Re: Klubi i tironsave

Sarah the Angel

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Qyqa mer qeka meledh lagjja kenejna e une rri tu e majt me dore. Ka jeni mer tironsat e lales.
Kush tha qe dehena me nje birre?

Turo zemra si e kom komshillikun mer? A mi ke bo te fala cunave?
/pf/images/graemlins/wink.gif
Hajt se me kismet kena me e pi nje dopjo kete qershor.....

Guest

sheeeeee
uni e more iher lejen ti qe te perdoresh emrin tim ???

disku

UNI

o sarah....sosht nji birrre vetem po nji trego turi qe moj ja morrin edhe japinse shife si i jan skuq syte nga i pimja..lol
o tur po ti mer un te jap birreti sme mush i got..apo ska lezet kur e pi me shoqnin...... :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sarah the Angel:
[qb] Qyqa mer qeka meledh lagjja kenejna e une rri tu e majt me dore. Ka jeni mer tironsat e lales.
Kush tha qe dehena me nje birre?

Turo zemra si e kom komshillikun mer? A mi ke bo te fala cunave?
/pf/images/graemlins/wink.gif
Hajt se me kismet kena me e pi nje dopjo kete qershor..... [/qb]
Ka je ti mi Sara /pf/images/graemlins/wink.gif ke hum fare.Te fala u kom bo cunave te gjitheve edhe te falat ti kthejne mrapc.Na tashi ulu edhe pije i birre se na ka qeras Unicorni.Ne qershor mir se te vish se do e pijme dopion te shoqerume me meze.Der ateher ishalla ka ra edhe hoxha ka minarja /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] o sarah....sosht nji birrre vetem po nji trego turi qe moj ja morrin edhe japinse shife si i jan skuq syte nga i pimja..lol
o tur po ti mer un te jap birreti sme mush i got..apo ska lezet kur e pi me shoqnin...... :thumbsup: [/qb]
Plako cere flet me ca eshte ai llaf qe te ka nxjerr goja :eek: Po un i kom syte e kuq ka pagjumsia ne rralle te pare edhe se mos me the ti mu qe tu maru birra.Nji me ku ke sa te dush se shkova bleva te tjera une :rockband:

Guest

still awaiting for my answer /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

Ika po dal me pi kafe.Manu erdha me prit se e du kafen e nrofet sot.
Naten e mire te gjitheve edhe mirupafshim /pf/images/graemlins/frown.gif nai dite tjeter :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

TURO NOTEN ..
ps::ste vje keq nqs i maroj una birrat??... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmengjesi!

Si gjithmone vetem une ne kete ore. /pf/images/graemlins/frown.gif
Sasso u pa puna, edhe sot kafen te komodinia. /pf/images/graemlins/wink.gif

bravo

Primus registratum

bahhh...ngado qe te shkoj, kto klubet e tironsave nuk me lejne rehat...apo nuk qenka shtu popullsia knej, kur themi ne qe Shqiperia eshte 3 milion...2milion e gjys jone vetem tironsa.lol

unicorn..prap me birra neper kome ti ee??...tamom nuk ke faj se kemi qene ene pronare lokali..na eshte bo gjaku birre...a te kujtohet??.lol vrej ktu ihere, kom sjelle ate arken qe kemi pas bo muhabet perpara, kshq na merr nja 5 qofte e i pale domino...ene une nuk luj prej ktu deri sa te myllet KLUBI :thumbsup:

Emanuela

Forumium praecox

Mirmengjesi!

O Sasso akoma se paske pire kafen ti?! /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca cere bohet knejna . Ema po ho me nai caffe spo na jep mo e. Mire mire Po se ke mire . Ika dhe erdha arrivedociiiiiiiiiiiiiiiiii :cool:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga bravo:
[qb] unicorn..prap me birra neper kome ti ee??...tamom nuk ke faj se kemi qene ene pronare lokali..na eshte bo gjaku birre...a te kujtohet??.lol vrej ktu ihere, kom sjelle ate arken qe kemi pas bo muhabet perpara, kshq na merr nja 5 qofte e i pale domino...ene une nuk luj prej ktu deri sa te myllet KLUBI :thumbsup: [/qb]
rri ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
birra eshte edhe gjak edhe pipi..me demek i kompensojme te dyja.....

mjesi tironca...si ju ka qazim beu juve???

Diavolessa

Valoris scriptorum

pipi :confused: veni panolina /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS : Miremengjesiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

amon o pape se na shkoi jeta ne panolina...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj seshte ca si von anej nga ju???
thuj miredita :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

unicorn.gif

Ja ca avatri te bukur te gjeta /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bravo:
[qb] bahhh...ngado qe te shkoj, kto klubet e tironsave nuk me lejne rehat...apo nuk qenka shtu popullsia knej, kur themi ne qe Shqiperia eshte 3 milion...2milion e gjys jone vetem tironsa.lol

unicorn..prap me birra neper kome ti ee??...tamom nuk ke faj se kemi qene ene pronare lokali..na eshte bo gjaku birre...a te kujtohet??.lol vrej ktu ihere, kom sjelle ate arken qe kemi pas bo muhabet perpara, kshq na merr nja 5 qofte e i pale domino...ene une nuk luj prej ktu deri sa te myllet KLUBI :thumbsup:
[/qb]
Ja ke fut kot plako se 3milion e gjys ka vbetem Tirona /pf/images/graemlins/wink.gif