Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Prit me ti prit . Se shkojm bashke me Ushtaret se edhe une do shkoj atje po mu shpua Goma e Trenit pranej nuk ika dot...

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Prit me ti prit . Se shkojm bashke me Ushtaret se edhe une do shkoj atje po mu shpua Goma e Trenit pranej nuk ika dot... [/qb]
O Tedi nuk iki pa ty jo, vetem mos harro te maresh fuciat me birre me vete. Sa per gomen e trenit mos ki merak se deri ne Irak ka gomisteri sa te duash /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Pershenetje tironsa,megjithse keni hum fare.Nuk rri dot pa ju pershenet mer jahuu...
Manu
Tea
Tedi
Papera
Llapaqeni
Daci
Barboni
Unicorni
Rea
Dolcettina
Albushe
Penelata
etj etj etj urimet me te mira per kete fundjave...dhe te tjerat ne vazhdim.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sasso vec nje urim keshtushe sa me la gojen thu re ? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
O Pape ika tashi un yllo...Urim per ty ne vecanti,Marsh 1 burre te mire,bofsh qeif,qofte burri potent ne sex...Marrsh 10-ta ne mesime.Pac linje interneti te shpejte.edhe mos pac halle kurre.Edhe ca te dush ti tjeter plotsoje vete te veni bosh.........

te mjafton kaq?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sasso vec nje urim keshtushe sa me la gojen thu re ? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
O Pape ika tashi un yllo...Urim per ty ne vecanti,Marsh 1 burre te mire,bofsh qeif,qofte burri potent ne sex...Marrsh 10-ta ne mesime.Pac linje interneti te shpejte.edhe mos pac halle kurre.Edhe ca te dush ti tjeter plotsoje vete te veni bosh.........

te mjafton kaq? [/qb]
Che è sta roba? Bllah.......... Jam materialiste zemer. Keshtu gjonash s'jane per mu.
Ka nai smerald o diamant? /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso banu gati /pf/images/graemlins/tongue.gif Ikim me fjet se paskam gjume ene une /pf/images/graemlins/smile.gif

Naten e mire e pafsh enderra me principessa.

Erison700

Forumium maestatis

Po e fus ene un kaptinen se u bo koh pa ardh.
I pershendetje te gjithve ku jeni e ku s'jeni jeni ylla.
Ti puthja gocat do ti ngeleshe hatri Sassos me mire po rri urte.

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca . Si u ngryset Juve. Mire knej ka lagja juj. Ika ene erdha bofshi qejf dhe ja kalofshi mire kte fundjave ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Mroma Tironca . Si u ngryset Juve. Mire knej ka lagja juj. Ika ene erdha bofshi qejf dhe ja kalofshi mire kte fundjave ... [/qb]
Na i morç pleshtat , se kena me bollek /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kena ba pazar ke Putraku Morracaku /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Po e fus ene un kaptinen se u bo koh pa ardh.
I pershendetje te gjithve ku jeni e ku s'jeni jeni ylla.
Ti puthja gocat do ti ngeleshe hatri Sassos me mire po rri urte. [/qb]
boj prove edhe puth gocat ti ktu se derdhet gjaku der mgju or lum miku... /pf/images/graemlins/tongue.gif
hajt i puthje te fuqishme te gjithe gocave tashi prej meje kete dite te diele.O Pape amon mi amon po ka ti gjej une kto smeralde diamante,se i kan mledh te gjitha qe kan qene neper rruge edhe po i shesin me pare ne dore tashi.
nejse
Kiss kiss kiss kiss gocave edhe pershenetje cunave sa me la gojen.Kush do me qerasi me birre muve sot :confused:

disku

UNI

:eek:
aloha tironca...
e di tur e di ca do me thush..po kom bo mungesa me arsye,.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
si te kom ty iher??? ca bohet anej...me than qe kishe bo grusht me herkulin(lean)
po cte duhet qe nigjo tocin (proton) ty mer bab?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

papeeeeeeee....si te kom tyja iher se u bom koh pa fol neve??

dacin nga e keni cu?? ne irak eeeeeeeeeeee????

ju te tjerve..femrave nga nji french kiss meshkujve nga nji heineken /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

uni turin e kam per vete mos ma luaj /pf/images/graemlins/blush.gif

ReA

Primus registratum

Miremengjese Tironca.Erdha une per nje tah dhe tani do iki prapee.do iki te dreke dhe darke basheke.ciao

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita Tironca si po ja kaloni kte jave juve.Hajt nje jave e mare t gjithve ene mos u merzisni po jua can trapin kushdo qofte ose trapen . si me e thone n gjuhen tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika dhe erdha une bofshi qejf dhe ja kalofshi mire ...

Guest

[qb] Ja miredita Tironca si po ja kaloni kte jave juve.Hajt nje jave e mare t gjithve ene mos u merzisni po jua can trapin kushdo qofte ose trapen . si me e thone n gjuhen tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika dhe erdha une bofshi qejf dhe ja kalofshi mire ... [/qb]
Tedo lale pa ja ca ne sna e ca njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

lorena

Primus registratum

hajde mirdita i her!!!!
se kam bo kohe pa shkrujt ene me ka marre malli..
po ckemi i her!!!! noi te re knej ka klubi...
ju pershedes te gjitheve dhe ju perqafoj fort lory

ReA

Primus registratum

Si je Loro /pf/images/graemlins/wink.gif ke hum fare mi goce ka behesh se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif ejjj kete fund-jave futja noi xhiro k'nej ka lagjia jon /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: dite te mbarte te gjith tironsve.

llapaqeni

Primus registratum

mjesi tironca si ja keni parakalu ju mer ze mra e cdo moshe...si ma keni bo gjumin e mjesit iher...rea ckina robi ca lagje do vij ajo me se nuk e mora vesh mire une /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S rea ke te fala /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mirdita iehr knej Tironca . Ca boni juve si po ja kaloni . Ika dhe erdha bofshi qejf t gjithe... /pf/images/graemlins/laugh.gif