Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]si slam thashethem pa bo ne tironcit vetem klubi jon ka 70 faqe asnji tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
o tedo vendos o vlla a je nga frasheri apo nga tirnona???
lea qeka prap me nerva spo e ngacmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Unicorno Un jom KA tirona e lal
. Frasheri eshte Lokali ku punoj . Mos ngatrro kekun me byrekun...

ReA

Primus registratum

Miremengjesi jo vetem TIRONSAVE po dhe te gjith myslymanve nga do qe jane per shume vjete Gezuar Festen e Bajramit /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]e rregullove temp ne dhome ti, se sikur flije me dritare hapur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuck. dje kisha akoma me shume vap. do ti qe u ngroh koha, e hapa fare dritaren une!!!
nejse sot i thashe atyre keshtu ashtu eshte puna, dhe do na e presin fare ngrohsin :eek: :eek:
por do na japin nje "rezistence" me duket, se di!!! :thumbsup:

BTW. jashte tani ka 6 inch bore, do bien edhe 3 te tjera mendohet... do njeri te vij ketu dhe ikim bashke per ski ?!?!?!?

albushi mos komento mbi skite se te ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

usteshë a ma ben edhe mua nje te embel me qumesht?

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]e rregullove temp ne dhome ti, se sikur flije me dritare hapur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuck. dje kisha akoma me shume vap. do ti qe u ngroh koha, e hapa fare dritaren une!!!
nejse sot i thashe atyre keshtu ashtu eshte puna, dhe do na e presin fare ngrohsin :eek: :eek:
por do na japin nje "rezistence" me duket, se di!!! :thumbsup:

BTW. jashte tani ka 6 inch bore, do bien edhe 3 te tjera mendohet... do njeri te vij ketu dhe ikim bashke per ski ?!?!?!?

albushi mos komento mbi skite se te ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ski? :eek: :eek: Hahahahahaha,mire e the, me mire mos te bej komente. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi Tironca Si u gdhite sot . Hajt Nje dite e Mbare ishalla. Caffen kush e do e di se ku e gje ...

lorena

Primus registratum

gjes gjes gjes tironsa... ja ku e pruna kaptinen ne una.... ca thu ti mer Tedo menjesi hapet direkte me raki ce dume kafen ne mer jahu..
HAJDE TE PIME SONTE
OHH NJI GOT RAKIE tarata ta taratajra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot jam ne qejf mos ma vine re po hec moo...
tju puff i cik Lori tironsat tek faqja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita te gjitheve.

GEZUAR FESTEN E BAJRAMIT!
Pak me vonese por do ma falni nqs ju jap tani nga nje pjate me mish qingji. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

DAC

Primus registratum

KU JAN TIRONCIT QE BOJN PERSHENDETJE ME HYRJE DAJE KAQ TE SHPEJTA

Mblidhu grupi shurupi shpejy.......ta boj i hrup sherri tom & xherri......

PERSHENDETJE TE GJITHEVE NE PERGJITHESI(po shof qe paska dhe pershebdetje ne vecanti)do ta menojm dhe ket pun .......

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]mroma dhe mirupafshim.[/qb]
ku je ti me se ke hum fare .......... /pf/images/graemlins/frown.gif
apo noi te re nga lagjia jote eee /pf/images/graemlins/wink.gif

Smack Smack

assassino26

Primus registratum

Mirmroma tironsa edhe mir se ju gjeta...Kush me kishte shkrujt mu mer amon Dolcettina ime qe ju bofsha kurbon ju bofsha.Si ma keni kalu Beromin neper bote me llapazona?
Hajt i here keni nai menje per nai allishverish ktu shpejt e shpejto se jam i pergatit per pergjigje rrufe.Ja po i jap i mrapakthehu se lexova ca gjojna qe dun citim.....

I

insane

Guest

gjes, dita, mroma... si tju bi
si ju kam?

assassino26

Primus registratum

O Insane mroma prej meje ktu ka Tirona i here se kshu i bi knej /pf/images/graemlins/smile.gif .1 pytje kisha per ty une :confused: ...,me sa lexova me siper me duket se ti flet nga Siberia :smash: :smash: .E vertet eshte lal...
help.gif
help.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Mirdita te gjitheve.

GEZUAR FESTEN E BAJRAMIT!
Pak me vonese por do ma falni nqs ju jap tani nga nje pjate me mish qingji. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
/me ha pjaten me mish qingji qe eshte e ftofet akull edhe e kam prape stomakun bosh.
/me pyet:Si i bohet edhe per i pjate me mish vici
/me pyet a bohet edhe i kafe