Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

na mi ti trani ...se te japi dhe fanta ne ..o analcolik...kemi dhe pije disentante /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

O Tea,ti japim ka ati pa alkool thu ti eee.
E mi mire si te duash,por une thashe ta sillsha pak ne qef. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ec CA do pish trendy.Do 1 Santal.Apo do pije me gaz.Do 1 birre

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] O Tea,ti japim ka ati pa alkool thu ti eee.
E mi mire si te duash,por une thashe ta sillsha pak ne qef. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ec CA do pish trendy.Do 1 Santal.Apo do pije me gaz.Do 1 birre [/qb]
1 santal

assassino26

Primus registratum

SAantalin e kemi 2 mije leke me mire merr birre.Tirana eshte 1 mije leke per ty si e re te klubi
/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

shpejt i birr TIRONA per cunin turo /pf/images/graemlins/smile.gif

ernaehrung004.gif
ernaehrung004.gif
ernaehrung004.gif
ernaehrung004.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] SAantalin e kemi 2 mije leke me mire merr birre.Tirana eshte 1 mije leke per ty si e re te klubi
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dua edhe santal edhe birre tirona shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Kamarier shpejt ere se ka 2 ore goca qe vje verdalle per i birre Tirona ka ato 1 kilshe e gjys edhe per 1 Santal.
Mos i jep fare bakshish ktija se eshte shume i ngathet

bimba81

Primus registratum

eshte i ngathet ai se te ka kerku rritje rroge dhe tis'ia ke rrit hic do pastaj qe te jete dhe i shkathet.ta bo prej inotit /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] eshte i ngathet ai se te ka kerku rritje rroge dhe tis'ia ke rrit hic do pastaj qe te jete dhe i shkathet.ta bo prej inotit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos e thuj 2 here se ja ula rrogen
CE do rrogen ai,klienete i japin bakshishe
ktu ke une smerr rroge kamarieri
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

qyqa edhe une qe desha me te kerku pune per nje shoqen time se ka ngel pa pune e shkreta thashe kushedi kishe nevoje ti per nje kamariere.
mire qe ma the keshtu qe si them gje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher cere bohet knejna me . Ka boheni ju e popull sju kena pa hic fare . tea ka je me apo je xduk anej ka Plazhi . Ika ene erdha une shifena mo vone ...

bimba81

Primus registratum

ku hiket ju te gjithe mo???? peshkataro se mos ke shku te calvin pa mua ti se pastaj :smash: :smash: nje :kiss: per gjithe tironsat

assassino26

Primus registratum

[qb] qyqa edhe une qe desha me te kerku pune per nje shoqen time se ka ngel pa pune e shkreta thashe kushedi kishe nevoje ti per nje kamariere.
mire qe ma the keshtu qe si them gje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shoiqen tate,po qe e mire si ty e paguj une 3 fish qe mer ai kamarieeri tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per te Kalvin,po pate ne men,do vish me protestu se nryshe sbohet gjo :goofy:

bimba81

Primus registratum

:mad: :smash: :smash: ca paske qene :eek: ke pa ti te te detyrojne te protestosh kunder vetes tende :angel: :goofy:

assassino26

Primus registratum

[qb] :mad: :smash: :smash: ca paske qene :eek: ke pa ti te te detyrojne te protestosh kunder vetes tende :angel: :goofy: [/qb]
Cke ti,mos protesto per vendin tat.Ti s'je kryetare,kjoi seshte e drejte /pf/images/graemlins/wink.gif Protestojme bashke,mceftas :goofy:

bimba81

Primus registratum

une po nisem per te calvin tani /pf/images/graemlins/laugh.gif arrita me korruptu njonin.po deshe hec edhe ti se te jap nj ftese /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] une po nisem per te calvin tani /pf/images/graemlins/laugh.gif arrita me korruptu njonin.po deshe hec edhe ti se te jap nj ftese /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me verte e ke?Nqs po,me shkruaj me tepr ne pm

assassino26

Primus registratum

[qb] narten tironsa ika une te flej gjume tani se po me mbyllen syte :sleep: [/qb]
A do ikesh te Calvin ti????ME duket e hape thesin.Mbushe tani :mad: