Shef Moira,ka per tu bo krye klubiste se e ka mor vesh si bohet karriera me mu shef :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Ja psh....
:kiss:
:kiss:
:smash: [/qb]

e he se me ke ti e di une :tipsy: 
Ashtu me te lumte,partia ka nevoje per gjak te ri,me eksperience.Moj se mos te kemi Elbasanllije se di pse po me dukesh e tille...Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] jo mo dreq desha me thon i madh me fuqi /pf/images/graemlins/wink.gif
po nejse d.m.th peshkimi allaxhamce
gojt e liga un si kam qef vetem ato t'mirat [/qb]
nejse nejse kushedi gjithmon perkthysin mban me veti ti mo o peshko :tipsy:Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Se kom perkthysin me vete edhe se mora vesh se ca the,po nejse,vari trasten
S'na the pra nga te kemi [/qb]
Ca te te them gje te bukur une ty mi zemra...Ca do te jete sado e bukur te jete s'mund te jete dot kurre me e bukur se tiFillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] hej tironcat e mij te dashur...vallai me thone te drejten tashi me ka hyp i mall i modh per tironen si asiher tjeter...peshko po ku ke qene o yll, ke kohe pa na fol, replikon noiher postimet e mija, po s'na ke thone noi gjo te bukur!!! kaq shpejt e harrove pishinen??? [/qb]
Mos ma kujtopo ta kisha me vete gjithmone,do ishte edhe aktualisht me mua,por s'eshte.Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb]nejse nejse kushedi gjithmon perkthysin mban me veti ti mo o peshko :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Se kom perkthysin me vete edhe se mora vesh se ca the,po nejse,vari trasten
S'na the pra nga te kemi [/qb]