Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Uni /pf/images/graemlins/smile.gif

Hugs /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
kordeeeeeeeeeeeeeee...ke hum fale /pf/images/graemlins/frown.gif

jeni bo si uji paket pranej svje uni mo kneja... :confused:

megjithate uni ju kujtoi perhere /pf/images/graemlins/wink.gif

:cool: :cool: holla kordelle

Guest

hi visi /pf/images/graemlins/smile.gif
ci ve mend atij me qafsh /pf/images/graemlins/wink.gif

ate se bera une po ai kshu qe kij kujdes cuno se duke u marre me my biznes do e hash keq noi nga kto dite me cunat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sasse ate gjone e hangsh e lefsh turit ok katnar tirone leqe cmerrem me ty une ty ta kan var te gjithe spo ta var ma njeri dickhead

assassino26

Primus registratum

o NA qeka nxef dhelpra dinake...
Tashi ma kan var te gjithe apo sma var njeri hic se spo e mar vesh fare un kte muhabetin ta???
Un vetem ti t'ma varesh e kam qefin pussyhead...ok
O vika deti mi lale
tallazh tallazh
katnarja e Peqinit
po sha katnar Tirane
jarna na na

opa opa qyteti i Elbasanit ka ra ke gropa

Pershendetj klubi,ka i raki te gjithe prej meje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

ada.....dont sing it....bring it...
edhe mos u hap shum amon se digjesh nigjo yankeen ti..
desha me thon unin
the-crow fare se u hutova...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
NUk tregohet se eshte Sekret Personal... Se masnej do kerkojn ene gocat qe nuk jan ktu ke Klubi jon masnej... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Tedi mos fol sikur me qene marins qe po lufton ne Irak /pf/images/graemlins/laugh.gif Na mbeke edhe sekrete, dhe ki kujdes me ato femrat Irakene, se mos del si padashje na njera KAMIKAZE....pupupupupu LARGQOFTE /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Na me ti avash se uku thashe qe jam Marins mund te jem edhe agjent Sekret. Masnej cpun kom un me vashat Irakene pse kena Hap nai klub Ktu ne n Forum me vasha Irakene ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma tironca Iher . Si ja Kalut Juve. HAjt bofshi qejf ene ka po shifena se shpejti... A Si gjithmone I t Puthme Vashave kudo qe jane . Por E cilesoj Te Klubit Te Tironcave . /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

Guest

VVV ik re katnar as per iqin vjet nuk dal per tpa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

O visi vete e nise mos e zgjat me se sic e shef spo ta var kete gje dua dhe nga ana jote
hajt shnet

disku

UNI

Fillimisht postuar nga VVV:
[qb] O dhelpre me dil icik omline se jam me web kamera sot...Bojme icik muhabet shqeto [/qb]
pse mer akoma si ke bo block delete ti ksaj eeeeeeee?

Guest

aha cuno ti i bike vetem i veni smerrke vesh /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

O dhelpra uaa po mire mi mos me shif mua,shif i gjo tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga The-CroW:
[qb]
Fillimisht postuar nga VVV:
[qb] O dhelpre me dil icik omline se jam me web kamera sot...Bojme icik muhabet shqeto [/qb]
pse mer akoma si ke bo block delete ti ksaj eeeeeeee? [/qb]
Tja bllokoj thu ti eee /pf/images/graemlins/wink.gif
OK me ta prish un ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Amon mer tur se na u qelb klubi me ksi soj zhabash...qe do ja.............nejse....
jom tu kthu nja 2 amstel una ke na i menje??

assassino26

Primus registratum

Amon mer pse e diskuto ti qe e kom menjen top uneee...Nji ktu njonin amstel lene per mu,se po skuq cik peshk une,sa per meze...
Ske ci bo plako,tashi afro vera edhe njallen mizat,sa nigjojne era ushqime,dun me ardh ti dhjesin,po ti mos e vrit trunin se i kena mor masat,kena ilac mizash plot...

Guest

qani cike hallet njeri tjetrit se sju ka ngelur gje tjeter /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O ajo o te te .... ty na ka ngelur...Me mire te paren,se e dyta eshte me rrezik smunjesh infektive /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

He turo po flet percart tashi /pf/images/graemlins/wink.gif