Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Erdha une Tironca :wave: Yllka si je ti shpirti /pf/images/graemlins/smile.gif ????Edhe une si ty jam ,vetem.Ca t'i bej se me ka zene rrota bishtin dhe me eshte dashur te vij dy heresh ne pune,keshtu qe e kam fut nga icik koken edhe ketu :shrug: .Sa per te puthmet e peshkatarit mos u bej zheloze dhe ti :smash: ,se i kena me tollon :lol:

Anana

Primus registratum

Mire jam une. Po ti si vike dy heresh ne pune qy ne mengjes...

S'behem xheloze une jo, putheni sa te doni ju. Sic thoshte ai qe s'e mbaj mend. Puthni dhe cupa se bota per ju eshte bere...

Po ja ...qy ne mengjes...deri ne dreke...qy mbadite...deri ne darke... /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa te vijne perforcime me dt 1.Po ti punon apo meson...???
ps .ate shprehjen e te puthmes e ka pas dite mire Mistreci,mire do te bente te n'a e kujtonte pak... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita iher Tironcat e mi te dashur Cere keni bo knej ka Lagja jone si ja keni kalu knej juve A ju ka mor nai cik malli per Tironen Tone te dashur Se une sot sa erdha n Tirone ene Vallahi ktu jom tu nejt ene ca kohe nese nuk leviz serish Ika ene erdha iher e popull Ja kalofshi mire ene bofshi qejf ... :thumbsup:

Seriozi

Primus registratum

Naten kur flija,me tha shpirti:pi!
Në gjume dhe ne Varr s'ka lumturi.
Ngreju!Sa rron zbras Kupa dhe puth Çupa;
se ke shekuj qe te flesh ne qetesi.

:kiss: :kiss: :kiss:

Eeeeeee keshtu me korrespondence puth gjithe diten une...,tha ai tek "Pallati 176".

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Po ja ...qy ne mengjes...deri ne dreke...qy mbadite...deri ne darke... /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa te vijne perforcime me dt 1.Po ti punon apo meson...???
ps .ate shprehjen e te puthmes e ka pas dite mire Mistreci,mire do te bente te n'a e kujtonte pak... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Aha, ajt pune te mbare. Une mesoj nga Shtatori deri ne Maj. Tani jam ne pune...Ja dhe icik dhe na fillon shkolla prap.

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] E Tedo ,paske ardhur edhe ti... :wave:
Mistreco thanks qe n'a e kujtove... :kiss: me lezet...... [/qb]
Dje n 11 Sahati kom ardh n Tirone ene sot e pruna iher kaptinen knej me Pa a i kishte ra ner men njeriu per Muve ...

Anana

Primus registratum

Si tu duk Tedo?

Une do shkoj ne Tirane ne 4 Shtator. Mbas nja 2 vjet e ca qe s'kam qene aty s'di a te me behet qefi apo jo...

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Si tu duk Tedo?

Une do shkoj ne Tirane ne 4 Shtator. Mbas nja 2 vjet e ca qe s'kam qene aty s'di a te me behet qefi apo jo... [/qb]
I'll make you happy. :wink:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Si tu duk Tedo?

Une do shkoj ne Tirane ne 4 Shtator. Mbas nja 2 vjet e ca qe s'kam qene aty s'di a te me behet qefi apo jo... [/qb]
Une do jem verdalle ne ate date se kom nja ca dasma per me shku ene do jem Tur shqiperie mas 15 shtatorit kthehem serish n Tironen Time t dashur ... Tirona si Tirone e lal Si thon Inglezt Home Sweet Home ...

Emanuela

Forumium praecox

Mbrema te gjitheve. tedi paske ardhur ti zemra ime. Si ja kalove? Ste vjen keq te te puth ne menyre speciale /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Nji ku erdha une prape,ne mesin tuaj...Goca,qe tashi e tutje,heq dore ka peshkimi.Shof qe me keni kritiku shume kshuqe nuk gjuj mo...
Nrroj parrull perfunimisht se noshta me bje me mire /pf/images/graemlins/wink.gif
Shkelma gocave,po me kpuce me maje celiku ama,edhe birra cunave(t'thartume)

assassino26

Primus registratum

[qb] U bofshi tape .... :mad: ,se kushedi ndroni mendje /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
T'lumte goja goce dhe :kiss: tyja une sa pa nrru menje akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani po....miremengjes Tironca.. :kiss: :wave:
Peshkataro si ishte ajo puna e lenies se zanatit.....me thene te drejten nuk te perfytyroj dot pa kallam :confused: :shrug:

assassino26

Primus registratum

[qb] Tani po....miremengjes Tironca.. :kiss: :wave:
Peshkataro si ishte ajo puna e lenies se zanatit.....me thene te drejten nuk te perfytyroj dot pa kallam :confused: :shrug: [/qb]
Kallamin se luj une,n'ven le te rri ai,por po e mcef,se i ka zone fryka gocat e forumit...A proposito,do vish neser,do iki per peshk.Bohemi i dore e mire nja 8 veta,vetem 2 jemi cuna.Po erdhe edhe ti,i bje 7 goca edhe 2 cuna

yyyy Xhixhi,cope 3,5 per rob /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk vij jo ...,me ju s'kam gje :angel: ,por ate Xhixhin e kan inat ...edhe ne rruge kur e shoh ,bej sikur s'e kam pa :confused:

assassino26

Primus registratum

Lene lene,se t'kom pa parmrome te Aquadromi...Amon mi amon se shkelqete kompleksi prej teje,m'vite me tu hudh n'qafe,ti tregojsha te gjitheve qe je shoqja ime edhe kronin qe ma n'conte e ke kujtim prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif