Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] [===]
[......]
[../..]
I
I
I*
/

Ja un per vete u dorzova i pari Peshkataro!
Ja flamuri bardh, i hoqa breket. [/qb]
Kthehu mrapc tashi :lol: :lol:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] [===]
[......]
[../..]
I
I
I*
/

Ja un per vete u dorzova i pari Peshkataro!
Ja flamuri bardh, i hoqa breket. [/qb]
:lol: :lol: Paska vesh boxers kallarja :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

Pershendetje klubi.
O Blenduco,m'duket te shkoi goja long ty.
Uno ckina plako /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: Puthje gocave edhe shkelma cunave :smash: (edhe birra sigurisht) :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

:wub: Amore ci è andata male sta volta /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

assassino26

Primus registratum

Ku jeni o tironsa.Po keni humbur fare mor ca t'ju them une....
nejse tifozat e Tirones te pergatiten per tifozllik se po kaloi edhe turin e dyte Tirana e kan me Ajaxin masnej :smash:

mostro

Putraku

miremroma tane tironcve qe sot ja kan shkarku tane baterit diellit m'plazhin e modh te durrsit ene te qerretit te kavojs...si ja cponi mre mire ????na knej na dul fryma ne pune,ene pushimet ti qajm per kete vit...jina ku therret qameti m njyre,transparenc si ajo e post nodhteshtats /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt shnet e jet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E mer kurbet kurbet i poshter... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Putre mos u merzit se kur je trasparent dukesh edhe me i paster ne dukena si zhulsa...te zij si jevgj.I dite me naloi policia,se kujtoi se isha maroken pa dokumenta
Fol shqip me tha edhe une qe u hutova edhe i thashe hallau ukber,kom nejt 1 jave ne rajon sa u zbardha cik edhe me besun qe isha shqipfoles i mirefillte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde sa kam rrejt tashi s'kisha rrejt qysh ne mjes kaq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Miremengjesi gjumashe,pertace... /pf/images/graemlins/frown.gif ........................... :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Miremengjesi gjumashe,pertace... /pf/images/graemlins/frown.gif ........................... :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Miremgjes ... /pf/images/graemlins/laugh.gif kujt po i drejtoheshe se ktu te gjithe ashu jon /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kam pa 1 onderr mrome,sikur isha me Manun...Ne 1 breg shkembor,mbante Manu 1 gje ne dore.Si e rrumbullaket duhej,e trashe,e nxehte avull leshonte.Teka Manu u afronte gjithmone e me teper kureshtjen me shtonte.Tek me afer erdhi tek une,zemra kraharorin sa s'poo ma cante.Ishte ajo qe une kisha enderruar prej kohesh,Manu ne dore e mbante.Kur afer ishte tashme shume,cdo dyshim e hoqa une.Manu 1 kafe me kish sjelle gjumin per te me nxjerre.Kafen e piva duke enderruar.Arome e saj ish gje e rralle.Kur kafeja mbaroi,i trishtua gjumi me kish dale i tmerruar

Ku e ke kafen mi Manu

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Miremengjesi gjumashe,pertace... /pf/images/graemlins/frown.gif ........................... :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mirdita mi puntore e rralle /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

shyqyr qe erdhe mer se spo mu pite vete....edhe kollarja na ka bo dalje imagjino ca dit e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershnetje peshkataro si te kom vllai tem?

assassino26

Primus registratum

Mire mer babe mire.Ja vapa e modhe ktu ne Tirane...Kom nigju qe ka fillu duke valuar deti ne Adriatik.Kishin shku mileti edhe merrshin uje deti,i hudhshin oriz mrena e hajshin supe peshku.
1 pule doli dje ka hija e kotecit te shpia ime edhe e hongrem te pjekme...S'ja kishte njeri fajin.1 ore qe nejti ne diell edhe u poq /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ai kovaci te lagja p[oshte e ke parasysh /pf/images/graemlins/wink.gifsperdor me qymyr me nrof hekrin...e qit ne diell edhe skuqet hekri me shpejt
Kur e nxjerr birren ka frigriferi,po se pive me ex te djeg...Bohet si caj /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Po femrat ere a jon tu dal lakuriq se ja hypa avionit una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif