Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ja Miredita Iher Tironca Si po ia kaloni knej . Hajt mirupafshim dhe ja kalofshi mire Fundjaven Ika dhe erdha une ka po shifena popull... :thumbsup: :tipsy: :rockband:

TEA

Forumium maestatis

nga ke humb ti mi gone
mad-.gif
:smash:
dil iher anej ka yahoo mi :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Shpirti i mamit se me ka marre malli vduqa /pf/images/graemlins/frown.gif

EC ne chat se s'kam yahoo ketu /pf/images/graemlins/frown.gif

Pak shpejt zemer se s'kam me kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

JU puth fort te gjitheve cuna e goca .

disku

UNI

o tea care te boj mij....noten spara ka makina rruges edhe shkojm qoshe me qoshe pa na e lujt njeri hic.....

pape..qeke bo misterioze..te rafte sadami me cok kokes ty..
turo ku je mer dreq?

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] C'a bohet ktu mer jahu vec femra ka ke kjo tem po ku jeni mer amon ku jeni se keni hum si 500€ keni hum ....
[/qb]
shi kush flet ky qe gjehet ne treg te zi per 5 euro.

te vura dhe shpalljen tek kerkimi :tipsy:
biggrin-.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmengjesi te gjitheve.

Ju puth fort me mall, dhe para se te flej po ju lej filxhanet e kafese neper tavolina. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ju kam shume xhan. :wub:

I

insane

Guest

/me puf gjitha tironcet e temes /pf/images/graemlins/smile.gif

mwahhh ( loooool ) :wub:

Alba Shehi

Primus registratum

Ja tuqjeta tironca! Asnji ktu... pfffffffff. /pf/images/graemlins/frown.gif Iher qe hy un moooooo dhe juuuuuu!
Ate kafen o Manu kam per ta pi kesaj radhe se m'ka mor molli me shiju ato ekspreset e Tirones. Hajt per t'mira e n'gzime! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

NJe muahhhh edhe nga une per te gjithe!
smile-.gif

ps. Sassoooooooo! NA thuj nai TH&TH o bur i theut per Tironen se ia keni var fare kohet e fundit!

assassino26

Primus registratum

Pershenetje Tirona.E shifni juve qe paska pas ankesa per me ...Po un kom bo mungesa me thone te drejten se me dukej sikur flitsha me veten.Keni hum te gjithe.
Tea dhe Rea si yje jeni.o Daco o mashtrus.Pape ishalla po kthehesh ne baze se ke hum fare.Uno avash ti me birren se ka edhe frigorifer edhe mund ta ruash der sa te kthehem une.Albushe per Tiranen mund te te them vetem qe eshte ftofet edhe nuk para kam dal shume se kam merdhif.Pershenetje te gjitheve edhe puthje te gjithave

TEA

Forumium maestatis

ore mizerje nga behesh ti qe s'dukesh fare eee :smash: :smash:

PS: mos harroj me thon gjes gjes

assassino26

Primus registratum

Ehhh cme sjell ne mend ajo fotoja te faqja e meparshme....
Gjithmone per detin kam qene femije kureshtar
Varka prej letre leshoja une mbi vale
mbi to lundroja posi marinar
bashke me Rean canim det dhe oqean

Gjithmone ne fakt kur isha i vogel vrisja mendjen kujt i kushtohet kjo kenge...Por me ne fund mas shume vitesh e gjeta pergjigjen,deti dhe Rea bashke me vaporin qenkan sinonim i njeri-tjetrit :rolleyes:

ReA

Primus registratum

Miremengjese te gjithe tironsave qe me duan dhe i dua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Ouuu paska plas dashnia e modhe ktu...Thuj mirmjes e Tur edhe mos i bi kaq gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool: :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif
blush.gif
happy.gif

usta_Qima

Primus registratum

hi poplli si jeni ,si ja cponi ?
goca ju ka ra naicik ne men per mu apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pys per gocat se vallai turi kur e le zoti pa pun fillo e i bi ziles /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
haj noten i her dhe ja kalofshi mir.

disku

UNI

ju pershnes te gjithve...gocave nga nji puthje pa perjashtim ......
cunave nga nji birre per vec sassos edhe ustait,,...ju te dyve nji drek te rogneri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb] Miremengjese te gjithe tironsave qe me duan dhe i dua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
KUsh te di ty mi ...... Ty mos te pacin ne lagje e jo me te dasht hahahahahahahahahahahha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] ju pershnes te gjithve...gocave nga nji puthje pa perjashtim ......
cunave nga nji birre per vec sassos edhe ustait,,...ju te dyve nji drek te rogneri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO dhe ti dallavere qeke o UNO se mu me the qe do te ham i derk vec ne te dy kur te takona tashi del me TURIN e me USTAIN c'a bo ti mer jahu apo ja fuske kot ti si puna e atij muhabetit ... qe me ka cu nona me la gojen .....

disku

UNI

o dac ....amon mer maje shenim se un e kisha harru.....fare ca ti boj un sme lan nuset rehat
edhe jom bo tip harraqi