Re: Klubi i tironsave

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kush te tradheto ty mo zemer :goofy: :devil:

pS: A ka noi bukurosh rreth e rrotull a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :kiss:

ps: nuk kam lexu ca asht shkru ma siper. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ky kiss asht per ate qe e din vete :wink: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirembrema te gjitheve!

HOTGIRL nqs don te pish ndonje gje me Tedin te keshilloj ti pish te gjitha pervec birres.

Emanuela i afrohet Hotgirl dhe i thote ne vesh: "Spas thashethemeve te fundit thone se te gjitha femrat qe kane dale me Tedin ne darke dhe kane pire birre me te jane zgjuar te nesermen ne shtepine e tij"

Gabim Total.Vetem Ketu qe Je gabuar komplet sepse kjo gje asnjehere ska ndodhur . Mund te jemi Gdhire diku tjeter po ne shtepine time asnjehere ... Jo per Gjo po ngaqe kom nja 2 barake ene pranej nuk i shpie n shpi teme ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mendoje mireeeeeeeeeeee.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

assassino26

Primus registratum

NAten e mire tironsa dhe jo tironsa.Un po iki edhe po ju lej amanet Buzet,faqet,trupin,gjithcka ca doni prej meje(gocave),qe ti puthni.Kur te kthehem do ju kthej puthjet.
Ju dashuroj gocaaaaa,te gjithave :wub: :wub: :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Oeps edhe une kam pas pire shume birra me Tedin,po nuk me kujtohet se ku jam zgjuar te nesermen,nje here pime aq shume sa kam fjetur mbi banak!!!
lol [/qb]
Robo KOhe te shkuara ato . Po hec mo ...Kismet here te tjera do i rikujtojme ato. Apo si at note qe na u be Spirua Tape dhe kunati vet thoshte Guzhina me Hile kur ja fillum me shishe tequile aty n banak . E ma Men Robo e ... Kush t dha Me Pi Ty Mer ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ika dhe erdha une iher Tironca te dashur dhe po e pershnes Iher Tironen per te gjithe ata Tironca e Tironce qe nuk e kane afer dhe qe ja ndiejne mungesen e saj . Nje Pershendetje per cunat dhe ka i kiss per gocat .. Ema A t Puth iher lali ty se m ka mor malli...

TEA

Forumium maestatis

turqeta turqeta t'tonve. si po ja ngrysni.....si i keni munizionet e lojes /pf/images/graemlins/laugh.gif

o peshkataro ke zon noi peshk apo that rrjeta /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ema A t Puth iher lali ty se m ka mor malli... [/qb]
Ehhhh....

Me renqethet trupi kur i degjoj keto fjale prej teje :kiss: :kiss: :kiss:

:wave:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Tung-Tung! :wave:

Unë dëshirova që të ju përshëndes
dhe të ju uroj cdo të mira në jetë /pf/images/graemlins/smile.gif

Ajde notën e mirë /pf/images/graemlins/smile.gif

PS. Inshallah vjen një ditë kur do të mund
të vij atje për vizitë !

PrInCiPiEl
:cool:

Miredita tironsa.Po jeni sulur te gjithe tek blloku ,s'na late vend per parkim s'na late .U bo me ardhe me taksi... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Llapaqeno ,ku i pi birrat ti,a ka ndonje vend te lire aty....? :shrug:
Ja kalofshi mire te gjithe dhe :kiss: per Llapaqenin dhe gocat e tiranes se re. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Miredita tironsa.Po jeni sulur te gjithe tek blloku ,s'na late vend per parkim s'na late .U bo me ardhe me taksi... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Llapaqeno ,ku i pi birrat ti,a ka ndonje vend te lire aty....? :shrug:
Ja kalofshi mire te gjithe dhe :kiss: per Llapaqenin dhe gocat e tiranes se re. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moira vend ka sa te duash .Vetem hec ti po he ...

assassino26

Primus registratum

PErshenetje,mirmroma.
Si jini mire jini /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Ncuq..tani qe erdhe ti mbase icik me mire /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
CA ke ti zemra???
TE te bej shpirti jote ty icik masaxh.Te ti shkrif icik kockat.Kom te ferkume te omel /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vazhdo mo zemer..Po ku ishe me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Mos e thuaj ne sy te popullit /pf/images/graemlins/tongue.gif I mjere ti, po na bahesh masazhatori i forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Jo mi lal,se vetem ty te masazhoj una...Gocat e tjera si prek me dore se jam cun i nershem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ho si u bone tashi...E kam timen kte te ferukumen e kurrizit duke terheq me dal nga para,nga poshte sqetllave.Te qetso perihere,si ty edhe mu :wub: :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vazhdo - vazhdo Sasso , vec dicka :rolleyes: Mos me kerko konton ne fund se :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Hahahahahahahahahhahahahahahahhahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vazhdo - vazhdo Sasso , vec dicka :rolleyes: Mos me kerko konton ne fund se :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi car kontoje...MAs masazhit do te te qeras edhe me i long frutash te ftofet...Tashi po vazhdoj masazhin nga fundi i belit,duke u mgjitur ndadale lart ne 2 kodrinat e bukura te pakapura nga dielli.E dini qe edhe aty ka nevoje per masazh /pf/images/graemlins/wink.gif
Ohohohoho :rolleyes:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kujdes duart se nga lodhja po prek teper :mad:

Te puth fort yll, e flmnd /pf/images/graemlins/smile.gif

Ika nje here e hajde per darke se po bej gamberetti me oriz /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss: