe mo i keq qe je s'bohet.S'ka nevoje moira t'ja them une.Le nam,sa here vje me dur bosh e tu pi veresie.Ho pra shkunu i here,kur e merr dreqn e rroges :eek:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] PESHKATARI osht turp te thote Unicorn ashtu...i bime bashk ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gjeneralo,me ca ti bime?Une them ti gjujme me qofte...

Guest

PESHKAXHIO une them i bime me tas qebap...ose mo mire: tas qenonë /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Paraftyro Unicornin qe rri me goje hap edhe ne e gjujme me qofte e tasqebape.Shishen e birres ne dore edhe qe kerce si majmun cirku sa knej anej.O Gjeneralo,e di cke ti.Ti gju vetem se une po kaloj ka ana e Unicornit edhe ta nimoj icik se gjynof cuni.Ca te maje perpara,birrat,apo te presi goditjet e tua te pabesa.

Mirmjesi tironsa.Ka jeni ka sjeni sot per kte dite te diele,dukuni i here knej e me boni cik shoqni se njela duke punu.
Goca :kiss: keni hum fare
Cuna :smash: se mu lodh krahu
Ju pershense me kongen :
Sa t'kam dash mi t'shtifsha ne dhe :rockband:

Guest

PERSHKATARLLIKO ku ma gjete ate kongen mer daj...une t'pershnes me : Fustoni me pika sa hije te paska,ngreje pak kapelen Nepi sa te shof se plasa.2 Sahat i notes te erdha ke porta,zonin ta nigjova Nepi,thojshe po m'dhem koka gjynos se vdiq e shkreta /pf/images/graemlins/frown.gif Unicorno mos u hap shum ti plako se po te vje noj kokerr carace n'kaptin /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

admiral.jpg

Gjeneral,ka e ke drejtimin???Jepi kon me pra se na plase.Sosht ushtri ktu eshte klub.Ca jane kto konge me rob te vdek qe na pershenet:
Ngjoje kte ngjoje
Po kno qyqja n'***** te ullinit.
Pranoje kte per pershnetje edhe mos u nij mo se majaft u lodha tu t'pershnet

Guest

bohhh une sdi nga kush nahi jom per vete.... /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse mo...rrofsh per pershendetjen ..edhe une ju pershndes te gjithe ju tironca me keto vargje:

Mbeçe more shoke mbeçe
pertej ures se Qabese
Ne pyet nena per mua
thoini se u martua
ne pyet se c'nuse mori
7 plumba tek kraharori

(ca ropshi ky,me 7 nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif )

assassino26

Primus registratum

Po ke lufta menjen ky,me pluma me kallasha...
Ca paske qen mer burre i dheut.Nje pershendetje vetem per ty:

Me partine e Sumes
lule celi jeta
Lue me te bukra........
Ups qekam ngatruu,Partine ePunes desh me tho

dolce_vita

Primus registratum

Mirdita Tirona.... :wave:
Do vije njeri per nje xhiro me mua...se sot po me dhemb koka :shrug:

Guest