Re: Klubi i tironsave

dolce_vita

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :rolleyes:

Hi tironca. Si ju kam, mire jeni?[/qb]
Mire jemi flm... Ti si je?
Mirmbrema te gjitheve! Nje puthje per Tedin Sason dhe Unicorn :kiss: :kiss: [/qb]
Edhe une mire jam,faleminderit.
Po nuk je elbasonllije ti Emanuela?

-------------------------
to be or not to be
that`s the point..

erisa

Primus registratum

amoni mer cuna sa te gjinshem qe jeni..Ju kom si lule te bukra ne fillim te pranveres . /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej o peshkaqen a ma jep icik ate shamin tate se mu mush huna plot . /pf/images/graemlins/laugh.gif

ene sa per birre peshkaqeno Nuk du me mu fry barku si fuci Se jom ne dite :tipsy:

hajde dhe i t'puthme cunave se lum nona qe ju ka bo :kiss:

assassino26

Primus registratum

O Erisa,po une birre thashe kot mi,se mund te pish Wiski,vodka,ca te duash,tequilla ca te kesh qef.
Birre e permenda thjesht ne kuptimin e alkolit.
Mos i puth te gjithe cunat se lodhesh,puth vetem mua edhe bie rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Puthje goca :kiss:

Goca

Primus registratum

O gjujtso, cere osht ai ligji jot ere?!
Knej thu " i dume gocat " e knej ndalon dashurine!

Paske bo n'der mend me fut veten ne bela me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] O Erisa,po une birre thashe kot mi,se mund te pish Wiski,vodka,ca te duash,tequilla ca te kesh qef.
Birre e permenda thjesht ne kuptimin e alkolit.
Mos i puth te gjithe cunat se lodhesh,puth vetem mua edhe bie rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Puthje goca :kiss: [/qb]
Peshkataro ti e paske dashurine te ndaluar me ligj me :smash:

-----------------------------
Llike sand
through the hour glass
so are the days of our life..

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] O gjujtso, cere osht ai ligji jot ere?!
Knej thu " i dume gocat " e knej ndalon dashurine!

Paske bo n'der mend me fut veten ne bela me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon mi goce amon,eshte i ligj qe t'shpeto ka belate...Po eshte e hidhet dashnia mi goce,masnej une e kam qit si ligj,po seshte e thene qe une i zbatoj ligjet /pf/images/graemlins/laugh.gif (gjithmone)

disku

UNI

Amon ere se ligjet jan bo per mos me u zbatu.....
Pranej mrena je peshkataro..mos e tkurr hic /pf/images/graemlins/laugh.gif
O goce po ti ere ca paske qen si e nxit cunin me thy ligjin....pa shpirt fare je

assassino26

Primus registratum

Ho pra ho Uno fol po deshe...Edhe masnej fillojne gjykata,hetusi,prokurori,avokati,policia...Gjitha gjojna qe kan lidhje me juridikun /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos na ngatrroni mer jahu me kto gjojna se jane me zarar,un i shkreti,i tave dheu du,3-4 biondina rret e rrotull qe me ferkjone edhe 1 shishe me pije ca t'jete.Masn ksaj flej gjume rehat ne darke,pa pa onrra fare

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Edhe bodrumi i kashtes, se duhet ne ai dreq nanji here, maron pune. [/qb]
t'paska ardh maj t'hunes e fjetme n'rone m'dukiet edhe tashi kerko me fjet ne bodrum kashte.Jaaa,kaq ta bosh dhomin,n'rone ke per te f'jet prape n'kshi rastesh t'ronsishme,a :smash: ty e ke venin

erisa

Primus registratum

Mirse na urdhrove mi Moira /na kishe harru fare
Meru icik me kte peshkatarin se smle mu me puth cunat dhe per vete i puth gjithe gocat e forumit me rradhe

Ej tina qe deshe me flejt m'rone hajde se kom une i dyshek ene munesh me flejt m'toke /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Temen,ka plas cipa gocave fare...E fto tjetra tjetrin me fjet te krevati i vet,pa ju dridh zoni fare,pa ju ngatrru germat hic.Masnej me shajne muve,qe cun me te urte s'ka njoft AF-ja naihere ne historine e saj disa vjecare..
CA te them mo une i shkreti,i puthje kerkoj une edhe bohet nomi,tjetra thote ec se kom un krevat
E shef mi Moira ca bohet... :shrug: :shrug: :shrug:

:shrug: Pse gjykatse jam une ......... /pf/images/graemlins/wink.gif
Une kaq di me bo....nji :kiss: gocave ,e nji shkelm cunave.... :tipsy:
O Erisa mos e flliq dyshekun mi goce,po ruaje se ngoshta do te n'a duhet kur te mblidhemi per ndonje party.......vetem per goca.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

o peshko sa i gjinshem qe je mer burre i dheut Po une thash t'boj icik ner robve Se gjynof t'flej m'rone ...Masanej se mos thashe una qe dyshekun do e vej m'dhomen time ....

o Taro po kur po shko me flejt ti iher se do gdhish ktu e ???

O Erisa po nuk ze mend m'i goce .... /pf/images/graemlins/wink.gif ,po edhe peshkut do me i gjet dyshek mi.....,apo don me i vene me nje vend me kollaren.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Peshkatarit i pelqen rona, un po ndrroj ven nji here.
Ti po deshe na sill dy arka me birre tirona se i ke t'mira ato dreq.
Ne mos fut hunet ne jetem private te tjetrit, e ke zakon ti! :tipsy:

DAC

Primus registratum

Ardhi ardhi..... ho mer ku ini jani mer ..
Ku ERISA ku.... hajde ke lali jot hajde mos u merr me rrenat e ktyne ,,,,