Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Mroma mroma te gjitheve edhe noten e mire te gjitheve.
Puthje gocave edhe pershenetje cunave...
Tea kiss kiss
Rea kiss kiss
Paperina kiss kiss
etj etj
Tedo pershenetj
Uno pershenetje edhe na bone lomsh me ate nickun
Llape na sill nai birre mer lanet
Noten e mire se ika tashi se lashe nam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

po e bej dhe une nje vizite kendej nga Tirona e vjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

akoma pihen kafet kendej si njeher e nji koh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Alba Shehi

Primus registratum

Edhe une thashe te kthehem njehere ne bazen e vjeter. CA bohet iher kneja? Mire pyeti parafolesja: A vazhdohen kafet akoma? Nese po e ngre nje dolli per ju. Nje muaaaaaaahhhhhhhhh per te tere tironsat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E solla dhe une nje here koken sa me u identifiku /pf/images/graemlins/laugh.gif
Llapaqeno ketu qenke ti morr horr...?? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ngele duke bredhur klubeve .Me ca do me qerrasesh se te zura rrob me duket. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
EJ TIRONCA TE DIELEN PAGUAN LLAPAQENI SE KA SEBEP,MOS U KURSENI /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mroma Tironca si po ja kaloni juve .vvv Identify ti mer kush je Ene mireseerdhet Juve qe keni bo mungesa. Ika dhe erdha une popull ja kalofshi mire dhe bofshi qejf. :cool:

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] :rolleyes: :eek: :rolleyes: [/qb]
ti cmi zgurgullon(?!?!?) syte?
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

smak

alba

Primus registratum

Mirembrema..ose miremengjes! /pf/images/graemlins/smile.gif Klub interesant! Ec Tirona! /pf/images/graemlins/wink.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
rea ckina robi ca lagje do vij ajo me se nuk e mora vesh mire une /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Lapa po flitet nga lagjia kenej nga italia jo anej ne tiron.Forca "Mien Peza" me ka more malli shume
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

rea avash avash je tu ma bo nickun o lopa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

e re se nuk e disha qe ishe atje /pf/images/graemlins/tongue.gif me erdhi vala me pak vones /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

assassino26

Primus registratum

Mirmroma klubi.
PO pergatiten seriozisht per sebepin e Llapes te dielen...UN per vete kom bo i liste te gjate arsotimentesh qe do kerkoj te kamarieri.A marc malet o Llape... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mirse erdha edhe mirsejugjeta.Moira si je ti grupo?Albushe e paske sjell edhe ti kaptinen?Nuk pihen me kafe si perpara ktu se s'ka kush i pergatit.Manu ka heq dore ka kafet ka fillu qeras me birra /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Mirembrema dhe naten e mire !
VVV mire jam rrusho ,rrofsh qe u kujtove ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
CA flet ti...Te mos kujtohem une per ty. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

VVV mi piaci tu, e mi manchi sempre piu' /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: C'paske nderru nick re !

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Tironca si po ja kaloni juve. Shyqyr qe paskena vizitore te rinj knej ka lagja jone . O vvv kush je ti mre ... HIka ene erdha un iher hajt bofshi qejf ene shifena se shpejti... :cool: :cool:

lorena

Primus registratum

OO grupi Na bashkoj Tajarja... upsss desha me thone Tirana...
ckina i her... ca boni juve... a osht bo noi thashethem i ri ktu apo hic.. ju puth fort lori

bebi

Primus registratum

kam ardh vetem per me pershndet arturon! kaq kisha! BAI BAI! /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

mroma mjes mierdita
ca te jet...
ho iher si ju kom??
keni puth cupoa ju meshkujt e fisit??
po ju gocat e fisit keni qenis vello e??
ho pra po me pihet raki muve ...boni nji dasem... /pf/images/graemlins/laugh.gif
turo kom morr ca birra una ...ke na i menje e????? /pf/images/graemlins/laugh.gif (nicku im te hutoi e?? po vvv mer te duket mire ty e?? /pf/images/graemlins/wink.gif )

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] VVV mi piaci tu, e mi manchi sempre piu' /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: C'paske nderru nick re ! [/qb]
ME KETE NICK KOM PER te nejt der sa te maroje lufta.VVV /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Amerika