Re: Klubi i tironsave

barboni

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

or DAC po gjall qeke?ej ti e di vetem me rrejt sdi un realitetin thash po ske faj se jemi larg ene hap goj ti po koken do te shtyp kur te takohena.o SAS ca ke bo ti daje si po ecen me planin ene sa per ate te mledhmen kur keni bo nmen me e bo.pershendetje te gjitheve sot na pret i neshje veshtir ktu ne madrit po shpresoj se do ja tregojm venin pipinove.fucking italian teams..... :mad: :mad: :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca te dashur ene tironce . Si u ngryset Juve. Hajt nje pershendetje te gjitheve me Napoloniiiiiiiiiiiiiinnnnn. Ika dhe erdha bofshi qejf...

barboni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga barboni:
[qb] fucking italian teams..... :mad: :mad: :mad: [/qb]
Shif tina tashi cfare lufte ke shkaktu ketu ne forum... :eek: [/qb]
hahahahahah e di plako e di se na kan myt pipinot po ashu e dun ata koken tu shtypesh,o DAC ku kishin flet mrom ata te juves ne kish, se di si fitun mrom me depor po si gjithmon albitrat mrapa i keni lozni pa frik se ju e filloni neshjen me 12 lojtar.ej po mos harro i gjo se se keni te gjat kshu.... :mad: :mad:

assassino26

Primus registratum

Mirmroma tironsa.Nji ku erdha edhe une.Pu ca goje paska pas edhe ajo Penelja.Mo dobet se dje skam dal nai here ne gjueti.Nata me e dobet e jetes sime edhe sikur te mos mjaftonte kjo kur u ktheva ne shpi isha me 38 temprature...TAshi jam me 39 :mad:
NEjse mo nai gjo te bukur ka ju????O BArbono wellcome plako.Puthje gocave edhe pershenetje cunave /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mroma Milanista /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif si nihesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

un salu a tutti

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] mroma Milanista /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif si nihesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

un salu a tutti [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si u ngryset Juve. Turo ka je mer horr. N pune je apo jo robo...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirdita te gjitheve. Si ja keni kaluar.
O Tedi e kam vendosur, nuk do te bej kafe, por do te te jap nje birre te madhe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
A ty tu bofte Dita 100000000000000000000000 Po ene kafen e du una SKA GJO ... :cool:

assassino26

Primus registratum

O Tedo edhe kafe me birre ke fillu edhe pi er lanet...
Un ne pune jam plako edhe nja 1 ore,masnej casa dolce casa.Ku jeni o tironsa se me ka more malli per tironset /pf/images/graemlins/laugh.gif Tea kiss kiss.DAco te shpelafte panuklla se ke hum fare,do te te nxjerrim prape foton nudo...Edhe Rea ka hum /pf/images/graemlins/wink.gif Manu ti e di vete kafen sade te komodina e du une.O Uno po ti plako ka je zhduk me se as interpoli spo te gje dot.Papja eshte zhduk,paska qen grip,i keq ai qe kapi Papen.Kordelja po ashu e ka zone frika ka patriotet e vet.Shef tina gjith kto mungesa ktu,kush mungo tjeter me?Edhe Albushja.Po 1 dolcettina e mani men juve qe ishte me e omel se omelsina...E nejse mo.
Kush ma men mungesa te tjera :confused: :confused: :confused:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] JAME me humorin shume shume posht...po ndjej qe jam duke konsumuar nervat pak e ng pak.kush mund te me japi nje dore kam per tia ditur per nder..
S.O.S /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ce do doren mo djale i mbare :eek: Tash na bane me merak :eek:

Alamet djali, katnar. I bukur . Me rri ne krevat me kamt perpjete. Ene dashke nje dor hua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te morrte dreqi te morrte. Po me hajne morrat mu /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Mo u merzit ka ene ma keq zemer.

Baci baci /pf/images/graemlins/smile.gif Secchi si sa /pf/images/graemlins/tongue.gif Se menon keq ti manena /pf/images/graemlins/tongue.gif

barboni

Primus registratum

mirmroma si ja kaloni apo shtyhet noi cik?baret kafet ca thon i keni mush plot sot apo jo?o SASO si je daje mos puno shum er burr se duhesh ene knej ka forumi jo per gjo,po ajo puna e fotos nudo te DACIT si qe se un sja kom pa akoma ate foton,ej po po e pat bo ene at gjo ai ma hapi i rrug italie urgjente.DACI te qaft mami te qaft ku ke hum er dreq se me ca ke fillu e merresh ti qe sdukesh knej po nejse bou i gjall nga viti tjeter.pershendetje te gjithve..... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca . Saasse nigjo ti re . N fillim Pihet cafja me t mledh trute masnej pihen birrat me t heq trute ...Hajt bofshi qejf ene ja Kalofshi mire . Ika ene erdha arrivedociiiii...

assassino26

Primus registratum

Mirmjes tironsa...JA ku erdha prape une,pune ne internet me ore te zgjatme edhe sot.
MA kalofshi mire kete weekend edhe dukuni knej se kom menje te keqe sot per muhabet. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] JAME me humorin shume shume posht...po ndjej qe jam duke konsumuar nervat pak e ng pak.kush mund te me japi nje dore kam per tia ditur per nder..
S.O.S /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Dashka pa rasti jot.Qeke keq me verte...UN 1 dore ste jap dot po deshe 2 ok jam dakort.Plako mos e vrit trunin eshte ngaqe nrrohen stinet tashi dhe nrrohet edhe gjaku.S'ke ci bo kshu eshte ky muaj per te gjithe.VEtem bej kujdes mos bish ne dashuri me femren e gabuar se do mallkosh veten per gjithe mujin tjeter kur ta kesh gjakun e nrrum.Tashi meru me sport edhe kujdes mos smuresh,se gripi neper kome eshte.Une sapo e kalova.Recete tjeter eshte eshe ajo qe i kam pas dhone Paperes...Ik e futi i te lame ne det.Po s'ka det anej afer teje ne Oqean,mjafton te jete uji i kripur,i ftohte edhe te kete ajri jod.Nigjo mu eshte ilaci me i mire
:rolleyes: :cool: :cool:

bebi

Primus registratum

erdha me pershndet miq te vjeter!

pse gjithmone ka nje te shkuar??? ku jane miqte e vjeter? /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] erdha me pershndet miq te vjeter!

pse gjithmone ka nje te shkuar??? ku jane miqte e vjeter? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Wow wow kush na pershenet...Lepulushja Blue.Si je ti mike e vjeter.Pershenetje edhe urimet me te mira per ty
Shkodranja bukuroshe mas kaq kohesh bohet e gjalle prape nga vendi i larget i kangureve...
Kiss kiss te faqja baby /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

:rolleyes: he mor sasso po ku je? si more ma din se ku e kam shtepine. te pata vu edhe minister mbrojtjeje e ti as me pershndet nuk kalon.....
:mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Amon mi yllo amon,Shef tina qe edhe me poste te larta te jesh nuk te terheq veni kur se shef presidenten aty...As ti te pakten per pershenetje s'ke kalu anej...