Re: Klubi i tironsave

DAC

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sorry putroppo nn vedo nessuno altro al mio naso /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O PAPO me ate firm qe ke von ti te gjith i ke tu te pa e tu tlexu ... po rri neshti moooo

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ester:
[qb] ska gja se ta jap ta hash une qe mos ndjehesh keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po c'e do seeeee... qe ne nuk jemi ka ato qe e bojm e ta ham ....Po ka ata qe e bojn e ta japin.... e hore estero...

Guest

per zotin ktu duhet von cik censure se kan ik robt per l... :tipsy:
daco po me mua cpate apo mos te kan ardh ato mujoret :eek:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Une i them edhe me drejtperdrejte:
ik mi baxhelle
Ik mi peshkushe e vogel se je cironke akoma,mo na merzit trapin tashi ne keto ore te para te mbremjes.
Notn e mire tironca edhe faleni peshkatarin per kte ngritje zoni,te provokume... [/qb]
Qafsha nonen ky merito me i zon venin edi rames per kryetar bashkie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde hajde ta pim i birre me eks se ktu je tregu burre tamom....

proto got the message???? SO LONG SUCKER :lol:

erisa

Primus registratum

Mirmjes Tirona /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ju ka dal pija o cuna se pash qe u bote tape dje Papapa ca rradhe ishte bo te ajo fotoja birres .Pakeni qene t'marum per icik birre mer amoni /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ashtu eee , e po une prej ktu sleviz sado te thush ti /pf/images/graemlins/wink.gif
me mire ik vet po qe se sme perballon dot hehehehe

so long my p.... sucker /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

dolce_vita

Primus registratum

:rolleyes:

Hi tironca. Si ju kam, mire jeni?

---------------------------------
Se dua te te puth c`do mbremje deri ne mengjes,
Dua te te them te dua dhe pastaj te vdes......

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :rolleyes:

Hi tironca. Si ju kam, mire jeni?[/qb]
Mire jemi flm... Ti si je?
Mirmbrema te gjitheve! Nje puthje per Tedin Sason dhe Unicorn :kiss: :kiss:

sweet eda

Primus registratum

hey Tirona, si ju kam sonte? asnjeri s'qeka, mire pra nje :kiss: per te gjithe cunat, dhe nga nje hug gocave!!!

erisa

Primus registratum

ej ju qe jetoni m'Tirone na thoni pra nai t're ..Si po shkojne ndertimet a ??ej kur fillo shkolla iher se e kom harru fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

DAC

Primus registratum

Mirmjes grupi .... bo sa posht paskan ra k'ta mer amon ... luni mer gishtat apo ju kan zon nryshk.. mir gishtat po ne menimet ju paskan hik me duket

Mu ktu me keni po deshet me bo naj dor muhabet bujrm

O UNO a mi ke bo te fala asaj shoqes time re .....

DAC

Primus registratum

Kush o ERISA e re ti grupo .... po cer e do hone ne suedi ti ... mir te bohet nuk te pelqete ty me nejt ne tiron eeee... rri neshti...
Amon se mezi po pres per vete me shku ne shqiperi e jo te them ty ..... esht bo nam fare

DAC

Primus registratum

Shi mer ku qeka kjo.... po kush je per kok tate se nuk e di ....
Edhe mos qaj shum per mu amon......

Goca

Primus registratum

Daco, lene mer gocen te qaje se i bo mire per sistemin imunitar..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Daco, lene mer gocen te qaje se i bo mire per sistemin imunitar..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse i goc i ke lotet vende e pa vende mi. :tipsy: Apo te ka mesu karocaxhiu mire.

assassino26

Primus registratum

O Penele,si mi ta lejme gocen te qaje???Po eshte gjynof mi e pameshirshme :mad:
Erisa hajde te te perqafoj une ty,mshtete koken te supi im te te perkedhel pak,qe te pushosh,ec te te puth pak...
Ashtu,mos qaj mo t'u bofsha,ecc te te jap i birre tashi
Mirmrooooooooma grupii /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] O Penele,si mi ta lejme gocen te qaje???Po eshte gjynof mi e pameshirshme :mad:
Erisa hajde te te perqafoj une ty,mshtete koken te supi im te te perkedhel pak,qe te pushosh,ec te te puth pak...
Ashtu,mos qaj mo t'u bofsha,ecc te te jap i birre tashi
Mirmrooooooooma grupii /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif E forte kjo me birren.
O erisa mos pi pije alkolike mi se te bejne dem pi ndonje caj po deshe ta beje une. :kiss: