Re: Klubi i tironsave

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Llape: Pika qe s'te bie /pf/images/graemlins/laugh.gif Hala s'ke ba dy pare me dal prej kasolles me qera te gadurreve...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ptuuuu, djale qe meno vec ashtushe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema!

Llapaqen erdhe ti, cme thane mua, qe e kishe bere Ted-in tap fare. Ngaqe kishte pi shume kishte filluar te ecte pa paterica. /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Si e kom grupi shurupin mir ......
ku jeni mer bini ne gjum pri her me pulat...cuhoni mer se lat nom tu flejt gjum

Mirmjes ti i pari qe do vish mas kti postimi...ka per te hec dita mar fare...

Alba Shehi

Primus registratum

A ty te lumte goja ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gif Do zoti e ke te mbare! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po si keni qene iher? Shume perqafime prej meje dhe puthje ne vecanti per cunat e klubit. /pf/images/graemlins/laugh.gif Si shpirt jeni. Edhe gocat s'meten prapa,kot s'jena tironse ne. :thumbsup:

O manu,na qit nji nga ato kafet e tuja mi zemer kur te kalosh ketej se kam kohe pa e kthy ate taten.

Jam tu ik tashi dhe ju puth edhe njehere te tereve pa perjashtim. (rrezatokam dashuri sot mooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita te gjitheve. Qe ta dini ju, sot jam ne qejf. Mora noten e provimit qe kisha bere ne math. dhe kisha mare 9. Keshtu qe po ju bej nga nje kafe juve. E keni falas sot prej meje. Se ngeli duke paguar TEDI /pf/images/graemlins/laugh.gif

emacaffe.jpg

Ah se harrova...
Sot eshte dite e vecante ne Tirane. Do thoni ju pse? Mbas shume e kaq shume ditesh pritjeje, me ne fund ne tirane erdhi DIELLI. Dhe kjo gje u prit me shume gezim nga banoret e Tiranes.
Sa u gezuan njerezit kur pane rrezet e diellit.
Te gjithe shikonin te lumtur njeri tjetrin, dhe ashtu te gezuar ngrinin koken lart, te buzeqeshur ato dukeshin sikur po shikonin te ardhmen e tyre.
Por megjithate njerezit shikonin qe ju mungonte dicka tjeter, mbasi shikonin njeri-tjetrin, ne syte e tyre lexoje dicka, dicka qe i mungonte. Dhe ajo ishte............

Ishte: Ema caffe /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] hajt ma bofshit noten e mire e me ondra t'omla /pf/images/graemlins/smile.gif

e nje fillim te mbare per javen e re /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Deri tash kam qene jashte tuj te lyp :mad: E ti ketu :mad: Fmi i poshem. Kujt i ke ngja pash zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si bo kjo taniiiiiiiiii ...tyve mi te kom nja /pf/images/graemlins/wink.gif
be mama te te njaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Mirmgjesiiiiiiii !!!
si ja gdhit ??? mire fare besoj . o Ema te lumshin doçkat ...se ishte kafe per kok te kafes .

hajt se shihena me von .

TEDI

Valoris scriptorum

Sonxhorno ka lagja iher knej cere bohet ketu . si po ja kaloni popull a merziteni apo po merziteni kshu boni qejf. Ika dhe erdha ka po shifena lagja ... :cool:

DAC

Primus registratum

Si u gdhit ,,,,mir
se ne knej ka nahija jon ehhhhhhh....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

[qb] Llape: Pika qe s'te bie /pf/images/graemlins/laugh.gif Hala s'ke ba dy pare me dal prej kasolles me qera te gadurreve...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ptuuuu, djale qe meno vec ashtushe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pape mu jo pika por me ka ron pikpresja kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif
ca paresh amon te le tedi me bo pare per shpi 1 lesh...ec mer qafir thot se ske ci do paret por ec e ikim i prishim ke fyret e birra

TEA

Forumium maestatis

mromaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aa sa u ktheva tek shpia ime ... ne qe thoni ju bo me ngroht sesa jasht . chi sa perchè?

apapaap sa lezet ka kur o plot e perplote sofra Tironsve /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une sapo kam pa nje film me muzike indjane . O zot te con mbapa me kohen /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Me pelqeu shume, por ma futi nje merzi /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Cere mirmjesi re...ne jena tu u ngrys tashi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ciao ciu ciu ciu /pf/images/graemlins/smile.gif

thuj shyqyr qe ishte ne gjendie me pershenet ....e mos te pretendojm sipas vakteve se si ka mesu ala ky daci

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

... ne qe thoni ju bo me ngroht sesa jasht . chi sa perchè?

Une them se do kesh ndez kaloriferin. E gjeta e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po se pata gjet me te paren do ta gjej me te dyten.

Ke shpia jote nuk fry ere! Ho po tashti e gjeta?

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Une sapo kam pa nje film me muzike indjane . O zot te con mbapa me kohen /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Me pelqeu shume, por ma futi nje merzi /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Kush ta futi merzitjen, muzika apo indjont?

Emanuela

Forumium praecox

Mbrema te gjitheve. Aman edhe ketu ne Tirane shume ftohte ben. Si ka mundesi edhe ketu me ngrohte eshte brenda se jashte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

[qb] Cere mirmjesi re...ne jena tu u ngrys tashi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk ke faj jo se un e kom orar zgjimi ate nuk ke faj ..............mir pra si u nryst..

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
ciao ciu ciu ciu /pf/images/graemlins/smile.gif

thuj shyqyr qe ishte ne gjendie me pershenet ....e mos te pretendojm sipas vakteve se si ka mesu ala ky daci

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
UUUUUUUUu kush na paska ardh TEA .... po shyqyr qe na fole i her se na kishe harru ,,,, ku bohesh ti rrusho ..... je se e ke jhallall i te puthme,,,,,,,, muah