Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave
Humba gje una , se isha pak away /pf/images/graemlins/laugh.gif
Humba gje una , se isha pak away /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Yllo mirserdhe,te prezantoj dallaveraxhiun.A me mi sta simpatico dall nome.Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] wowwwwwwww
me kuket vetja sikur kom hap faqer e UALL-DIZNEIT. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mroma juve smack smack [/qb]
she she she kur qeke tu lerning unglisht ti pse shkru n'af reFillimisht postuar nga Assassino:
[qb] o Tea s'jom duke dal i here ka ana tjeter se jam duke learning engllish edhe po dola anej masnej ja vara fare,njela pa msu edhe sot. [/qb]
mire se te gjeta ne ty tea...ene ti dukesh qe qeke shpirt njeriu...pastaj ska si raca neve e tironesFillimisht postuar nga TEA:
[qb] o dallavero qeke ti i zeletshem ti re /pf/images/graemlins/wink.gif
mire se erdhe lal. /pf/images/graemlins/laugh.gif
o vlajo e di qe paske te drejt ti re . si ke qen iher s eu hutova fare una . dil re ka ana tjeter .apo s'ta ma pc?![]()
papiiiiiiiii o yv bote smack [/qb]
assasino si thu ti mer e morim ne ket paperinen se qeka ahengxhie e mire...a je dakort ti paperinaFillimisht postuar nga paperina:
[qb] :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:
Baci all'infinito /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po haremin kush ka per ta bo re?Shif ere na gjej edhe nai zymyle a nai naile per harem.Po gjete kto ti,rakine po e heq vete une :rockband:Fillimisht postuar nga dallaverexhiu:
[qb] une jom tu mor molin e ganiut me tan qorrin dhe adin e vogel jeni dakort ju ketej [/qb]
HOpra mo mo nji durttrokitje se na e lat thate /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga unicorn:
[qb] paska ra mrena papi me putrakun /pf/images/graemlins/wink.gif
![]()
![]()
putraku & paperina [/qb]
Po te hy me nji dru qi ta mash men...hajde ere dreq mo na boj xhibla. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sa e bukur qenkam una /pf/images/graemlins/laugh.gif Po me meriton Putraku muNcuq...ke ngaterru foto unicorn /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Papi vogel kesaj i thone te hongsha zemren....Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ene me dru re :smash: :smash: :smash: Kesaj i thone dashni per se mbari /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]