Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ku ka mo birra mi...Ka ardh koha e keqe,elbi eshte bere me rracion.Tashi edhe raki kisha me ju dhone nai teke maqedonse,po s'ka mo ka maru edhe do kohe me u bo rrushi prape.A e doni ka i gote uje me,po eshte i hollum ama.
Si te doni me se se kam problem une se e pij vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Albushe te pakten te paska zgjat nja 10 min te mira festa,po knej thuj qe 2min para dhe 1 e gjymes prapa dhe kush e pa e pa.po me kokrra qene ata qe e pane....
turqeta te gjithe tironsve..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallaj s'jam per t'u qare se kam festu deri m'gjashte te mengjesit. I kisha premtu vetes qe do ta festoja patjeter.Pse vetem ju andej ka Tirana kshu eeeee? :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

O Sasso, aman ore na thuj si e kalut anej ju iher? Ca pub-esh shkut e si e vazhdut itenerarin?

assassino26

Primus registratum

Albushe sivjet vallai su bote llaf per pube...,Ishin tejet plot edhe tejet shume shtrenjte.1 shembull.Tek rozafa palace 120 Euro 1 tavoline ose 35 euro stoli,vetem si vende,kurse te tjeret pak me lire por shume plot.Der ne 6 te mjesit su bote llaf me hy me asnji pub.Shyqyr qe gjetem 1 lokal mas nja 2 ore kerkimesh edhe ai strapieno,por edhe lokalet ishin kthy ne pube,kshuqe u knaqem.Vitin tjeter duhet me prenotu nai gjo se seshte pune kshu.Shiu ra der ka ora 1 e 30 masnej pushoi.Si gjithmone u kenaqem.Me date 1 e kishin radhen pubet,edhe me adte 1 plot ishin rruget.Amon mer amon Tirane e ka emrin ky veni ku jam une...........

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso un thashe mos ishin gratiss /pf/images/graemlins/smile.gif Ti ja fillove me numru eurot :smash: :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Amon mi amon se ta bo zemra tik tak me ritmin e numrimit pranej i zej ne goj un apo s'kom edhe i gjo qe numroj shpejt ato te urume un...Logarit si bo zemra si pisto :rockband: n

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ka klubi jot du me ardhe
por prap zemra disi me ndal
M'than se rrin vec tuj u llapacit
ndaj s'ke me qit gje ne drite.

Nje birre po du me e pi,
po s'du me me shtrengu fort n'gji. /pf/images/graemlins/blush.gif :mad:
Ma mire rrime knej n'ane
se per nje birre ti shet dynjane /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

E ku mpreku n'seder kjo
birre thote sdo me me dhone
raki s'kam do me me korit
uj s'do se eshte me kripe

Un nuk druhem nga kto pistila
se n'dollap kom mcef tequilla
No ta jap ty 1 teke
vec ishalla sme bo per vete

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une per vete s'du me t'bo
n'rruge te mire du me qit
mete vec tuj u llapacit
e gje s'po qet n'drit.

Puth nja e puth nje tjeter
e nusen e len vetem.
Si s'ke turp mo djale Shqipnie
mos ba ishtu se s'te ka hije. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca me t'ba si t'du fort
pa nje here ne ikyt mot
diku do te kisha cu
e veten do kishe perqendru.

Mos meno gjana t'kqija :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
se s'ta fal perenia
flas per nje vend
nje vend t'bekum
ku tequila s'hyn kurrkun.

assassino26

Primus registratum

Ktu ze ven dhe fjala urte
nuk ka klub pa njerez te bute
se ku derdhet lume rakia
ku vlon vera dhe dashnia'
knohen dhe konget e mia
qe jane kong qe i boj ke shpia
pi raki e bej femije
ne kte klub ma kane zili

assassino26

Primus registratum

Ejj se u bo pia ceshtje dite kini kujdes nga pija se sifni ca ka nodh i here.

Shko njoni si ezmer qe ishte ne shpi edhe kishte pi ishte tape.Ne ven me kap grun e vet kap motren e gruse qe kishte ra me fjet ne krevat ne venin e ktija.E denonco e shoqja edhe i bohet gjyqi.I thote gjykatsi:-ca ke me na thone
Ja nis ky.-jevgjeri varferi
pa kanil e pa qiri
me thon te drejten kisha pi
4 kome ne krevat i pashe
2 i kapa e 2 i lashe
Ishin te gruse a te motres se gruse
le ta gjeje trupi gjykus.

Kshuqe mos pini shume qe ti gjeni vete komet jo t'jua gjej trupi gjykus /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

4 kome ne krevat i pashe
2 i kapa e 2 i lashe

Hahahhahahahahhah /pf/images/graemlins/smile.gif Mendjen vec aty e ke /pf/images/graemlins/smile.gif

Shyqyr qe s'te kam kunat!

assassino26

Primus registratum

Shyqyr qe s'te kam kunat!

Amon mi amon se vetem per keq te shko menja.Masnej ku e di ti qe shyqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Un po pres nai kafe se po me ze gjumi ne karrike.Po u vonu edhe icik Lori,ashum me fal Emanuela po ja mor i dore gjume,me i llaf ka munsi qe edhe e jete naten e mire ky postimi i funit :sleep:

Diavolessa

Valoris scriptorum

cafe.gif

Na mo xemel kafen /pf/images/graemlins/smile.gif Po kujdes se s'te fal gje papi /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

-Kush te tha me me bo kafe te shkurter mi dreq...Mire mire se po ta fal po me thuj sa pare bo se e ke doren e ronde ti :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po tash sa me fillu vitin e ri mbare /pf/images/graemlins/smile.gif

1000 euro si fillim s'jane keq. Manena fillojme tuj i rrit zerot /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

cafe.gif

Na se se kam fillu akoma...Po pres Emanuelen me mire.Pale ta kisha kerku me bisht,rrezik do me kishte dale mu nai bisht

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po pres Emanuelen me mire.Pale ta kisha kerku me bisht,rrezik do me kishte dale mu nai bisht

Mos te nijne Falko , se ta shtini bomben atomike /pf/images/graemlins/smile.gif
Apo s'ju jep mire atyne aeroplanave, ta hudhi poshte 15 tat te Tiranes /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pu pu na e bone ene Falkon kornut /pf/images/graemlins/smile.gif

Iiiiiiiii sa ka me u zen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso rrush na kno nje ninulle te shkurter se po na zen gjumi tani /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Jo mer jahuu s'du me u zon me njeri...Ti do me me fut ne sherr,nejse se s'ka problem,Falko e kupton qe Manu e ben kafen e mire pranej nuk flejme gjume pa pi kafen e asajta.Masnej eshte edhe lire mi lal jo si ato te tuat me shume zero