Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ema po me merakos cupe :rolleyes: Ku e ke Falkon qe qenke zgjuar ne kete ore te nates? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
FALKO eshte duke bere nani, qe ti kete syte si te SHQIPONJES neser kur te jete ne avion :rolleyes: . Kurse une jam zgjuar se merakosem. /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

liebe001.gif
Ty edhe Falko_s /pf/images/graemlins/smile.gif Me shume Falos dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten ika une :sleep: Gjume te embel ylli /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Iher Tironca cere bohet Knej ka lagja juj . Si po ia kaloni lodheni Merziteni . Ika dhe erdha une ja kalofshi mire dhe bofshi qejf. Arrivedociiiiiiiii...T fala te gjithve qe m njofin ... :thumbsup: :rockband:

assassino26

Primus registratum

Mirserrini o tironsa.Nji ku erdha edhe une per sot,me punu me ore te zgjatme per mirqenien e popllit,mos folni per peshk me se me prekni ne seder.Per peshk isha une edhe ...e tejkalova planin e edeshires qe kisha per te kapur.Dmth e tejkalova planin qe i kisha ngarklu vetes.Dje ne mjes kom kap peshkun me te bukur qe kom kap gjate gjithe jetes sime.1 levrek mbi 2 kile. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

mos folni per peshk me se me prekni ne seder.

Sasso si shume po permend sederen kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca ke rrush? Mos ke ndonje hall :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Ca ke rrush? Mos ke ndonje hall

E ke pa rroskopin tem sivjet.Edhe kinezce edhe normale berrnut eshte fare.Ja hall i vogel te duket /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Rroskopi yt asht si rroskopi im /pf/images/graemlins/tongue.gif Jena a s'jena dash me brinja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Njatyne ju beson ti mo? Pffff.......

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Rroskopi yt asht si rroskopi im /pf/images/graemlins/tongue.gif Jena a s'jena dash me brinja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Njatyne ju beson ti mo? Pffff....... [/qb]
U besoj mi si jo.Mos me thuj qe ti nuk i beson.Ja tashi psh jam ne fazen qe duhet me u rujt shume mos kaloj prej stresit nai krize...masnej jom duke prit aTe gjone tjeter,qe kishte te bote me tradhti...etj etj te gjitha simas parashikimeve.edhe me pare pikes i kan ra yjet mer jahuu...dobet fare sivjet perspektiva /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Jo re lal s'kishte tradheti /pf/images/graemlins/smile.gif Ishe ti se do kishe dashuri te re e do tradhetoje :mad: :smash: :smash:

Ah! I shkreti Putrak cè ka gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ishe ti se do kishe dashuri te re e do tradhetoje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :tipsy: :smash: Pse mi edhe ti ke ne men me e tradhtu Putrarkun?I shkreti Putrark me tamon..,do e tradhtoje rosakja vet e buk /pf/images/graemlins/frown.gif ul

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/frown.gif Pse re nuk ishe ti cifti i lumtur me Putrakun?

Mo me ngaterro me te apo s'eshte gabel hesapi :mad: Kush e don njat pash zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Goce je duke natrru spontin...Un si putrarku jom vete ne kerkim te harabelkave dhe rosackeve.Ti tashi te vje zor me i thon vete Putrarkut qe e ke qef edhe do me natrru mu n'kte muhabet.Cke mi ti se i yhem une atija se vllain e vet e kom shok te ngushte.Po ama po i thashe du te dali edhe nai gjo per mu. /pf/images/graemlins/wink.gif Si thu para se te lidhesh me Putrarkun te kalojme 1 nate tete a tete ne te 2 duke tregu prralla edhe mos na bije njeri ne qafe.Po qe se je dakort te lidh une me Putrarkun /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Goce edhe dashuri kaq shpejt ben /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Mduket se i perket familjes se brejtesve,klasa e lepujve /pf/images/graemlins/tongue.gif Gjumin e omel edhe befsh qef.
PS.Fiksim e kom me ta nigju i here zonin tat si te bilbilit.(imgjinoj) :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso e ktheve petllen pa u pjek hala /pf/images/graemlins/smile.gif
Me dashte dicka nn ho pelli sulla lingua e them keshtushe direkt e ne sy , pa i rene rrotull muhabetit /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Ashu therm edhe un,po me duket se ehehe llafe ke se ke turp.Mos ki turp,po deshe me nis 1 pm edhe ta rregulloj une /pf/images/graemlins/wink.gif Me duket se u bera si agjensi martesash. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

e paskeni bo 101 nr e faqeve.....
ca paskeni qen ju tironcit mer daje per llafe??

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] e paskeni bo 101 nr e faqeve.....
ca paskeni qen ju tironcit mer daje per llafe?? [/qb]
Ca paskena qen per muhabet thuj ti...Ka ke qen ti i here cuno ke hum fare :rockband: :rockband:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Ashu therm edhe un,po me duket se ehehe llafe ke se ke turp.Mos ki turp,po deshe me nis 1 pm edhe ta rregulloj une /pf/images/graemlins/wink.gif Me duket se u bera si agjensi martesash. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Turp per keshu punesh /pf/images/graemlins/laugh.gif Turpin e kemi henger me buk ne /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa per ke axhensia, prit nje here se me duhet me kerku divorz /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif