Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

o turooooooooooo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

so qua :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]o turooooooooooo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

so qua :smash: :smash: [/qb]
o yli ime edhe una sto qua.Gzuar Beromin edhe tanti tanti baci qe s'ti ka dhon asi here asnjoni.

DAC

Primus registratum

Erdhen per bes kaq paskon dash ......
E prut kaptinen mir mir ......po mir se po i jap edhe un TEAS ca te puthme pra...te vecanta ....se kshu u bo kjo pun ......lol

DAC

Primus registratum

Booooooooo....pse re ala je tu puth ti eeeeee.......
Hikere dreq thy qafen anej lanet.....

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]Booooooooo....pse re ala je tu puth ti eeeeee.......
Hikere dreq thy qafen anej lanet.....[/qb]
Kush ta thu qafen ere pizeveng... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ik er dreq ti se isha une i pari.Masnej un kom dhon fjalen qe e puth Tean sonte sa se ka puth njeri :rockband: ,kshuqe der neser ne mjes mos u duk fare se s'ke gjo ne vije :sleep: .
Kismet ka java tjeter duku i here se mase del gjo edhe per ty. /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca Si u ngryset Juve .Amon mer paska ardh Artui sot e . Prisni faqet e Klubit te shkoje nja 74 sot ... Ika dhe erdha popull.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mroma Tironca Si u ngryset Juve .Amon mer paska ardh Artui sot e . Prisni faqet e Klubit te shkoje nja 74 sot ... Ika dhe erdha popull.[/qb]
Na mo ti ooo na mo ti i dekllarates ku vete mo na mo mos ika shtu timo ben 1 dekllarate dhe iken ti...
A e mani men kte ne parlamentin e pare pluralist kur Neritan Ceka beri 1 dekllarate dhe kryetari i kuvenbdit qe ishte Adil Carcani i shkonte nga mbrapa.
O Tedo ka je ti plako ka bohesh?Je mo aty te veni apo ke nrru baze?
Desha me ju thone edhe per i pub tjeter qe do hapet po s'po me bi ne men as emri as veni kshuqe po ftoj TEDI-n t'ju flasi per pub Lordin qe e ka siper kaptines.Vetem mos shkoni aty se do ju dhjesin pellumat.
help.gif
help.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ene sot Jom Ktu Robo . Pllumat Nuk t bojn Me Glasa se kan frik tani se mos i moresh ti . Ene sot o i zon se ka nje Prenotim...

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]O Insane mroma prej meje ktu ka Tirona i here se kshu i bi knej /pf/images/graemlins/smile.gif .1 pytje kisha per ty une :confused: ...,me sa lexova me siper me duket se ti flet nga Siberia :smash: :smash: .E vertet eshte lal...
help.gif
help.gif
[/qb]
ihihihi aty afer... /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Ene sot Jom Ktu Robo . Pllumat Nuk t bojn Me Glasa se kan frik tani se mos i moresh ti . Ene sot o i zon se ka nje Prenotim...[/qb]
Nuk kan frike pllumat se mos i mor une se kan alamet roje qe sme le /pf/images/graemlins/tongue.gif Shyqyr qe e boka ka i here naicik xhiro ai pubi se un thashe se vetem ti iken nai here aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]mromja juj. A e dini ju qy ka i her me kap nji merzitje per tironen qy m'bo me kerku raki me tepri?
S'ke as me cin qa hallet se ju jeni shum t'lumtur t'gjith dhe nuk bo me ju a prish bezdine. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo ka ndodh na nji moskeqkuptim n'ket mes?[/qb]
kush te ka merzit ty , ta rraf un o blendi!!!![/qb]
O Cruelo e kam merzit une kte Blendin...Si i bohet si ke me me rraf?Amon mos gjuj fort
help.gif
help.gif
[/qb]
ste rraf vet jo...te coj ca stampista te ta rrjepin lekuren e te te pjekin ne hell /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ata do me hajne mu edhe ka per t'i zone barku...edhe amon ate hellin thuji ta eliminojne edhe te me pjekin ne furre se mvaret ku me cpojne me hell....Ke parasysh ti se ka edhe vene te kqija..
help.gif
help.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
[qb]O Insane mroma prej meje ktu ka Tirona i here se kshu i bi knej /pf/images/graemlins/smile.gif .1 pytje kisha per ty une :confused: ...,me sa lexova me siper me duket se ti flet nga Siberia :smash: :smash: .E vertet eshte lal...
help.gif
help.gif
[/qb]
ihihihi aty afer... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Bo sa ta kam ziline...Kujdes arinjte e bardhe me se edhe nuk duken ata dreq neper bore

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
[qb]Mjesi Tironca Si u gdhite Juve . Hajt ka po vini me pi nai caffe ...[/qb]
tcuq. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea :smash: [/qb]
100 here i kom thon ktija qe nuk ftoen kshu damat per kafe.... Mroma Lea do vish pime i kafe apo te flehet gjume?!Ok lal si te dush se un e kam krevatin dopio.Ti flej un te ruj kafen se mos digjet
Ja kshu shi tashi kur te vije Lea me pi kafe.
Lea amon ec se nuk i them njeriu...Edhe po s'erdhe ktyne thuji qe isha,se ku shkoi mencuria ime ne te berin e propozimeve masnej...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Miresejugjej!

SI jeni gurupi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Nuk e di por une sa here qe kam ftohte vij ketu dhe me ngroh menjehere.Ben shume ngrohte, edhe ambjenti eshte shume i mire. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
Amon mi amon si ja ben ti qe ngrofesh te ngrofem edhe un icik se thava,m'ka ra edhe ne men keq per 1 kafe tashi po me ke flet sikur flet me murin nuk lu njeri venit me me bo 1 kafe e kujt mu qe per 1 kafe tashi vjedh gjith pllumat e pub Lordit...

Emanuela

Forumium praecox

Ta ben motra jote ty nje kafe qe mos te vjedhesh asnjehere. Ore ku eshte bere ai pub lord? Sikur u prish me duket

assassino26

Primus registratum

[qb]Ta ben motra jote ty nje kafe qe mos te vjedhesh asnjehere. Ore ku eshte bere ai pub lord? Sikur u prish me duket[/qb]
Jo mi se se le Tedi pub Lordin te prishet...
O Manu po do ma besh me verteb ate kafen ti mua se me duket se tallesh ti...Ma boj i kafe se e bojme edhe 1 dore muhabet ne 2 zogjte e nates.

Emanuela

Forumium praecox

Dy zogjte e nates. Uau sa me pelqeu kjo shprehje. :thumbsup: Emanuela nga gezimi shpejton te beje kafen.

assassino26

Primus registratum

[qb]Dy zogjte e nates. Uau sa me pelqeu kjo shprehje. :thumbsup: Emanuela nga gezimi shpejton te beje kafen.[/qb]
/me nga gezimi qe u gezua Manu gezohet aq shume sa ne vend te ndezi cigaren i ve zjarrin gishtave.

Emanuela

Forumium praecox

Emanuela shpejton qe te shpetoje ato gishta aq te njome. Tamam te zogut. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif