Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk i ha une ato..... /pf/images/graemlins/tongue.gif dashke te n'a shtish ne sherr....Llapaqeni im keto filma i sheh vetem me grun... :book:
ps... /pf/images/graemlins/wink.gif ku mund t'i gjej keto filma....???? :devil: [/qb]
hehehe...e shef bo sikur s'me beson,po me beson qe cke me te.E di une per ca i do ti,do qe t'ja thysh ne koke maskarait :smash: Te shof i here se mase ti gjej une.Kam aq shume ne shpi,sa s'ja maj men titujt tashi :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Pse o ,ti j'a mbake qetapin Llapes ,prandaj ishte i hutum sot .... :shrug:
M'qafsh mu...pyete pak c'a filmi ka pa se fundmi ,se me beri kureshtare sot... :devil:
.....e mos e pi me fund se n'a more frymen... :tipsy: [/qb]
Une maj qetapin e lokalit edhe te gjithe kan fillu pijne veresie e i japin paret ne fun te mujit kur te shperndaje albforumi rrogat.
Sa per filmin se di vallai me ta thone te sakte filmin,po ai filma pragmatik,poronifik primatik,ponrografik,se di si i thuhet ashu filmash shef perdite...Mos ka pa ate,borbardha dhe 7 zezaket,ose ate vajzat e turpshme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Robo ai njoni jom une se une e kom Klubin tim t Pijes .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] hej c'behet ketej nga Tirana heroike? [/qb]
Nice,ja mi,du ti mush menjen Tedit qe te me sjelli nai birre ktu ke pune,se verdalle eshte.Harxho paret neper internet kafe ne ven te na qerasi me nai birre.
Une qe thu ti Nice,pune pune nate e dite qe te shoh 1 rreze drite :kiss:

sweet eda

Primus registratum

edhe naten peshkataro???? po ca bo mer se ke per te vdek nje dite , c'ke per ti bo gjith ato lek????

sweet eda

Primus registratum

peshko zgjidh e merr cila te pelqen me shume???
keto:::
beers.jpg

apo kjo:::

TOP_alleybaggett.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] edhe naten peshkataro???? po ca bo mer se ke per te vdek nje dite , c'ke per ti bo gjith ato lek???? [/qb]
Ho pra ho,se di as une :shrug: Ku jane leket i here,mi trego se ja tregoj une qeifin :smash: Nji do iki tashi edhe nja cerek ore do rri /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

:eek: Pa dyshim ate poshte :angel: ...Kom hall se e shtypin birrat.Kur ta siguroj qe se gje gjo masnej i kthehena edhe birrave :wub:
Per ate poshte,sec me thote i menje qe e lej edhe birren der ne moshen 70 vjecare

sweet eda

Primus registratum

paska dale edhe fotografia e asaj me e madhe :lol: :lol: :lol: sikur me t'a pas lexu menjen, qe do zgjidhshe ate

TEDI

Valoris scriptorum

Po ti re po shef Kto fotot Ktu e Pranej rri kaq vone ene shkoj une ene i mledh kalamojt e tu qe ke me grun e 3 ke semafori me i cu n shpi e . Ske Faj ti jo Fajin e kom un qe merrem me ty ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] :eek: Pa dyshim ate poshte :angel: ...Kom hall se e shtypin birrat.Kur ta siguroj qe se gje gjo masnej i kthehena edhe birrave :wub:
Per ate poshte,sec me thote i menje qe e lej edhe birren der ne moshen 70 vjecare [/qb]
:mad: :mad: Tradhtar.....Ik ere nga ato je ti qe le birrat per i bjonde.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :wave: [/qb]
:wave: :wave: :wave: :wave: [/qb]
tedo do vish per nje kafe me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ishe N Tr E Pijme ere sjom Kondra vetem m lej orar se e kom icik bizi agenden ... Mroma iher t jgithe Tironcave ...

disku

UNI

Ishte rraf tirona 500 nga shkodra me than /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Ishte rraf tirona 500 nga shkodra me than /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca ke pi kshu ere???Coca Cola eee...T'paska zon ere dreq.OSe s'kom mor vesh gjo une qe paska dal tirone tjeter :eek: tirona 500 :confused:

assassino26

Primus registratum

O TEdo :lol: Ik ere mushu me gjith agjenden tate...Si mer i thu goces e kom agjenden e mbushur?Njeri pa takt.Po erdhe knej ka puna ime kom me ta gris agjenden fare.Goca te fto ne Itali per kafe e ti i thu e kom agjenden ... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] :eek: Pa dyshim ate poshte :angel: ...Kom hall se e shtypin birrat.Kur ta siguroj qe se gje gjo masnej i kthehena edhe birrave :wub:
Per ate poshte,sec me thote i menje qe e lej edhe birren der ne moshen 70 vjecare [/qb]
:mad: :mad: Tradhtar.....Ik ere nga ato je ti qe le birrat per i bjonde.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LEne mer ti ate muhabet se s'te besoj hic une ty...S'ma mush menjen fare ti mu qe se le birren per kte...

bionda2.jpg

Edhe menohu mire se shife,me zemer te ngrime e ke lone gocen e huj