Re: Klubi i tironsave

ReA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Mirmbrema turi , paperina , tedo....

si keni qen ?mire me sa shoh gaz e hare ka poshtu Thashethemin .

assassino26

Primus registratum

O Rea o yllo ka ke hum ti goce?Ftofet ktu lale,eshte duke ra bore edhe ne Tirane.Nrofemi para internetit tashi se skemi ca te bejme tjeter.Kiss kiss lal /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

ej o turo une e kam ven nje foto me bore /pf/images/graemlins/wink.gif tani prisni ate me dill /pf/images/graemlins/laugh.gif

mpuha ne tyja

disku

UNI

o tur o tironc i keq si te kom??
pershendetje tea.....te fala bores..
ka osht patokja rrjepur??? se kom mpref thikat :mad:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb] ej o turo une e kam ven nje foto me bore /pf/images/graemlins/wink.gif tani prisni ate me dill /pf/images/graemlins/laugh.gif

mpuha ne tyja [/qb]
O yllo tashi dum i foto me det ose me dush prej teje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

O Uno si te kom plako.Pershenetje.Ate Papen mos ma ngaj ti mu ere drec se e kom miken teme.
(do me thrrasesh edhe mu kur ta gatush,ta pime nai gote raki)Une e marova sot paguren e rakise te funit qe kisha.Mora me i ven i kofshe derri te eger edhe e asgjesova rakine,kurse derr ka njel akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pim pim raki(me limon me limon)
zemrat tona zemrat tona
na i bashkon :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

Diavolessa

Valoris scriptorum

:rockband: :rockband: :rockband:

Perfito - perfito, nga qe me dhemb fyti mua :mad:

Po si i thone: Prima o poi becchera' pure te..e allora in quel punto vedrai /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

zbato recetn qe te dhashe edhe ta garantoj une qe nuk te dhem me fyti asnjehere gjate gjithe vitit.E ke detin larg?

TEDI

Valoris scriptorum

ja mroma Iher cere bohet knejna ka lagja jone . si po ia kaloni juve po merziteni apo hic fare . Ika dhe erdha ja kalofshi mire dhe bofshi qejf...

Diavolessa

Valoris scriptorum

val2002.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] ja mroma Iher cere bohet knejna ka lagja jone . si po ia kaloni juve po merziteni apo hic fare . Ika dhe erdha ja kalofshi mire dhe bofshi qejf... [/qb]
Ik edhe ej ti Tedo.Na thuj pra nai gjo me shume qer jeten tate.CEre ke bo me ca po merresh,pervec me ik edhe jake.Pershenetje plako

TEDI

Valoris scriptorum

ho mer ti ka je Ke hum Fare se mos bosh nai cerre me pyt gjalle jena apo jo. Ika dhe erdha Sot skom koh me t ardh n lavore po do t kaloj neser me mjes me kismet . Hajt mirupau...

assassino26

Primus registratum

Cfare po thoje /pf/images/graemlins/laugh.gif Si me duket kjo si reklama e Lori kafese /pf/images/graemlins/wink.gif Te sheshi te sheshi e duan assassinon,te sheshi te sheshi e duam assassinon

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Cfare po thoje /pf/images/graemlins/laugh.gif Si me duket kjo si reklama e Lori kafese /pf/images/graemlins/wink.gif Te sheshi te sheshi e duan assassinon,te sheshi te sheshi e duam assassinon [/qb]
Kush te do ty mer amon po ik se skom kohe me dal ke sheshi po mlej rehat ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] ho mer ti ka je Ke hum Fare se mos bosh nai cerre me pyt gjalle jena apo jo. Ika dhe erdha Sot skom koh me t ardh n lavore po do t kaloj neser me mjes me kismet . Hajt mirupau... [/qb]
O Tedo qe je gjalle e shof une se vje e iken ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktu ke puna plako kena nrru orar nuk jom mo gjith noen der ka ora 10-11 jom ene masnej iki ne shpi

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
pershendetje tea.....te fala bores..
[/qb]
per ke bore e ke ti mer çuno :confused:

erdha prap une turo /pf/images/graemlins/wink.gif o tedo ç'kina grupi si je tina . /pf/images/graemlins/smile.gif