Re: Klubi i tironsave

The Genius

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

mire qe hyke falas ktu tek klubi tjeter ishte 5$

:rolleyes: :smash:
help.gif
:smash:

TEA

Forumium maestatis

Mirmromaaaaaaaaaa dhe GEZUAR /pf/images/graemlins/smile.gif

apapaapapapapap sa me kishte morr molli mer yahoooo po ja u ktheva prap ne baze /pf/images/graemlins/wink.gif

Ciao merikonso /pf/images/graemlins/wink.gif si je ???

esvathi

Primus registratum

Dil nga chati please....Se msn ka shku per lesh sot :mad: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb] Dil nga chati please....Se msn ka shku per lesh sot :mad: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
She she kjo :rolleyes: Tea mi rrushe ca eshte ky pretenduesi keshtu moj! :smash:

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Paska ec goxha puna knej nga lagjia sa po pertoj me lexu kush do me bej nje permledhje te shpejt

Pa hudhe nje cop bakllava nje here , manena te tregojme /pf/images/graemlins/smile.gif

Ciao nje here.

Ps: Emanuela mos fillo me me bo Falkon kornut se :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ma jep dhe mu bakllavane.hihihiiihiih

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema te gjitheve.

Si thoni tani qe jemi mbledhur te gjithe, tjua bej nga nje kafe? Mos u mendoni shume se e keni te shoqeruar nga nje embelsire. Dite e vecante sot. /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

Ore une di qe kafja ta qet gjumin. Cbeni?!
ZGJOHUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :smash: :rockband:

TEA

Forumium maestatis

Mroma Manuela /pf/images/graemlins/smile.gif si ja ngryse tina ... se knej ka lagjia nuk qeka mire muhabeti ...
qe thu tina e nuk po na thu kur gjo kjo msn mi ka hyp kacabunjt ... prit e kur ta coj nai dite per fisssss .

po si thu iher a ta vej ate xhezven une se mase nijn eren e kafes e mlidhen nje nga nje rreth sofres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbroma TEA.
E di qe se keq ti. Apo ska nje arome te mire kjo kafjaaaa.Ahhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

Mirmengjesiiiiiiiiiiiiiiii

o Manuela amon leni se kon dal te ter ne pension me duket /pf/images/graemlins/wink.gif

Amon se sote me ka z'gju prej gjumit sassoja me thon te drejten me kishte marr malli se kisha kohe qe nuk kishim fol . me zi po pres oren 4 qe te boj içik th&th me te ....

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Tironca Si po ja Kaloni Juve . Cere bohet nai gjo e re knej Ka lagja Juaj . Ika dhe erdha dhe ja kalofshi mire dhe bofshi qejf...Arrivedociiiiii :thumbsup:

Emanuela

Forumium praecox

Po po Tedi , nje muhabet ke ti. /pf/images/graemlins/frown.gif
Ika erdha. Askafen se pin.Kaq shpejt iken. :smash:

assassino26

Primus registratum

Erdha une.Shof qe paska ardh rob i modh knej qe kur s'kom qen une.O Tea o Rea ju puth fort lali juve edhe ju kam shume xhan.
Rea sa per permledhjen eshte me mire mos ta dish se ku i dihet te bi si bommbe.Ishte bo 1 kerkese qe ata qe kan bo me shume se 1 jave mungesa te sillshin foto nudo,po me mire mos u ndiej se gati jane kta mire qe e kane harruar.
Shi bie ne Tirane
per 1 kafe zemra po me qan
jam i tretur nga pija
red bulli dhe rakia
un shkruj po gishtat nuk me mbajne

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso /pf/images/graemlins/smile.gif Mire qe erdhe /pf/images/graemlins/smile.gif Ndiz zjarrin ben ftohte /pf/images/graemlins/smile.gif

Po bje bore , por s'po mban /pf/images/graemlins/frown.gif

lorena

Primus registratum

o grupi na bashkoi shurupi per fytin se vdiqem tu u kollit gam gam
ckena mire eeee si ju ka lorushi?? ju pershendes te gjithve

TEA

Forumium maestatis

mroma tironsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o Lorushe mire se erdhe mi se na morr molli /pf/images/graemlins/smile.gif bone içik konkuista anej nga malet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca desht ke malet ajo /pf/images/graemlins/smile.gif Une thashe mos kishte shku n'bjeshke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ka thene mama mos me dal kur erresohet. Mos me ju fol djemve rruges.

pS: Tea ca dmth concuista mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

kTU KOM NEZ ZJARRIN.Po pres vizitoret edhe jom duke menu qe si i bje kur bje bore edhe nuk ma...,dmth eshte ftofet shume...Ktu eshte duke rene shi edhe eshte duke majt goxha.
Kiss kiss goca te gjithave.
lorka amon mi se kishe hum fare shyqyr qe u duke i here se na thave syte

TEA

Forumium maestatis

o papeeee pse mi une duhet ti mesoj keto .......... /pf/images/graemlins/tongue.gif