Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

Vallai kordele me e bukur se bageti e bujqsi po besaaaa!telumte goja e vogel!
turqeta te gjithe tironsve te nmire

assassino26

Primus registratum

Ktu paska element raciste.Po Tironsit e kqij nuk i pershent ti Putrarko...Apo ke frike se u njit morrat.Me ka njel hatri shume prej teje.
O Kordele kiss kiss ylli'

Kordelja

Valoris scriptorum

O Putraku mo na ngaterro tashi se atje ke Bageti e bujqesi ishte me blegerima lol.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

blegerin dy a tri here edhe iken e merr dhene...... /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s.Ciu ciuuuuuuu thashe..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

1 zog te vogel zuri 1 djale
ai po pirdhej e i thosh ca fjale
nuk te vjen keq qe jam i rritur
duke u plakur sjam me i mitur
ne shpi me pret gruja me uje te valuar
mos ti vete sonte ka per t'mperveluar
dashnoren kam lene te bar dashuria
kush i del perpara me vrau nga zilia
se dikush asaj i ka derdellisur
qe tjeter kam zene me rrena e kam stisur
ciu ciu beri djali me lot duke qare
koken i keputi pastaj e leshoi

assassino26

Primus registratum

Ba sthone kot mso Naimin qe ti ngjash /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :rockband: :rockband:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Ktu paska element raciste.Po Tironsit e kqij nuk i pershent ti Putrarko...Apo ke frike se u njit morrat.Me ka njel hatri shume prej teje.
O Kordele kiss kiss ylli' [/qb]
Asso mos te te met qefi hic,do z'do tina te kom fut te tironsit e mire.sa per morrat,majne ngrohte si te mirin dhe te keqin...te rroj tirona me gjithe tironsit e mire ene te kqinj atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Tashi ma bone qefin.Kjo tregon qe mbeturinat e tua ideologjike nuk jane te rrenjosura pashkulshmerisht,ti Putrarko me kalimin e shekujve do permisohesh do bohesh cun per se mbari qe gocat do lejne koken mas teje.Der kur te vije ajo dite mos u merzit,shperndaj morra sa knej anej edhe shif telenovela :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

U qenka Sasso me Putrakun :confused: Hajt se po ju lej praivazi piccioncini /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Per nje "d" qe ti s'e ve
fjale dere behet "ere"
C'ben keshtu more Sasson,
don te dalesh jashte naten vone?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] U qenka Sasso me Putrakun :confused: Hajt se po ju lej praivazi piccioncini /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
S'ka nevoje mer jahuu ca thu kshu ti.Un e du ate gjone qe thu ti kur te mlidhena bashke ktu ne Tirane ne te 2 koke me koke edhe te diskutojme rreth problemeve te gjiut Persik me nai kthine lokali /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ato qe i dime i dime mire...,Ato qe si dime ,s'kemi turp pysim /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu eshte kjo pune per ceshtjen e golfit nuk kom shume dijeni edhe du te informohem,pranej du me bisedu koke me koke me ty.Me sa shof privacyi sna paska mungu kshuqe kot su morem me ate muhabet.
Naten e mire tashi edhe gjumin e omel te gjitheve.Gezuar faqen 100 edhe po e lej me porosi po erdhi Manu te ma beje 1 kafe edhe ta leje se e pij neser ne mjes te ftofet.Leqe ca neser sot ne mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep: :sleep:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Noten rrush se o vone :eek: Zihmi neser me nafake te re /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gjume te embel /pf/images/graemlins/smile.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Hallall,hallall grupit! E beme 100-faqeshin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt gezuar dhe me ritme te shpejta per 200-in! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Albushe te lumte goja edhe kiss kiss te faqja.
Mirmjes tironsa.Manu seshte me na bo kafe,kafe s'ka kshuqe po iki me e pi me nai lokal.Mirupafshim kur te shifna prape /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

O ssaso sot e gjete per te mos e pire kafen time, qe beme edhe 100 faqeshin. :mad:
Cti besh, perfiton qe jam e urte une, se te kishe qene paperina do ta kishte ....... nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika po dal une. Tani mbarova dhe shkollen. Kohe e bukur eshte. Keshtu qe u pa puna po shkoj te pij ndonje gje edhe une ne lokal.
KISS /pf/images/graemlins/wink.gif