Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirmbrema te gjitheve! Shpresoj te jeni te gjithe mire! Nje puthje djemve me te mire.... T... P............. U....... :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Po,sa e mire qe eshte kjo Manu,more vellezer. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

disku

UNI

Tamom rob zoti...lum ai burre qe ka me e past.
manu :wink:

U peshkataro mer qafir te vje inot qe u rraf tirona edhe i bone birrat me pikatore tashi e?

Hajde ska gjo se ta jap un nji se partizoni o nven te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Uno,pusho er dreq se edhe une si ti me Partizanin jam :smash: Po s'ka lezet te gzohesh se e rrafi Tironen Durrsi.Jemi a s'jemi tironsa.Hajt se per Partizanin po e myllim i sy,po per durrsin duhet me majt dite zie.

Ashtu....
NA i birre tashi edhe m'jep 2 birra :lol:

disku

UNI

Mer po 3 keni o numer tek o hic fare pastaj me mire 3 se aq gola hongri tirona :lol:

Ene ho iher ca bohet anej mer amon fitoi edi e???

assassino26

Primus registratum

Fitoi mer fitoi delenxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gif po si i bohet Sales qe s'te le rehat.
Tirona ne zemrat tona
do t'jesh gjithmone e jona :rockband:
Edhe kete punen e birrave mos ma boj loje kungulleshkash,se s'ma mo uje pilafi :lol: .Bjer 2 i here se masnej shofim per te 3-tat

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma popull ckina knejna . Si po ja kaloni iher a po lodheni merziteni a si . Nejse ika ne erdha une ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ... Nje Great :kiss: Per tere Vashat . Arrivedociiiiiii...

assassino26

Primus registratum

Si mi s'po shef asnji.Pse i vogel te dukem une,gjith ky peshkatar,1.87 e 90 kile rob.
JA mirsenaerdhe.Na nerove klubin me pjesmarrjen tende.
Ti Tedo.e di une ate pune ke,iken edhe vje

dolce_vita

Primus registratum

tani qe po iki une vjen ky :smash:
pafshim peshkataro se kom pune :wave:
asnje kafe nuk ma dhe sot :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

KAfe sa te dush mer jahuu.Po kafja e do bishtin mrapa,per bishtin pergjigju ti se duhet i gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca te te bej une ty qe sa vi une ke pune ti.Nejse,kalofsh mire edhe bofsh qeif :rolleyes:

Miremengjes Tironca :kiss: Kush do te pij kafe me mua.....pa bisht..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ufa c'kohe e keqe.... :mad:

AnilaM

Primus registratum

kafja pa bisht sosht gjo ,por problemi osht car bishti dun njerzit apo jo,ja p.sh.mb una kur pij i kafe m`pelqe me e pas i teke raki,shko persmari. /pf/images/graemlins/wink.gif ne i gote uje.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] KAfe sa te dush mer jahuu.Po kafja e do bishtin mrapa,per bishtin pergjigju ti se duhet i gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca te te bej une ty qe sa vi une ke pune ti.Nejse,kalofsh mire edhe bofsh qeif :rolleyes: [/qb]
Dardha ka bishtin mrapa, ene nonji gjo tjeter, se ne xhezvet i kan heq tani mo modernizim hesapi. Po ti cne qe i qeke qep bishtit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S degjova kohet e fundit ate kengen e famshme te Tirones, wow, its so great, love it.

Mirmengjes... :wave: Ku e kam Llapen.....ka nje jave qe nuk ka ardhe ne shtepi..... :shrug: Me shume shoh Peshkatarin ,sesa burrin... :cry:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Mirmengjes... :wave: Ku e kam Llapen.....ka nje jave qe nuk ka ardhe ne shtepi..... :shrug: Me shume shoh Peshkatarin ,sesa burrin... :cry: [/qb]
:lol:
Me shkrive lol.Mqs me bere qefin,ke mundesine,te me ngarkosh detyren me te rendesishme te burrit /pf/images/graemlins/laugh.gif Perfito nga rasti,sa s'ka ardh burri

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Me bej pak pazarin ...... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
NQS kjo eshte detyra kryesore e burrit tend atehere,mos prit shume nga jeta /pf/images/graemlins/wink.gif Burri duke dale te beje pazarin tend,do e kuptoje qe ajo nuk eshte detyra e tij kryesore dhe detyren kryesore qe ka karshi teje e do e permbushi karshi ndonjetjetre.

Edhe 1 here te bej thirrje...
perito nga rasti qe s'eshte burri qe te bej detyren kryesore qe ka yt shoq karshi teje.Po shpejt ama se kam edhe une detyra kryesore per te bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

O peshkataro ,burri im eshte yll bote :wub: Bo ca bo perjashta ne shtepi rri urte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti c'a kupto me detyra ....se nuk marr vesh una..... :book:

assassino26

Primus registratum

Si mi ca kuptoj une me detyra?Pse mi detyre e burrit eshte te dale te beje pazarin?Po naten ca detyrash ka burri???Pervec gjumit
Ja ate kuptoj une me detyre patriotike te burrit karshi bashkeshortes
Edhe s'ta shau njeri burrin ty,mos hudh balte mbi realitetin