Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:

moira jo mi yllo ka je ti se ke hup fare...te o bo surati mu u kafshu ka malli e me te loon shenja shenja...

:confused: /pf/images/graemlins/frown.gif Pse je egerrsu keshtu ti mo...???Paske harru me puth.... :tipsy: ????
Hajt se te kujtoj une.. :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] O tedo pse mer vec peshkun merrke ti kshu e??
ca jeni bo ju gjenerata re mer amon gjith racista /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hi moira ....te morsha te ligat e avatarit ...

peshkatarooooooooooooooo ka na i cop birr anej ka ty se mu me kan maru pa fillu ala :eek: [/qb]
Ca bo ti mer jahuu kshu????Leni mer lanet birrat se e kena rakine lehone edhe duhet me i bo rrespekt /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pershenetje te gjitheve se harrova fare se me hutoi ky birraxhiu...
Goca puthje muahh muaahhh muaaahhhhh :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina1986:
[qb] A DO me pranoni tek klubi juaj, edhe une jam tironse, 17 vjec, faleminderit, ciao! :angel: [/qb]
Goce,e pranume je.Kij kujdes se knej rrotull vertiten ca matrapaze qe te kerkojne ndonje gje ne kembim te antarsimit.U thuj kam fol me shefin.Une qe thu ti jam shefi ktu edhe te jap karten e antarsise.
Mos kaloje nai Unicorn a nai Ted a nai llapaqen A nai Dac se jane te gjithe mashtrusa.Kom per ti perzone po s'kam pas kohe me meledh kryesine e klubit.
Gocat i kemi si yll.Ti qeke icik e vogel se do te te kisha qeras me nai dopio amaro,po te shofim i here a ke njolla ne biografi
Ja mirsenaerdhe

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]

moira jo mi yllo ka je ti se ke hup fare...te o bo surati mu u kafshu ka malli e me te loon shenja shenja...

:confused: /pf/images/graemlins/frown.gif Pse je egerrsu keshtu ti mo...???Paske harru me puth.... :tipsy: ????
Hajt se te kujtoj une.. :kiss: :kiss: [/qb]

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]

Hajt se te kujtoj une.. :kiss: :kiss: [/qb]
o zot sa te omla qe i ke kto thupjet..kisha kohe pa im provuar :kiss: :kiss: yllo sjom i egersum jo por me kishte mor malli per grun teme re drec

assassino26

Primus registratum

Llape me i te puthme shkoke per lesh ti,u hutoke fare.Do vi neser ke dyqoni me Tedin...
Do i them Tedit te te puthi edhe une do te vjedh ato contat qe mi shet sa frongu pulen /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Ore peshkataro po mir mer lanet ti sikur me kishe von mu zevendes bashk me dacin trdi osht ai qe ru birrat .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe respektin rakis do ja bojm me eks :thumbsup:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina1986:
[qb] A DO me pranoni tek klubi juaj, edhe une jam tironse, 17 vjec, faleminderit, ciao! :angel: [/qb]
Beli...po te pranojme /pf/images/graemlins/laugh.gif
E pin kafene ti moj apo don nje coca-cola :confused:

:kiss: Burri ,esell je apo si gjithmone.... /pf/images/graemlins/wink.gif Si thua per nja ca...
Beer%20Rizzo%20w_fade%20small.jpg
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

per grun time une e djeg fare
images

gruje kur te kom refuzu noiher une per birra.une te kom si shpirt ty

assassino26

Primus registratum

ktu paska mor flake fare....Ore paguni ju apo rrofte sebepi qe seshte shefi edhe boshatisni frigoriferet...
Une do iki per ca kohe.Ne vend timin do lej shefe belinen mqs eshte me e reja e klubit.Nigjojeni edhe mos i ktheni llafe se ju qerasa te gjitheve me ca te du une /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Ku po hik ti mer?
ska ktu ke me nejt ose po ike thirr Moiren te rri me mu ene masanej mathja /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
Ene prit iher kaq shum sme besoke mer sa as celsin e birrave sme le mu e? :eek: :eek: :eek:

assassino26

Primus registratum

Pse me se ke ti celsin e birrave???Une ta dhashe ty ate dite qe u bonte tape.Se ma men,kur erdhi te mori ambulanca ta futa ke xhepi i kmishes :rockband: Gjeje celsin shpejt se kom me ti vu gjithe birrat ne ngarkim.
rri i here me Belinen se Italia me Ameriken eshte afer /pf/images/graemlins/laugh.gif Ajo eshte shefe gjithe javes qe sdo jem une

disku

UNI

Amon mer na hutove vallahi mi ndrro kto shefet si mreti grate ..ene prit iher mer si sme ra lapsi mu na iher apo hic menja as Tedit as Dacit as Llapes si ka ra lapsi....
Se cka i koicidence ktu qe gjithmon zevencuset e tuja jan te seksit femer....di gjo ti e? :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Amon mer na hutove vallahi mi ndrro kto shefet si mreti grate ..ene prit iher mer si sme ra lapsi mu na iher apo hic menja as Tedit as Dacit as Llapes si ka ra lapsi....
Se cka i koicidence ktu qe gjithmon zevencuset e tuja jan te seksit femer....di gjo ti e? :lol: :lol: [/qb]
Here tjeter ju mer jahuu.Masnej nqs e ke kaq merak bohu sekretar i belines.Qe t'ja marresh doren nga ana organizative.Masnej qe me bi ne qafe kot ti mu...a e di ti qe po ju lashe lokalin une juve s'gje mo lokal,por klinike dizintoksikimi,gjithe klientat ne gjendje kome nga overdoza e alkolit :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif po ,po c'fare overdoze.... :wub: ????O Llape ja nisim nga e para se u shujta une.... /pf/images/graemlins/laugh.gif .Qe te shtunen ... /pf/images/graemlins/wink.gif tani me doli pija.... :devil:
:kiss: pijaneceve te Tirones qe pijne birrat e gjithe botes... :tipsy: