Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
Se se mora vesh mire une...ca do ti te te lejne :confused: :angel: [/QB]
NOI XHIRO BICIKLETEN MA DO MENJA /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
Se se mora vesh mire une...ca do ti te te lejne :confused: :angel: [/qb]
NOI XHIRO BICIKLETEN MA DO MENJA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Me siguri,se ka hall kur te kene greve transportet ne Itali :wub:

hot

Hotgirl

me s apo shof juve ktu ju paska shku te gjithve mideja me u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajdeni ke agjencia ime se kom mall te mire,i paprish,cilesia pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] me s apo shof juve ktu ju paska shku te gjithve mideja me u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajdeni ke agjencia ime se kom mall te mire,i paprish,cilesia pare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
P:O per cilesi te 2-te a ka ulje cmimi?

Seriozi

Primus registratum

Po me shumice a shet ee,dhe nuk na the çfare malli ke te jashtem a t'venit . /pf/images/graemlins/tongue.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb] me s apo shof juve ktu ju paska shku te gjithve mideja me u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajdeni ke agjencia ime se kom mall te mire,i paprish,cilesia pare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrusho un e du me garanci /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

CA garanci do ti mer...Ti sa ta moresh ke per ta prish /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe masnej shko te hotti edhe kerko tjeter.leshimi i vetem qe te bojme ne ty,ta japim me prove.Ta gjej hotti edhe ta provoj une,para se ta moresh ti :smash: :smash:
Kurse ti seriozo,duhet me bo kujdes,pa autorizim nuk ka mall me shumice.Pse ca u bo agjensia e hotit,treg fshatar :angel:

hot

Hotgirl

sssssssssshhhhhhhtttttt ngjoni ktu..
neve si agjenci kemi mall te huaj edhe mall vendi sipas preferencave te klientave tone..
malli meret me prove vetem nqse kjo kerkese aprovohet nga vete malli qe do provohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Hmmmmm ide e mire kjo e proves.E di qe po ndryshoj mendim per agjensin e martesave,dhe me kryesorja punokeni me ore te zgjatura per t'na sherbyer sa me mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

:lol: :lol:

Ngjesi, ika se vdiqa per gjume :sleep:

Dua te puth fort Sasson :kiss: :kiss:

Emanuela

Forumium praecox

Ahhh se harrova...

Gezuar 5 Majin, dua te uroj Tedin ne vecanti se e di qe eshte familje deshmoresh. :kiss: :kiss:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Seriozi:
[qb] Hmmmmm ide e mire kjo e proves.E di qe po ndryshoj mendim per agjensin e martesave,dhe me kryesorja punokeni me ore te zgjatura per t'na sherbyer sa me mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:thumbsup:

Seriozi

Primus registratum

Vetëm nji hall kom,ishallah nuk kane kandidatet shijen e Hotgirlit se una kam pak lesh tek gjoksi.Po s'ma ni shum jo se kom shprehjen popullore:me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh :goofy:

hot

Hotgirl

[qb] Vetëm nji hall kom,ishallah nuk kane kandidatet shijen e Hotgirlit se una kam pak lesh tek gjoksi.Po s'ma ni shum jo se kom shprehjen popullore:me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh :goofy: [/qb]
ta kam thon qe si kam zgjedh si vetja kandidatet..leshi neper gjoks eshte shum i cpifur..babababa!!!

usta_Qima

Primus registratum

hotttttt po ma gjete njonen qe e bo tetshin e mor ne ven /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Ahhh se harrova...

Gezuar 5 Majin, dua te uroj Tedin ne vecanti se e di qe eshte familje deshmoresh. :kiss: :kiss: [/qb]
Po mu sme puth ti e ... :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca cere bohet knejna . Si po ja kaloni nai gjo t bukur cere keni bo . Nejse ika ene erdha shyqyr qe jeni mire dhe ja kalofshi mire ... I t puthme te Fuqishme Per Emanuelen ... Ene Gocat e tjera kuptohet . Cuna e dini vete ju mo ... :cool:

Seriozi

Primus registratum

[qb]
[qb] Vetëm nji hall kom,ishallah nuk kane kandidatet shijen e Hotgirlit se una kam pak lesh tek gjoksi.Po s'ma ni shum jo se kom shprehjen popullore:me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh :goofy: [/qb]
ta kam thon qe si kam zgjedh si vetja kandidatet..leshi neper gjoks eshte shum i cpifur..babababa!!! [/qb]
I fusim nji t'rrujtme :thumbsup:

mostro

Putraku

MIREMBREMA QE TE GJITHE TIRONSAVE...SI JA KALUAT SONTE MER? /pf/images/graemlins/laugh.gif SHIFEMI GJATE FORUMISJEJS /pf/images/graemlins/laugh.gif

inah

Primus registratum

tirona naten se vdiqa per gjume una.(pafshi endrra te bukra ishalla) :sleep: :sleep: :sleep: