Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga KALLARJA_KUQE:
[/qb]
qyqe kush me paska ardh muve ketej...po mire me yllo ca faji kom una se ti me leket e kalamojve shko e me bo ka 2 muj pushime e nuk te nigjohet zoni per qumet...
:kiss: o per grun teme [/QB][/QUOTE]

:cry: Ti me thua mua keshtu ,para te gjitheve :cry: ,po une ku kam shkuar ,fotografine e tyre me vete e kam pas :wub:

pup03.jpg

assassino26

Primus registratum

Noten e mire forumista,avatarista ista ista sta.

Ne Tirane filloi shiu,knoni kongen
Shi bie ne Tirane
si nen ombrelle.....

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Noten e mire forumista,avatarista ista ista sta.

Shi bie ne Tirane
si nen ombrelle..... [/qb]
Mbremaaaaaaa

Peshkatari sa iken ti pushon shiu /pf/images/graemlins/frown.gif Ska mundesi, duhet te jesh nga planeti MARS :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

[qb] Moira,duket qe eshte besnike...Nuk ma vari fare, ne sy te burrit :mad: :smash: [/qb]
Perdono....,scusa... :angel: E bera si puna e asaj mesueses beqare ,qe e kishte problem kur e pershendesnin burrat ne rruge,ngaqe nuk i kujtohej ne i kishte prind nxenesish ,apo kishte shkuar me to /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Meqenese une ty te kam prind nxenesish... /pf/images/graemlins/laugh.gif .... :kiss: edhe ty
Sa per ndershmeri ....pyet Llapen ti.. :wub:

erisa

Primus registratum

ej kallare se se mora vesh mire una
ca ishte ajo gjoja qe t'bote me vjell ??Se qeka mire per ato qe dune me majt diet....

amon mer jahu sa u shtut ju kallaret

mostro

Putraku

mirembrema tane tironsve /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershendetje yvka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjes Tironca /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjes gjumasha /pf/images/graemlins/laugh.gif Yllka per te fjetur te gjithe kemi fjetur mbreme ,por per t'u zgjuar :smash: :smash: ...qenkemi te parat /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

erisa

Primus registratum

sa heret qekeni zgju mer jahu .
Me forum fleni e me forum zgjoheni ...papapa hajt shkoni punoni tash se lat nome .

ene ti Moira kujdes burrin se mos rreshqet n'lule t'moshes ai :goofy: :lol: :tipsy:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Gjes Tironca /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjes gjumasha /pf/images/graemlins/laugh.gif Yllka per te fjetur te gjithe kemi fjetur mbreme ,por per t'u zgjuar :smash: :smash: ...qenkemi te parat /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Thone Spanjollet:

A quien madruga, Dios le ayuda (Kush zgjohet heret e ndihmon Zoti). Kshu edhe neve ishalla.

C'ti beja qe duhej me qene ne pune heret pa per mua e, po te me lesh ne 3 te drekes cohem. :thumbsup:

Fillimisht postuar nga erisa:

ene ti Moira kujdes burrin se mos rreshqet n'lule t'moshes ai :goofy: :lol: :tipsy: [/QB]
S'ja qaj hallin atij une /pf/images/graemlins/wink.gif ,se di me rra bute ai :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
[qb]
Yllka,shif i here PM [/qb]
E pashe une PM, po ti shif nje here e-mailin. [/qb]
O Yllka,i shqeva syte edhe s'pashe gje te emaili :eek: Provoje edhe 1 here lol

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Gjes Tironsa.

Gjes Putraku. Ika flejta une mbreme... [/qb]
A flej mi flej ngopu me gjume,se kur te vish knej,s'ke per te pas kohe me fjet mo

Matrapapupa matrapapa

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
[qb] Noten e mire forumista,avatarista ista ista sta.

Shi bie ne Tirane
si nen ombrelle..... [/qb]
Mbremaaaaaaa

Peshkatari sa iken ti pushon shiu /pf/images/graemlins/frown.gif Ska mundesi, duhet te jesh nga planeti MARS :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ca pushoi shiu mi...Ate dite jom bo qulle dersa shkova n'shpi.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
[qb] Moira,duket qe eshte besnike...Nuk ma vari fare, ne sy te burrit :mad: :smash: [/qb]
Perdono....,scusa... :angel: E bera si puna e asaj mesueses beqare ,qe e kishte problem kur e pershendesnin burrat ne rruge,ngaqe nuk i kujtohej ne i kishte prind nxenesish ,apo kishte shkuar me to
Meqenese une ty te kam prind nxenesish... /pf/images/graemlins/laugh.gif .... :kiss: edhe ty
Sa per ndershmeri ....pyet Llapen ti.. :wub: [/qb]
Me te pytme,s'besoj njeri une...PSe si do thote LLapa,beso e kontrollo ka thone poplli /pf/images/graemlins/wink.gif Masnej e mira eshte edhe prind edhe ashu tjeter :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mbrema PUTRAKU !

Ste vjen keq te te puth ty sonte :kiss: [/qb]
Tashi e tutje,kujdes kur t'na puthesh ne te tjereve,se do na njisesh morrat e Putrarkut :mad:
Si mi puth ate ti,po neve kush na puth,apo lagjja neve :smash: