Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Lena ma Sasso /pf/images/graemlins/smile.gif Mos fillo me me nguz /pf/images/graemlins/laugh.gif Se po kerkoj il principe azzuro /pf/images/graemlins/tongue.gif

Si ishte ajo favola? Demek e puthje ate bretkosen e behesh princ. Tash nuk di kush ka nderru incantezimin :mad: [/qb]
Tashi boj kujdes mos puthesh princin se bohet edhe ai bretkose

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] ho iher ju te dy ma prezantoni ket fire girl...se se njifkam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka praivazi hic itu mor zot /pf/images/graemlins/smile.gif

Te gustas la mucacias e /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Sasso per peshkim neser e

Dje e kam treguar veten perpara publikut si peshkatar i deshtuar plotesisht...Pas rreth 8 ore gjuetie u ktheva ne shpi pa asnje kokerr peshk.Tiganet me vaj qe ishin bere gati rane te trishtuar ne gjumin e tyre te heshtur dimeror,per tu zgjuar 1 dite tjeter.Deshtimi ishte i plote dhe i paevitueshem,dite peshkimi per t'u harruar plotesisht.
A do mundem valle te harroj?Pas kaq viteve gjuetar i suksesshem as edhe 1 gaforre nuk u ngaterrua,neper trajstat e mia qe dikur ktheheshin te lodhura e te kerrusura por krenare nga pesha e madhe e peshqve qe transportonin.Ehhhh det o det qe ke fshehur peshkun tim.O Det me fal peshk perseri si me pare

assassino26

Primus registratum

Bah sa romantik qe ndihem sot.Per 14 shkurt kam 1 dhurate te vecante per te dashuren time te perhershme...,Bluen e te adhuruarit det.O det ti ammo,i love you,kiss kiss per detin

assassino26

Primus registratum

Ate jom duke menu plako qe kur ka hy muji.Kete muj me shume pres dhurata sesa kom ne men me bo. /pf/images/graemlins/wink.gif Noten e mire te gjitheve :sleep:

I

insane

Guest

hi tironsa.
une kam marre mungesa..por skam patur kohe te hap AF.
ca eshte bere andeja? kam degju i ftohte i modh.
me hudhni nga i rresht po patet koh sot

TEDI

Valoris scriptorum

ja mroma iher cere bohet knej ka klubi jone . Ika dhe erdha une ka po shifena popull...

Alba Shehi

Primus registratum

Tuqjeta knej! Si jua kam iher? Kam kohe pa u fut tek klubi im i preferuar. Ktej paska ec goxha e si gjithmone duhet me ec me hapa gjigante per t'ju ndjekur. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sassoooooooo te jap nje te puthur,edhe Manu-se do ia pija me qejf kafene. Ju te tjereve ju perqafoj fort. Hajt shnet!

Petroninsja

Primus registratum

Ckena Taironsa,
si jeni gdhi, ngrys mire besoj....
Hajt me te mira edhe me tule te forta
Nje bashkeqytetare qe ju do te miren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1..

TEDI

Valoris scriptorum

JA Miredita iher POpull . Cere boni juve knejna a keni nai gjo t mire pervec shiut qe kena ktu n tirone qe na kalbi ... Ika dhe erdha se filloi te pikoje catia ktu hajt mirupauuuuuuuu...

assassino26

Primus registratum

Pershenetje tironsa.Si jeni ju?Shof qe spaska pas shume njerez kto kohet e funit.Klubin e deklaroj te myll /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

O tea asgjo mi po qekam ngataruu se desha me thone qe kom myll dritaret se po bje bore /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mirmroma iher ktuja meqe nuk i bi ner men njeriu me fol ktuja . Kush m ka qef le ta hudh nai llaf ktu per qjef tim ene te Tironcave ,hajt mirupau...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] O tea asgjo mi po qekam ngataruu se desha me thone qe kom myll dritaret se po bje bore /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash: Ene kur je me grip s'te lejne rehat. Pse deshe me e mbyll klubin ti re :rolleyes: Apo ke frike Financen /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ene kur je me grip s'te lejne rehat. Pse deshe me e mbyll klubin ti re Apo ke frike Financen

Tatimet i kena pagu ne rregull ne yllo me duket.Po ti akoma me grip?Amon mi goce se le nom,dy here ne vit ka 6 muj me grip ti.Perdor metoden time...,shko futi i gjys ore banjo ne det,tashi,mundesisht masdite edhe gripin ka me e zone lemeria prej teje.Ke me i harru emrin :thumbsup: