Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

O TIRO TIRONA KANA O E JONA /pf/images/graemlins/laugh.gif OHH C'ME BONI KJO DREç KANA...APO S'JOM DHE NE PUNE /pf/images/graemlins/laugh.gif
GJITHESESI NUK HARROJ TE PERSHNET TAN POPLLIN E TIRONES HEROIKE ME PARTINE ERBORISTIKE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] :kiss: :kiss: PEr Emanuelen n Fillim masnej per vashat e tjera ... :kiss: :kiss: [/qb]
Te hengsha ato buzet qe i ke .... o zot o zot /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
[qb] :kiss: :kiss: PEr Emanuelen n Fillim masnej per vashat e tjera ... :kiss: :kiss: [/qb]
Te hengsha ato buzet qe i ke .... o zot o zot /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: [/qb]
SI I KA SI TE MIAT E KE FJALEN? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIredita iher Tironca si po ja kaloni juve ... Une Mire keteja ..Ema po mire me mos vdis t pakten se u hodh ne PUtraku anash meje /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si ja keni kalu juve knej lagja . Peshko ka je ti mer se ke hum fare ... Hajt Mirupau iher ne shifena se shpejti...

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIredita Iher Tironca . Si po ja Kaloni e di qe jeni me nerva se Komtarja jone boni i loje muti po hajt mo skena cere me i bo . Atij Cipit Kur t vij n Tirone do dal ta maj n krahe se ai ishte Lojtari mo i mire ... Ika ene erdha une ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ...Ka i :kiss: Per Vashat dhe Birre Per cunat...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arrogante:
[qb] Mirmjes tironca , Ju pershendes fuqishem /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband: [/qb]
Ktu eshte mirmroma.Apo je arrogante ti edhe na shet me ner pordh**.
JA mirsejugjeta tironsa dhe jotironsa.Perfitoj nga esgluziviteti qe kom edhe i fus i te llapaqitme te mire gocave,duke shkri gjithe artin tim te puthjes(artist jam).Cunat i te pershenetme,sa mos me i njel hatri edhe shume e kan.Ishalla u njel hatri biles edhe me lejen vetem me gocat

E kush kercen naplonin
e papja me gjithe dhonrin
e lujma mi lujma me belin
ta fala tata qemerin
o me morsh te ligat e mu bofsh kurbon
e Assassinos isha e peshkatarit jom... :rockband:
JA 1 potpuri kongesh tropojane,per t'ju nrof icik

usta_Qima

Primus registratum

pershnetje poplli puntor dhe parazit /pf/images/graemlins/laugh.gif peshkataro po ti mer kur ske ca bo i bi cel te robve sa per gallat ee ?? ti hongra ca pare me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
a ke kap nai peshk apo jo per cun ?
tea po ti mi pse nuk pergjigjesh ne msn sa her futesh un te flas kurse ti se ca meneren fare ,je allnu me mu ee ,ca te kam bo mi ?
mir mir si te dush . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

O Ustajo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif CA bo ti plako???Si ke qene.Ja me pra te kujtojme edhe te cojme nai zile.Pale me te kujtu me shpesh ty,qe e boke problem nderkombetar :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mirmjes/mirmroma/mirdita o tironca per kto dite qe skam qene!! :kiss: [/qb]
Mirmjes mirmroma ylli. :kiss: Une tyja per kto dite qe s'ke qene.VEtem kujdes mos me eksitosh se ke bo shume mungesa edhe i bi me te puth fort...
Ohohhohohoh

hot

Hotgirl

u shkri leng peshkatari shkret /pf/images/graemlins/laugh.gif
kujdes se una te djeg me cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif jam lule-mos-me-prek /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] u shkri leng peshkatari shkret /pf/images/graemlins/laugh.gif
kujdes se una te djeg me cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif jam lule-mos-me-prek /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Xixe xixellonja,diten ma kerkoje
naten s'ma leshoje
oh sa me pervloje

TEDI

Valoris scriptorum

Ja Miredita iher Tironca . Cere boni juve knej . Si po ja kaloni lodheni merziteni . Ika ene erdha une Ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ... Si gjithmone ka i :kiss: t Fuqishem per vashat . NJones t Pares . Cunave cere me u thon una . Ju shtoft Zoti te dashurat ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

[qb] Ja Miredita iher Tironca . Cere boni juve knej . Si po ja kaloni lodheni merziteni . Ika ene erdha une Ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ... Si gjithmone ka i :kiss: t Fuqishem per vashat . NJones t Pares . Cunave cere me u thon una . Ju shtoft Zoti te dashurat ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mirmbrema te gjitheve

Keni humb fare, :mad:

Ika dhe erdha dhe une si Tedi. Nje te puthur te gjitheve. Njerit te parit :kiss: :kiss:

mostro

Putraku

[qb] mroma ere tironca
ka i :kiss: per te gjithe!! :wink: [/qb]
vallai po lexojsha "ka i"ene syte me vajten te prapanica tate.me rrejti menja se mos na e jepshe nai xhiro...
turqeta o poplli i urte si dele i tirons..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa te mire qe ini me amon ja u bofte zoti allall buken me llall /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mirmengjesi tironsa :wave: tironse /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: puf fort tek faqia antarin e PARTIS ERBORISTIKE :kiss: shala la la la :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

JA miredita iher Popull . Si po ja kaloni me kte vapen Knej ka Tirona po plas derri ene qe thoni ju kur qeka hap kjo partia e re me tea . Nejse hika ene erdha une sa t boj i xhiro anej ka kasa ime ti rras nai tas gjroshe ...