Re: Klubi i tironsave

erisa

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

amoni mer tironca se sot skom pas hic munsi me hy se kena majt zi gjith mjesin.Papa ca nacionalistesh paskan qene kto svedezet .Se keni idene si qajne :eek:
Nejse o Tironca ju pershendes me Molin kerceni njerez boni qef se ju ka ardh dita /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

she she she she paska fillu e ecmia konit e konit knej :devil: mire mire jo keq ....o Daco po une e dija qe vllaçkoja (sasso) ishte i tmershem ne keto pune....po vallaj tek ty s'ma priste menia....je tu shku drejt Evrops me duket :smash:

PS: o penele nuk del keq me rregullat e ketyre /pf/images/graemlins/wink.gif pranej urt e mos b'zo mo sae po na prish pune /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

hajt shnet e pare t'gjithve :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca . Si po ja kaloni knej ka Tirona jone e dashur . Ca keni bo nai gjo t bukur . Ika ene erdha un iher ja kalofshi mire ne bofshi qejf erdha sa me bo Taaaaa knej se sa pruna komet N Tirone . Arivedociiiii ene bofshi qejf ah se desh Harrova Ka 1 :kiss: Per Vashat ene :rockband: PEr Cunat ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] emanuele u bone telef tu puth Unicornin ene sasson mi goc!!!! [/qb]
Tu bofsha kurban une ty,qe merakosesh per mu :kiss: Lene mi gocen t'me puthi se s'ka gjo,nuk harxhohem una.
Ca me bere kshu mi,me le rrugeve te Amerikes.Erdha une te ajo adresa qe me kishe dhene ti dhe me thane qe ke ndrruar shtepi...Kam 1 jave qe fle stolave :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] O Erisa po nuk ze mend m'i goce .... /pf/images/graemlins/wink.gif ,po edhe peshkut do me i gjet dyshek mi.....,apo don me i vene me nje vend me kollaren.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po c'ke mi goce qe m'bie ne qafe...Sa do me m'dal kismeti muve,ti tak do nderhysh.T'ka zone krohni ndryshk me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] she she she she paska fillu e ecmia konit e konit knej :devil: mire mire jo keq ....o Daco po une e dija qe vllaçkoja (sasso) ishte i tmershem ne keto pune....po vallaj tek ty s'ma priste menia....je tu shku drejt Evrops me duket :smash:

PS: o penele nuk del keq me rregullat e ketyre /pf/images/graemlins/wink.gif pranej urt e mos b'zo mo sae po na prish pune /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

hajt shnet e pare t'gjithve :wave: [/qb]
Motla,ke hum fare ylli.Adoptoni dhe juve rregllat tona tashi,u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] emanuele u bone telef tu puth Unicornin ene sasson mi goc!!!! [/qb]
Tu bofsha kurban une ty,qe merakosesh per mu :kiss: Lene mi gocen t'me puthi se s'ka gjo,nuk harxhohem una.
Ca me bere kshu mi,me le rrugeve te Amerikes.Erdha une te ajo adresa qe me kishe dhene ti dhe me thane qe ke ndrruar shtepi...Kam 1 jave qe fle stolave :tipsy: [/qb]
qyqa cuno, se mos i re cerre-s ene s'dola une!!!! s'vej robi pa lajmeru

assassino26

Primus registratum

Ca cerreje ti bi une mi???Ku e kam une cerren tate.une erdha ke shpia,me adresen qe me dhe ti.I rashe deres edhe me thane qe sje mo aty.Si paskam ardh pa lajmeru une,kur ti me ke dhene edhe adresen ku te vi

ARJELA

Primus registratum

po si jan rregullat knej nga tirona pa mthoni i her se nuk di gjo una apo
esht vetem per Tironsat /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] po si jan rregullat knej nga tirona pa mthoni i her se nuk di gjo una apo
esht vetem per Tironsat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rreglli i pare eshte qe duhet me m'puth mu ne mjes