Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

O TEA puc puc un tyja.
Edhe knej eshte duke bo ftoft i modh po jo edhe shum i madh.Po drita keni ju anej mi me u nrof apo edhe ju si ne duke u shtri ka 5-6 veta me 1 krevat :sleep: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

o turo mos mos ki gajle per lagjen ketej se bi shi e hidroncentralet jon mush plote /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Amon mi amon si lum juve qe ju punojne ato te urume hidrocentrale...Ne thuj shyqyr qe punojne termocentralet se te jeete per hidro edhe kur te permyten fare s'do kete uje do me siguri qe te punojne ato.
Nejse menjane politika...,1 pytje kisha una me ke ancora xhan /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:

kusari

Primus registratum

e qe thu ti re qazimo po futem ene une i her knej ka kta patroitt e mij
mroma ne knej nga michgani milet
ika tani se sa me thon hi erdha

assassino26

Primus registratum

Erdhe me thon hi apo erdhe me vjedh nai gjo :confused:
Hajt mirserdhe pra edhe ec prap po ta majti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Miremengj Tironaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kushe e ka rradhen me ma bo nje kafe sot.O Turo ta ktheje dhe une nje te puthme kusur?smack smack /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

ç'kina Tironsa si ja kaloni e si ja shkoni ?
knej bi shi me gjyma pffff na shkoi jeta mren n'shpi /pf/images/graemlins/tongue.gif .
o Reje po ti mi rrush kur je tu ardh ketu :confused:
ne ti turo e di vet mo nuk o nevoja me pyt :smash: :smash: :smash:

PS: mire se erdhe ne klubin e TIRONSVE kusaro :thumbsup:

LEA

Primus registratum

ketu ke une kon arrit -14 grade.
une e kom bo noten dite
i kom bo naften shkolles per ke vit
ika tashi se nordha per gjume

mka mor molli per tironen. /pf/images/graemlins/frown.gif te gjitha ato qe thashe mo siper, skishin per tndodh ntirone. ju qe ju jetoni aty, jepini i putje prej meje.

I

insane

Guest

cere behet mer?
paska ngrire tere bota
qyqa qyqa...

si ju kom a tironsa? , 1 caj i ngrohte apo 1 salem duhet tja u rregulloj i cik qejfin.

hajt shnet /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. kue ehste pergjegjsja e kafeve?

usta_Qima

Primus registratum

Mirmbrima /pf/images/graemlins/laugh.gif goca dhe cuna.
Ora esht 01:04 PM , temperatura jasht esht 14°C ,brenda 22°C ene jom tu ik me i fut i gjum per qef.
Sa per vete ja hudha bythes se provimin e mora pranej po deshet me pi naigjo qyl jeni te mirprit.
Ciao pra ene mos u lodhni me shkrujt kaq shum se e keni blloku forumin :tipsy:

LEA

Primus registratum

mroma!
kena festu ksrishtlkindjet me ata te punes sot edhe aq kom pi sa me duket vetja si ke skenderbeu tashi. e nrejta ene i dolli per tironen.
i better go to sleep now........

Klaudia

Primus registratum

hi y'alll
hallall per temem qe ke hap tull fare eshte :thumbsup: :thumbsup:
nejse
gezuar festat njerez dhe sa me shum qef
peace :cool:

Alba Shehi

Primus registratum

Si jeni o tironca? Papa, nje cik te mungosh ketu e humbet fare. Shkojne e rrjedhin faqet per qejf te vet. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ketej qe thoni ju na ka mbyt bora.Une per vete isha mesuar me klimen tiranase e ketu po me iken truri. Ku ta gjej ate balten qe na zhgerryente kepucet e na bente te dukeshim si prej fshati(megjithese rrija me lecke e boje kepucesh ne cante) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika tashi e kismet kur shifena. Boni icik qejf ju anej ka Tirana,po mos u tundni shume Pub-eve. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sidomos kto te rejat iher si "Music Factory" apo noi tjeter qe s'po m'kujtohet emri. Imagjinoj se si do mbyshen per naten e Vitit te Ri... :eek:
help.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Byeeeeeeeeeee ....., u harrova, ju puth fort te gjitheve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirembroma Tironsa si u ngryset Juve .T fala keni ka Tirona me shi. Ika dhe erdha dhe bofshi qejf... :thumbsup:

kusari

Primus registratum

erdha prap une
ka dal noigjo e mire me vjedh knej?
insane o salep ai mer brek salep jo salem /pf/images/graemlins/smile.gif
artu po pati gjo ene emarim munimin me e vjedh apo na?
hajt pra ju morsha te ligat ktyre gocave tionce qe se ku kan hum spo e mar vesh na kan lon vetem na kan lon

eM

Paper Moon

una jam TorOnce pa TirOnce sidomos tani qe Tirana ime eshte ne gjume!

(sonds nice too)

:sleep: :sleep: :sleep:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Mirmbrima /pf/images/graemlins/laugh.gif goca dhe cuna.
Sa per vete ja hudha bythes se provimin e mora pranej po deshet me pi naigjo qyl jeni te mirprit.
:tipsy: [/qb]
mpuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja dole eeeeeeeeee mire ja bone /pf/images/graemlins/smile.gif komplimenti per provimin /pf/images/graemlins/smile.gif
e kena hum fare mo /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

mirdita iher te ter tironsve e ja kalofshit sa me mire /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Cere bohet ktu mer jahuu...?Si mer si ka shku menja asnjones me me rras nai te llapaqisme ne faqe /pf/images/graemlins/frown.gif Nejse nji ku po ju llapaqis un te gjithave edhe mirupafshim.Jam me vale te gjata sot ne 160 megaherz