Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

boooooooooooooooo

me paska qellu me qen ne linje njeher me ju te dy . o turçe si je ti me /pf/images/graemlins/smile.gif ti daco si ja nryse /pf/images/graemlins/tongue.gif
o sasso i kerkes kom une te lutem ..... mos e cito mo ate foton e ketij edepsezit se na more me qaf :smash: :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

O Tea si je ti yllo.Per ate kerkesen tate edhe im kundra kerekse kisha une...Edhe i here vetem ta citoj edhe nuk e citoj mo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

O SSASSO mir e kom ene at ven un po ho se nuk du ma teper se .... me pas ma shum bobobobobo lakuriq i qes te gjith si puna ime...........hahahahha

Pse mi TEA nuk te pelqe foto ime ty apo si o puna ....po mir se poo te sjell nji qe kom dal i vesh pra...........

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Pruzente Tea..... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e prune kaptinen mi Lepurushe ushe usheeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: sasso qe sote e tutje do majm ne mungesat e peneles /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O SSASSO mir e kom ene at ven un po ho se nuk du ma teper se .... me pas ma shum bobobobobo lakuriq i qes te gjith si puna ime...........hahahahha

E mire pra HARROJE EDHE ATE VEN edhe ec e luj 9i dore bilardo me popllin

TEA

Forumium maestatis

Pse mi TEA nuk te pelqe foto ime ty apo si o puna ....po mir se poo te sjell nji qe kom dal i vesh pra...........

eeee mu s'mpelqe kshu ç'vesh figurati te jesh i veshun /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

PS: sasso qe sote e tutje do majm ne mungesat e peneles

Plotesisht dakort me menimin tuj.O Penele kij kujdes lal se shif ca psoi burri i huj nga mungesat e teperta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ca llafazanesh jeni ba mo ju marrte e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dakort me ty jam edhe une. Aman mi pape besoj se e kupton se cduan keto nga dora ime. /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ema: Mo ja permend cunave doren pls /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

Keta dun dru asgje tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Me hahet pak torte /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] PS: sasso qe sote e tutje do majm ne mungesat e peneles

Plotesisht dakort me menimin tuj.O Penele kij kujdes lal se shif ca psoi burri i huj nga mungesat e teperta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'lidhje kom une me tironsit nuk e mura vesh ..... :tipsy:

TEA

Forumium maestatis

heeeeeeeee pak veta e din ate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Ca llafazanesh jeni ba mo ju marrte e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ty mi te morte e mira llafazane e drecit. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb] Ema: Mo ja permend cunave doren pls /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

Keta dun dru asgje tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Me hahet pak torte /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mpuhaaaaaaaaaaa papit /pf/images/graemlins/smile.gif hajte tek muve se kom ble torta di mele /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

O Penele kollaj te duket ty qe Durrsi eshte afer Tirones...Duhet me pagu per kte te mire qe ka bo klubi jone...Ec tashi un kom mor 2 Red bull edhe 4 dopio vodka,ik paguj icik te banaku :thumbsup: :rockband:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso kujt i thu ashtushe ti re :smash: :smash: :smash:

Eh mire vado a riempire la pancia se sharrova per buk /pf/images/graemlins/smile.gif

Pasta con i broccholi, un insalata, na bisteca , un po di vino bianco (quello dolce) . Un po di dolce, niente cafè /pf/images/graemlins/smile.gif Bujrum!!!

Kur te vi ishalla s'te gjej itu se i mjeri ti!!!

Ciao.

Tea shpirt me vrap ke shpija che sto gia' apperecchiando /pf/images/graemlins/smile.gif

A dopo..........

DAC

Primus registratum

DACI.jpg

Ja si kam qen para se te mersha denimin ..... qe nme katandisen me bon per faqe te zez ja si kom qen......... SUMPATIK..........