Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:confused: Pervec gjumit....... :idea: gerhet icik ...po icik ama..... /pf/images/graemlins/laugh.gif A quhet patriotike kjo....????

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] :confused: Pervec gjumit....... :idea: gerhet icik ...po icik ama..... /pf/images/graemlins/laugh.gif A quhet patriotike kjo....???? [/qb]
Po gerhiti icik,nuk quhet patriotike :smash:

assassino26

Primus registratum

[qb] Po pse gjuan....... /pf/images/graemlins/frown.gif ???Aha...... :kiss: [/qb]
CA koicidence,sa kisha bo buzet gati me te puth,vetem kur mu mushen buzet me i gjo te njomet,te bute,te kuqe...Qe i bie te kene qene buzet e tua
:kiss:
TAshi fillove duke e kuptu detyren e burrit :wub:

Na more ne qafe na more..... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: se una e shtypa gabimisht.....Naten Tironca dhe fundjave te kendshme... :kiss: Kjo s'eshte gabimisht... :wave:

assassino26

Primus registratum

[qb] Na more ne qafe na more..... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: se una e shtypa gabimisht.....Naten Tironca dhe fundjave te kendshme... :kiss: Kjo s'eshte gabimisht... :wave: [/qb]
NAten e mire edhe prej meje.Moira bofsh sa me shume gabime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ejj se mos menoni per keq juve ere qe po iki edhe une mas Moires :angel: Jo per gjo,por TH&TH-maxhi jeni ju.
Leqe menoni ca te doni,ika une :wave:

Rambla

Primus registratum

ciao tironsa :wave: . po degjoja nje kenge dhe thashe po iki te pershendes tironsit...me kete:

tirona ne zemrat tona
me jete e me sllona
e çmendur, si do te jesh
ti je e jona
tirona, ke endrrat tona
jeton oret e vona
:cry:
e dehur, si do te jesh
ti je e jona . . .

sht sht mos i thoni njeriut qe isha ketu se me quajne tradhtare pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ciao Rambla.
Mos e vrit menjen,une ti dhe Zeri popllit e kan marre vesh qe ke qene ketu.FLM per pershendetjen
O tironsa,ka jeni mer jahuu???Keni hm fare mer cuna e goca,cere boni kshu mer se na flliqet fare,para syve te opinionit botror

Birra free sone ke klubi

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :wave: :kiss: [/qb]
Duke marre parasysh faktin qe une jam aktualisht vetem i pranishem,me jepet mundesia te aludoj qe kjo puthje me adresohet personalisht mua :tipsy: :kiss:

Miredita.... :wave:Si nuk u ngop njehere me puthje ky ketu lart.... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: Per te gjithe....Ku jane gocat...???Llapes ia kthej pergjigjen ketu.....(hic.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: )

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :wave: :kiss: [/qb]
Duke marre parasysh faktin qe une jam aktualisht vetem i pranishem,me jepet mundesia te aludoj qe kjo puthje me adresohet personalisht mua :tipsy: :kiss: [/qb]
dhe personalisht ty te adresohet /pf/images/graemlins/wink.gif

llapaqeni

Primus registratum

[qb] Miredita.... :wave:Si nuk u ngop njehere me puthje ky ketu lart.... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: Per te gjithe....Ku jane gocat...???Llapes ia kthej pergjigjen ketu.....(hic.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: ) [/qb]
epo skan faj dynjoja i kan lon puthjet per ne forum se o bo keq ne realitet...moira po mua moj si HIC....ca ishte kjo..pastaj skom faj une qe skom pc te puna e te shpia si puna e peshkatarit...

dolce_vita

Primus registratum

Po ju japune nje puthje te gjitheve se po iki te :sleep:
Naten :kiss: ..edhe ty Llapa... :kiss:

Pse paska ashtu peshkatari.... /pf/images/graemlins/laugh.gifUne s'di gje.... :shrug: Po ti Dolce... :kiss: ???O Llapaqeno..... :smash: mos u anko lart e poshte per puthje se n'a qite bojen..... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush te le ty pa puthur... :kiss: :kiss:

hatchet harry

Primus registratum

ka jeni mer tironsa,ka boheni mer rob.ka keni hum mer.cere jeni tuj bo kshu me se na flliqet.jeni si shpirt.

:confused: Pse me duket si spiun ky mua.... :smash: ...ku jeni ,c'a po beni.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Une nuk tregoj asgje, pa lejen e kryetarit /pf/images/graemlins/smile.gif .Ta njohi vete i pari,se mos nuk eshte nga tanet.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Pipell cere boni knejna juve . Ika ne erdha ja kalofshi mire ene bofshi qejf...

mostro

Putraku

mroma te gjithe tironsve qe sapo kane zbraze xhiron e madhe dhe bllokun gjithe zhurme..a e pite kafen e pas dites eee??shnet e jete /pf/images/graemlins/laugh.gif