Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sasso rrush na kno nje ninulle te shkurter se po na zen gjumi tani /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Qingji i vogel rri trishtushem be be ba

edhe mqs mu kujtua
Delen qe ndahet nga kopeja e perdhunon bariu

Diavolessa

Valoris scriptorum

edhe mqs mu kujtua
Delen qe ndahet nga kopeja e perdhunon bariu

Ikyt s'e dijsha :rolleyes: :eek: :rolleyes:

Po iki me u bashku me kopene , se ku i dihet ca s'nodh!

Naten zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Muahhhhhhhhhhhh

:sleep: :sleep:

assassino26

Primus registratum

Naten yllo edhe un po iki po bashkohem me bareshat se nuk i dihet se ca bo dashi...
Upssss se harrova dashi jam vete

assassino26

Primus registratum

Naten e mire o njerez.Puthje gocave se jane shume te mira te gjitha edhe pershenetje cunave.Suksese edhe me provimet juve qe kini provime

Emanuela

Forumium praecox

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cbehet ketu!
Me corientuat fare. Ketij i them thashethem une. :smash:

Aq shume me corientuat saqe derdha filxhanin e kafese. /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Avash ti me ate kafen qe e derdh se ka shku 1000 euro i kafe gjate mungeses tate.ma boj i kafe mu i here se jom duke pa Venezian te Shijaku me iku truni...2000 euro i dhome hoteli per 1 nate edhe 10000 euro 1 dhome zhveshjeje per 15 dite ne plazh :eek: :eek:

Emanuela

Forumium praecox

Lol,aty e cova edhe une tani. Si sme the me perpara. Se po shikoja filmin te Koha tv.
Ta ben nje kafe motra ty, se sa ja mora borxh Xhaxhi Edit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Lol,aty e cova edhe une tani. Si sme the me perpara. Se po shikoja filmin te Koha tv.
Ta ben nje kafe motra ty, se sa ja mora borxh Xhaxhi Edit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa po behesha gati te thoja prit gomar te mbije bar kur tak vje kafja...
/me pin kafen avash avash edhe flet per venezian...
1 kostum karnavalesh kushtoonte 3000 euro,ndersa 1 bilete per 1 ballo me maska kushtonte 400 euro,1 long pjeshke me pak long limoni mrena qe quhej Bellini kushtonte 10 euro,1 xhiro me gongola kushtonte diten gjys ore 75 euro,kurse naten 125 euro,ndersa po te kishe miresine te kerkoje edhe 1 serenate ne gongola ishte shume me teper.M'paska shpetu zoti,jeta ime ka marr kte drejtim per fate pasi 1 here isha ne Venezia edhe doja te beja 1 xhiro me gongola por nuk pata kohe edhe i hypa tragetitper te shkuar atje ku do shkoja.Rrezik edhe sot e ksaj dite do isha duke lare pjata per te lare borxhin...
/me e piu kafen te gjithe edhe po i vjen qorri

Emanuela

Forumium praecox

Assassino te betohem qe me kenaqe sonte. Me shkrive fare.
Ky discovery jep gjera te bukura.
Nqs po te vjen gjume naten e mire dhe gjume te embel. Pafsh enderra qe te jesh ne vende sa me te thjeshta, sigurisht eme te lira. Se e shoh qe e paske kap me leket sot. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

O milet...Mirmjesi.Sot eshte 1 dite e re,knej ka ne.Po anej ca BOHET nai gjo?Apo si perhere gjithmone gjathandej...,Asgjo
Ja kalofshim mire sot te gjithe edhe sa me shume sex.
Keshille nga mjeku:-kur beni sex perpiquni qe mardhenia te zgjase me shume se 20 min,kjo garanton ooooooo sa me te larta dhe te formave te ndryshme.
Si po me duket vetja si doktor sexi...,nejse mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

T'ju tregoj 1 barsalete
Ca miq po pinin tek stacioni i trenit,kishin gjithe diten qe pinin edhe here poas here pyesnin kamarierin,a kishte me trena per 1 destinacion te caKtuar(Psh Milano).Nejse pi e pi,kaloi gjithe dita erdhi nata dhe me ne fund erdhi edhe treni i fundit per Milano.I lajmeron kamarieri zoterinj ky eshte treni i fundit per Milano.Te gjithe i kthyen ate cka u kishte ngelur me ex dhe pasi paguan me vrap iken e kapen trenin.Ne tavoline ngeli vetem njeri.
Kamarieri:-zoteri ky ishte treni im fundit po te nxitoni mund ta kapni,zoteri der neser ne 9 nuk ka trena te tjere per Milano.
Ky zoteria pa e prishur terezine fare porosit edhe dicka tjeter per te pire,duke e pire edhe here pas here qeshte me te madhe.
E pyet kamarieri:-zoteri a ka mundesi te me thoni pse qeshni,keni qe kur ka ikur treni qe pini e qeshni,a ka mundesi ta di arsyen
dhe pergjigjet ky zoteria qe me zor mbante te qeshuren:-hahahahahah ata shoket e mi...hahahahaha
ata kishin ardhur per te me percjelle mua une do iknja ne Milano...hahahahaha

Duhet me bo kujdes se nuk i dihet...mos ju ndodh edhe ne pijaneceve

Emanuela

Forumium praecox

:thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

Si per mengjes qenke bombe fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Mirditaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tironsa

PER SHUM VJETE GEZUAR !!! nuk kam pas mundesi me ja u shkrujt ne kohen e duhur pranaj po e shkruj tani....

Paska ec goxha puna knej nga lagjia sa po pertoj me lexu :tipsy: kush do me bej nje permledhje te shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

REA GEZUAR!

Shpresoj tja kesh kaluar mire per vit te ri. REA po te jete per kafe te bej une gjithe diten. :thumbsup:
Por sa per permbledhjen, une them ta bej assassino. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk e di por me eshte dukur shume ne forme keto dite.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Paska ec goxha puna knej nga lagjia sa po pertoj me lexu kush do me bej nje permledhje te shpejt

Pa hudhe nje cop bakllava nje here , manena te tregojme /pf/images/graemlins/smile.gif

Ciao nje here.

Ps: Emanuela mos fillo me me bo Falkon kornut se :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

hey o tironca po mire mer akoma ke tepsia e bakllavas e keni fut koken qe nuk flisni apo ju ka ron si llac ne stomak e jeni tu pertu me lujt sumen ka veni

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] hey o tironca po mire mer akoma ke tepsia e bakllavas e keni fut koken qe nuk flisni apo ju ka ron si llac ne stomak e jeni tu pertu me lujt sumen ka veni [/qb]
Hala si paska dale pija ketij :rolleyes: :eek: :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma tironca Si u Ngryset Juve . Cere boni Knej Ka Lagja e Vjeter . Jeni lodh a jeni merzit kaicik . Ika dhe erdha un Iher Hajt ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ... :rockband:

esvathi

Primus registratum

Hello Tironca /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si ja keni kaluar? Dhe se mos harroj Gezuar Vitin e Ri 2003 dhe mbaresi kudo qe te jeni. Ju raft llotaria Amerikes qe te gjithve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po TEA nga behet :confused:
help.gif
help.gif