Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] hallall, nje birre shpejt per kollaren [/qb]
Po ti mi goc pse rri ke dera qasu iher qasu se mase kemi birre edhe per ty se klubi jon nuk shef ID jo ..lejohet cdo moshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Ateher si vendosi forumi per mua ? :rolleyes: :angel:

Peshkatari, une jam qeveri me vete po deshe me le firmen,se per sekretare sme ke mua jo per gje po kam pretendime una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uni, mos me nxe se e thash /pf/images/graemlins/tongue.gif Rroft Fieri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] ,por ti je e emancipuar dhe e kupton vete qe mashkulli eshte gjynah te perdhunohet :tipsy: .Qenie delikate /pf/images/graemlins/laugh.gif
:rockband: [/qb]
Jam , kete te mire e kam . Lum ai qe do marr une. Do kujdeseme per te, do e nxjerr xhiro , do e coj dyqanve, do boj jete me nji llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif
I kam dhe shume per zemer pale, i dua te gjithe ne pergjithsi dhe asnje ne vecanti, po nejse mos te hyjme ne detaje , pasi kjo eshte nje ceshtje qe i perket te ardhmes /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa fat kane ca e ca /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :wave: tironsa :kiss: te gjitheve pervec njonit /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ai njoni te iki vetem me mire sa pa u nxehur una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

assassino26

Primus registratum

Kush do jete ai njoni,se kom per ti fut i dru kokes qe t'mos vi ne terzi per 1 shekull...
Muuahhh trendy.
Bellinea,me verte mi,lum ai burre qe do te marri,po ti qeke e mire edhe pe nore :rolleyes:

bimba81

Primus registratum

[qb] Kush do jete ai njoni,se kom per ti fut i dru kokes qe t'mos vi ne terzi per 1 shekull...
Muuahhh trendy.
Bellinea,me verte mi,lum ai burre qe do te marri,po ti qeke e mire edhe pe nore :rolleyes: [/qb]
vetes tate tia fusesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Belinea

Primus registratum

Nore? :eek: Ec e thuj budalla keti po ta mbajti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trendy, duhet me i dal nudo fare atij njoni se jane te trash ca e ca sdin ti bien nga kina si tyve :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

U Pa puna duhet me u fut me skafander ne Af se keq puna...hu oo kur do me vu vetlla
O BEllinea,po ti cpate mi,njona m'la edhe tjetra do me lone pa u lidh ee /pf/images/graemlins/frown.gif

bimba81

Primus registratum

[qb] U Pa puna duhet me u fut me skafander ne Af se keq puna...hu oo kur do me vu vetlla
O BEllinea,po ti cpate mi,njona m'la edhe tjetra do me lone pa u lidh ee /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:rolleyes: :wink:

disku

UNI

[qb] U Pa puna duhet me u fut me skafander ne Af se keq puna...hu oo kur do me vu vetlla
O BEllinea,po ti cpate mi,njona m'la edhe tjetra do me lone pa u lidh ee /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Shej sherr la feme ka thon napoleoni ...molla sherit o femra .. /pf/images/graemlins/laugh.gif e msove edhe ti po e msone the hard way ...amon mer ca paskeni qen ju tironcit perfshi muve ktu...menjen per .......birrre birre e kisha llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

TAshi t'vi edhe diavolessa te kjo tema edhe duhet te pij ilac mijsh une qe te shpetoj nga vuajtjet

Belinea

Primus registratum

Ti mshave mua :cry: edhe ata qe me shajne i shaj una /pf/images/graemlins/frown.gif e kam si tip parim kupton ti /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

[qb] TAshi t'vi edhe diavolessa te kjo tema edhe duhet te pij ilac mijsh une qe te shpetoj nga vuajtjet [/qb]
vete e ke fajin.me the qe deshe dhe 4 kalamoj pale /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Pse jo ?? dy cuna dy goca per mbrekulli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi 4 goca /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
Ti mshave mua :cry: edhe ata qe me shajne i shaj una /pf/images/graemlins/frown.gif e kam si tip parim kupton ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O Bellinea,po kur te shava une ty mi ylli???Une i shkreti n'hesap tem tu pi birra
O Uno,jo ere s'heqim dore kollaj ka birrat ne /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
[qb] Pse jo ?? dy cuna dy goca per mbrekulli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi 4 goca /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
4 cuna edhe te rrish drejte se po u shtremove nai cik ta lshova mrena te 5-in :thumbsup: