Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Nji ku u mlodhem prape me duket.O pemthymo kush te tha ty qe rrej un ere.telef mer te kom bo duke te rraf.O muzgu ec mer bab shif her mas here edhe do venosim se sbon nai gjo,te lajmerojme edhe tean edhe ca te tjere.O penele amon mi goce se ju durrsaket na boni kshu gjojnash se knej ka Tirana jan mileti te mire edhe ju pranojme edhe pa permese... /pf/images/graemlins/smile.gif .Hajde pershenetje te gjitheve edhe mirse e bote icik rremuje

DAC

Primus registratum

hahhaha vetem qe ke thon fjaln TIRON kemi me te bo pashaportizimin , apo jo Turo /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Amon ere Daco sa i kap kto gjojna...Se kisha vure fare vallai qe e kishte shkrujt Tirone.Ok dakort do paguj 100mij lek te baba edhe do ja bojme pashaportizimin se s'ta prish dot une ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] hahhaha vetem qe ke thon fjaln TIRON kemi me te bo pashaportizimin , apo jo Turo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po domosdo, kom fillu tu ndryshu fjalorin, rrij me dy tironse, ene miqte po prej tirone, dalekadale kom per te ngatarru Vorrin e Bomit me cezmen e ferres. :confused:

assassino26

Primus registratum

Atehere,si sihte pune?Penelja ka fillu duke nejt me Tironsa...,pranej qeke bo kaq e mire ti mi dreqke /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse a pagu gjo veshtirsi Durrsi per Tiranen qe e ka kaq afer :rolleyes:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Atehere,si sihte pune?Penelja ka fillu duke nejt me Tironsa...,pranej qeke bo kaq e mire ti mi dreqke /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse a pagu gjo veshtirsi Durrsi per Tiranen qe e ka kaq afer :rolleyes: [/qb]
:mad:

Te njelte grepi tek leshteriku ket week-end.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] hahhaha vetem qe ke thon fjaln TIRON kemi me te bo pashaportizimin , apo jo Turo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po domosdo, kom fillu tu ndryshu fjalorin, rrij me dy tironse, ene miqte po prej tirone, dalekadale kom per te ngatarru Vorrin e Bomit me cezmen e ferres. :confused: [/qb]
hahhaha vedraiiiiiii qunado ti toka ti toka /pf/images/graemlins/tongue.gif pastaj harrove R.Durrsin, Tiron e re , Zogu zi ecc pranej s'ke ka e lu bishtin lepurushe

PS: hajt hajt se me duket se sote ka prap kallaballak ...duhet me e von jasht nje orar vizitash :mad:

TEA

Forumium maestatis

[qb]

O tea, cfare permesso mi goce, une e kom permesson e Tirones " per motivi famigliari". /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahhah kjo qe e fort fare e deshme p'shtoin n'tok pa e kap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

po harrova mi goce harrova ato motivet e tua familiare /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb] Atehere,si sihte pune?Penelja ka fillu duke nejt me Tironsa...,pranej qeke bo kaq e mire ti mi dreqke /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse a pagu gjo veshtirsi Durrsi per Tiranen qe e ka kaq afer :rolleyes: [/qb]
:mad:

Te njelte grepi tek leshteriku ket week-end. [/qb]
Goce terhiqe ofendimin se un nuk jam gjuetar grepi :mad: Ishalla me mushen rrjetat me leshterik neser se ta tregoj un qefin ty :mad:

TEA

Forumium maestatis

pupupupppupu goceee e ke ofenu ronshem fare Turin me ate qe ke thon mi. Thuj ishalla i ma koha atij per neser e mos ti mushet rrjeta me leshterqe se nuk shkel me n'TIRON ti goce /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O TEa o yvi ho mi ho e shef tina si bo kjo shoqja jote edhe e imja bashke...Amon mi amon se me zemer te nrime jom duke shku neser,aty ka me me nejt menja,po thuj ishalla ska goje kjo se na fiku deren peshkun thuj me mire

TEA

Forumium maestatis

he me he mos u boj merak se e ke kohen neser si yll fare e kon me tu mush rrjetat plot e perplot /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Te lumte goja /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

ika njerez tashi edhe naten e mire te gjitheve...Ju pershenes me Adrianon Celentanon,(buonasera signiorina buonasera) edhe befshi qeif sonte.
O Manu kafen aty ke e di vete lene ti se e pi une edhe te ftofet.Tea te puc fort un tyja se te kam shume xhan.
Rrofshin tironsit edhe jo tironsit.
|Pa sa te mire qe jemi mer jahuu edhe pse na kane inat prape e dine qe ne jemi me te miret...
APO JO?????? :mad:

mostro

Putraku

JAME me humorin shume shume posht...po ndjej qe jam duke konsumuar nervat pak e ng pak.kush mund te me japi nje dore kam per tia ditur per nder..
S.O.S /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

amon mo lal jo ne kete gjendje ne kto ore te vona pash zotin. thuj ca te mungo? ca te nevojitet? Kush ta ka fain puna apo le pene d'amore ....

PS: apo te boj nje tizana e tja futesh gjumit :confused:

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita te gjitheve. Si ja keni kaluar.
O Tedi e kam vendosur, nuk do te bej kafe, por do te te jap nje birre te madhe. /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

[qb]
Goce terhiqe ofendimin se un nuk jam gjuetar grepi :mad: Ishalla me mushen rrjetat me leshterik neser se ta tregoj un qefin ty :mad: [/qb]
Kujdes se ke per ta na maru sardelet , oj ky , mire qe gjuka , po gjuka ene me rrjeta, ke fillu tu bo biznes keshtu apo ha gjithe javen peshk te skuq?! :mad:

TEA

Forumium maestatis

]Kujdes se ke per ta na maru sardelet , oj ky , mire qe gjuka , po gjuka ene me rrjeta, ke fillu tu bo biznes keshtu apo ha gjithe javen peshk te skuq?! :mad:
Pse mi ala se ke mor vesh ti qe ai ka fillu me u mor me tregetin e Sardeleve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca si po ja kaloni juve. MIre hajt ishalla mire . Ika dhe erdha shifena se shpejti... A Se desh Harrova i t puthme Vashave ene kai birre cunave...