Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo kaM FTOFT PER VEDI PRANEJ SE NRROJ [/qb]
Hajde te te nrof icik una /pf/images/graemlins/laugh.gif morim te 2 te njejten nxehtesi /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:

mostro

Putraku

miredita te gjithe tironsve qe kane mush plazhet me rroba banjot e tyre...ju kame shume zili..jeni shume te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
ohh c'keni per tu kthy te gjithe ne forum si kuçullata /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] miredita te gjithe tironsve qe kane mush plazhet me rroba banjot e tyre...ju kame shume zili..jeni shume te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
ohh c'keni per tu kthy te gjithe ne forum si kuçullata /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:cry: :cry: :cry: :cry: ktu ke una esht akoma dimer :cry:

assassino26

Primus registratum

Hoti,albforumon ka Suedia.Amon mer amon se jena bo si jevgj ne knej.1 shokun tim e kishin pyt per mu,nqs un jam jevg apo jam nxi nga dilli /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hoti,vetem burrin mos me sul

mostro

Putraku

o peshkataro po ku ju ze dilli juve jevgjerve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hotgirl qeka me ja qajt hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

hotgirl qeka me ja qajt hallin
Ec e ja qajme.Un ja qaj tashi,masnej fillo qaja edhe ti.DEr ne darke ja kena qa nja ca here :cry: :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mbrema te gjitheve.....

:kiss: :kiss:

Me ka mare malli per sasson edhe Tedin :wave: [/qb]
Edhe mu me ka marre malli shume.Po te zuna,kom me te puth aq fort sa do habitesh.Kafen,kur te kalosh knej,lene se u pa puna,mo mire e bajatesme ka dora jote ama,se nga kjo banakierja e re qe na ka ardh,qe e bo si long geshtenjash

mirmbrema Trendy

TEDI

Valoris scriptorum

ja MIredita Iher popull . Si po ja kaloni knej . U lodhet merzitet apo hic ... Ema NUk po te ngacmoj shume se e di qe je akoma duke mesuar per provimet pranej t kom lon rehat ... Ene spara jom duk knej se e di qe pastaj do i lesh mesimet Pa mesuar ... :kiss: Qe te ndjehesh sikur je me noi dhe vazhdo meso prape kur te mbarosh me thuaj qe te zbraz Maunen e :kiss: Qe ka Ngelur Stok ... Ika dhe erdha popull ja kalofshi mire dhe bofshi qejf... :rockband:

amstel

Primus registratum

miredita tironca . si anetari me i ri qe jam kjo ishte tema e pare qe doja te beja . /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

gjesiii tironsa/e :wave:

ca bohet kenej , andej ka tirona ...si poja kaloni veren me vap ?

o tedo salve lal /pf/images/graemlins/smile.gif peshkatarin qe se kom pa e puth bort fare :kiss:

mire se erdhe Rid&Resi /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

mjesi ore tironca!! ishalla ini mir juve anej se knej na ka palos gripi :shrug:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rid&Resi:
[qb] miredita tironca . si anetari me i ri qe jam kjo ishte tema e pare qe doja te beja . /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jaa mirmroma e shyqyr qe na gjete shnosh.

:kiss: :kiss: Tean time bukuroshe.Tedi i birre virtuale ja jap me qef te mall.MAnu mso shume edhe na trego nai gjo per provimet e tuja.
Hotiiii Kujdes kur me puth se me njit gripin.Me mire me puth me prezervativ tashi e tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

:mad:

Doni dru te dy :smash: :mad: Gjasme la dammigella d'onore kjo :mad:

E ky fytyra plot quka /pf/images/graemlins/laugh.gif gjasme kush ishte se s'ma ze as goja ta them :mad:

S'ju du mo asnjonin!

hot

Hotgirl

qyqe navash ti mi,ca kam bo un!! se shef ate quksin e keq ti se si do me me felliq ne publik e??!! un e shkreta sja var hic :angel: biles kto dite kisha bo nmenje me shku ne me e denoncu ne polici se spo me len rehat :shrug: